امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بچه ها با تعریفاتون ترسیدم من
پسر من تازه این هفته خوابش خوب شده البته درسته که شیر کم میخوره ولی حداقل خوب میخوابه‌.الان میترسم بعد واکسن همین پوین مثبتشم خراب بشه
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها اکثر بچه ها دوره ای خوب و بد دارین 
ی دوره خوب میخوابن ی دور خوب غذا میخورن ی دوره های بد طولانی هم دارن چاره ای نیست واقعا جز مدارا کردن  Big Grin
بعد یک سال بهتر میشه اوضاع بعد دو سال ک خیلی خیلی بهتر میشن 
بعد سه سال ب دومی فکر میکنین دیگه Big Grin 
بعد ک اوردین میگین عجب کاری کردم تازه راحت شده بودم  Big Grin 
این بود انشا یک مادر گرفتار خخخ 
منم این هقته  واکسن 4 ماهگی دارم و ندا جان دقیقا دختر منم میخواد برگرده نمیتونه گریه میکنه عصبانی میشه  Undecided
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Rose، Targol، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
نونا جون ببین وقتی واندرویکس تموم میشه، همه چیز تموم نمیشه که فکر کنی بعد از اتمام هر لیپ، الان همه چی آروم میشه!!! نه واقعا.... این شرایط دیگه تا بچه هست، دائم وجود داره در اشکال مختلف... ولی یاد گرفتن این مهارت ها مال 18 ماه اول خیلی منظم و قابل پیش بینیه و مطالعه شده و کتاب و سایت هم داره که خب متاسفانه هنوز ترجمه نشدن و جدیده و منم واقعا خیلی از مطالبش رو نمیدونم... باز مثلا بعد از 18 ماهگی، میشه همون که به لج بازی معروفه (تنتروم ها)... و باز بزرگتر که میشه همینطور شرایط جدید پیش میاد...
در مورد واندرویکس، بچه یه چیزی رو توی اون هفته های طوفانی که یاد میگیره (مثل ضربه ای که به آدم وارد میشه...)، و دیگه هیچوقت مثل قبل از هر واندرویکس نمیشه... فقط یکم فروکش میکنه چون مهارت جدیده برای بچه جا میفته... یعنی شما در هر واندرویکس، یه سری چیزای جدید اضافه میشه... و برای اون ضربه ی وارد شده، بهتره آماده باشید نه اینکه بعد از اتمام واندرویکس معجزه بشه و بچه خودبخود همه چیزش اکی شه ووو... نه... فقط باید با چسبیدن به روتین ها دوباره بچه رو به مسیر درستش برگردونیم که به اون عادتی که یاد گرفته، عادت کنه... صرفا فقط آگاهیه که بچه توی این چند هفته چی داره یاد میگیره و می تونید چه بازی هایی بکنید و بهتر کنار بیاید باهاش... و خب از نظر روانی و مثلا کمک گرفتن یا پر کردن یخچال و اینها می تونید روش حساب کنید که آماده ی اون ضربه هه باشید...

الان من میگم مثلا 2 سالگی خوب میشه، نه اینکه دیگه هییییییچ مشکلی نیست... نههههه
ما هستیم که قوی تر میشیم...
آره بچه تا 2 سالگی خودش غذا میخوره، خوابش خیلی منظم و مرتب شده (اگه کار کرده باشیم باهاشون یا ژنشون خوب باشه Smile)، خیلی کارها رو خودش میکنه... میشه باهاش بازی کرد، بازی براش درست کرد، کتاب خوند و می فهمه... دستورپذیری پیدا می کنه و... ولی واقعا هنوووووز گریه و بی قراری هست، تنتروم ها، مقاومت در مقابل خوردن، مسواک، خوابیدن، مشکل به خونه برگشتن که نمیخواد بیاد خونه... هنوز این مسائل هست... ولی از نظر منی که خودم تنهایی بزرگش کردم، الان خیلی همه چیز بهتره... ولی ممکنه خیلیا فکر کنن واااای اولاش خیلی خوب بود... ولی از نظر من بزرگ که میشن بهتر میشه... باز به دیدگاه هر کس بستگی داره....

واقعا الهام جان درست میگن... مثل یویو هست... یکی از خواصش خوب میشه، یکی بد میشه... واقعا چاره ای هم نداره... یکم در موردش بخونید می بینید طبیعیه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
الهام جون همین یکساعت پیش خودش تنهایی برگشت 
انگار بچه ام مدال آور شده بود انقدر جیغ زدم ذوق کردم  Big Grin
خودشم دیگه خیالش راحت شد خوابید 
شیر نخورد البته 
قد هر ماه چقدر باید رشد کنه؟
  • (کژال)، Elhamgoli، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
هفته ۲۹ رز جان 
نپنا راست میگی والا 
هنپز حالا برای من به اسن مرحله‌ نرسیده هنوزم نمیشینه اما قطعا انقدر که سرتقه میبینم همین حرکاتو
  • (کژال)، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۲:۰۷ عصر)youtab نوشته است: هفته ۲۹ رز جان 
نپنا راست میگی والا 
هنپز حالا برای من به اسن مرحله‌ نرسیده هنوزم نمیشینه اما قطعا انقدر که سرتقه میبینم همین حرکاتو

یوتاب جون توی یه شبه واندرویکس هستی دیگه Big Grin یه دوره ی استثنایی بین دوتا واندرویکس اصلی...
یه دوره ی شبه واندرویکس (با علائم واندرویکس) در حوالی 29 تا 30 هفته که داره میگه داری وارد اضطراب جدایی میشی خواهرم Big Grin پسرت داره می فهمه شما می تونی راحت بچرخی بری یه جای دیگه و ازش دور بشی Big Grin علائم کاملا شبیه به واندویکسه مشکلی نداره... ولی واندرویکس زودرس نیست و شروع التهابات اضطراب جداییه  و داره مفهوم فاصله رو یاد میگیره Heart

پایین شکل، توضیح اون بخش هاشور زده رو بخون:

[تصویر:  6a530e58b0db6b06bad8942af5e5d509.jpg]
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون شما هفته ی چندید؟
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای راست میگی رز جون؟؟؟
یعنی از پسر من انتایم تر تو واندرویکسم هسسسسست آیاااا؟؟!!!
اره دقیقا من قدم قدم ازش دور نیشم و با دالی بازی میام دو دقیقه تو اشپزخونه کارمو کنم از اینجام هی بلند بلند شعر میخونم براش تا گریه نکنه 
مرسی که گفتی عزیزم
  • (کژال)، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۲:۰۴ عصر)Nedaa28 نوشته است: الهام جون همین یکساعت پیش خودش تنهایی برگشت 
انگار بچه ام مدال آور شده بود انقدر جیغ زدم ذوق کردم  Big Grin
خودشم دیگه خیالش راحت شد خوابید 
شیر نخورد البته 
قد هر ماه چقدر باید رشد کنه؟

از روی نمودار رشد که روی برگه ی واکسن هست می تونی حدودی متوجه بشی... و نرمال بودن رشدشم کامل از روی همون متوجه میشی...
توی اینترنت هم می تونی پیدا کنی
گهواره هم بهت میده که نرماله رشدش یا نه..
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۲:۲۲ عصر)youtab نوشته است: وای راست میگی رز جون؟؟؟
یعنی از پسر من انتایم تر تو واندرویکسم هسسسسست آیاااا؟؟!!!
اره دقیقا من قدم قدم ازش دور نیشم و با دالی بازی میام دو دقیقه تو اشپزخونه کارمو کنم از اینجام هی بلند بلند شعر میخونم براش تا گریه نکنه 
مرسی که گفتی عزیزم

آره بابا
نه ببین اکثر بچه ها همینطورن...
ولی خب خیلیا متوجهش نمیشن... 
جامعه ای که روش مطالعه شده خیلی بزرگه واقعا...
من خودم اگه نمی نوشتم بزنم به در یخچال اصلا یادم نمی موند... چون اینقدر همیشه داغون و خسته بودم که همش برام عذاب بود... بخصوص کولیک و ریفلاکس و عدم تحمل لاکتوز باعث میشد تقریبا همیشه حالش بد باشه... ولی خب همین که بدونم چه مهارتی داره یاد میگیره و دلایل این بی تابیا چیه، باعث میشد یکم آروم باشم که مثلا روده ش در حال انفجار نیست یا طحالش نترکیده (بسکه این بچه گریه می کرد...............) یا بهم خوردن خوابش تقصیر من نیست... بدخوراکیش طبیعیه ووووووو... خیلی وقتا همسرم می فهمید که توی واندرویکسیم... میگفت این بچه یه چیزیشه، چک کن ببین توی واندرویکس نیستیم؟......... برای خودم شرایط همیشه زجرآور بودش.... ولی کسی که زمان کمتری پیش بچه باشه (ولی کماکان مراقبت از بچه رو بطور منظم انجام بده) متوجه میشه که بچه یه تغییری کرده و عصبیه... قدیمیا میگفتن بچه هر هفته ش یه جوره و بعد هر واکسن یه ناآرومی جدید دارن... ولی الان اون دوره ها توی واندرویکس تفکیک و مرتب و مطالعه شده...
شما واقعا دقیق هستی توی شرایط بچه... و احتمالا تفاوتی بین فازها برات دیده میشه که اینقدر پسرت آن تایمه Heart
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان