امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
یوتاب Big Grin
نوناجون من که میذارمشون تو کریر اسباب بازی‌ها رو هم میندازم بغلشون میرم. با پارچه و حوله و پیشبندشون بیشتر بازی میکنن تا اسباب بازیBig Grin

بعد یه شکلات خریدم پوستش خیلی رنگارنگه و خوشگله. میبینم آت و آشغال دوست دارن اونا رو میدم بهشون توجهی نمیکنن. آخه آدم انقد کج سلیقه، من میتونم یه ساعت با اون پوست شکلاتها سرگرم باشم به خدا.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب دباره عالی میشی الانشم قشنگی
ترگل پشیمون شدم والا نی نی سالن گذاشته بود صندلی بازی برند سامر ، تو اینترنت دیدم حدود ۵۰۰ بود ازش قیمت گرفتم چهار میلیون. گویا مدلاش فرق میکرد
چه خبره ۴ میلیون !!! نه دختر من اصلا باید بهم چسبیده باشه ترگل با هیچی سرگرم نمیشه
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
4 تومن؟؟ از همین پلاستیکی رنگاوارنگ‌ها؟ وا چه خبره.
منم باید تو دیدشون باشم. کلا هم تایم زیادی خودشون رو سرگرم نمیکنن، حین کار باید هی بهشون توجه کنم و وسط کار بیام بغلشون کنم.
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وااااااااااااای ترگلی  Big Grin
پسرمنم با پیشبند  و انواع پارچه و خشک کناش و پاااااااا 
یک ساعت پامو جلوش تکون مبدم میخشه
باباش دیشب براش ساز میزد میخوند کلی بنده خدا 
بعد پسر من کلا محو پاش یود
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Targol، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
راستی نوناجون چقددد ایده پوره سیب توی فرنی ایده خوبی بود. رنده ریز میکنم. تنها چیز بافت داری که میخورن همینه Big Grin دسسسست گلت درد نکنه. اگه بازم اینجور کارها میکنی بگو بهمون حتما.

یوتاب جون دخترهای منم عاشق پا هستن. مخصوصا کوچولوهه. بزرگه با پای خودش سرگرمه اما کوچولوهه به پای خواهرش هم رحم نداره. انقد میخندم بهش. گفتم فوت فتیش نباشه صلوات Smile)
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره ترگل از همین پلاستیکا قیمت دقیقش 4.030.000 تومان اخه گوگل کردم همین سامر شبیهش رو داره ۴۷۶ هزار تومن!! والا چه خبره در حد ۵۰۰ اکی بودم هزینه کنم نه بیشتر
قربونت ترگل جون حتما
اون سوپ شیشه رو امتحان کردی؟ دختر من دوست داره
  • 2015، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون آره امتحان کردم. تا قبل اینکه جعفری بریزم دوست نداشت. از بعد جعفری گشنه باشه میخوره. و البته کاملا میکس شده.
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ببین دختر منم میکس میخوره ولی با گوشتکوب برقی که یکم کوچولو هم بافت داره ولی میوه رو کامل تو مخلوط کن میخوره اصلا میوه نمیجوئه نمیدونم چرا میدم دستش اصلا خودش بخوره دریغ که لب بزنه. ولی قاطی فرنی که بعدشم میکس بشه میخوره
  • (کژال)، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون گوشتکوب برقی که له له میکنه. منم با گوشتکوب میکس میکنم بافتی باقی نمیمونه!
  • youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه ترگل اصلا له نمیکنه گوشتکوب من باید حدود سه دقیقه بزنی میکس کنه ولی بازم له له مایع روان مثل مخلوط کن نمیکنه مخصوصا که بافت رسته ای گوشتو تا حدود ۲۰ درصد نگه میداره
شاید گوشتکوب من ضعیفه اینطوریه
  • (کژال)، 2015، Targol، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان