امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نونا منم میز وسطو جمع کردم. جلوی پایه مبلایی که نزدیک جای بازیشن هم کوسن گذاشتم چند تا 
پسر منم تند تند غلت میزنه میاد هی دم سرامیک بعد یه وری زروی یه دستش میخواد بالارو ببینه یهو با سر میاد رو زمین 
منم دقیقا با همسرم گفتیم بریم یه چیزی بگیذیم حالت زمین بازی بزرگ درست کنیم براش این پارکا کوچیکن به نظرم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون دخترتون هنوز خیلیییییی کوچمولوئه برای زیاد آب خوردن Smile
ان شاءالله بزرگ میشه هی همش سر یخچال رسما سندرم در یخچال باز پیدا می کنید شما هم Smile پسر من میره یخچالو باز می کنه یه چند دقیقه همه جاشو میگرده که یه چیزی رو انتخاب کنه بخوره Smileدوباره هنوز تموم نشده ماده ی بعدی رو میخواد پیدا کنه وووو...

سلین جون اتفاقا میوه ی هر فصل رو با برش ایمن بدی خیلی خوبه... نترس
میوه ی فصل کافیه به نظرم... چون متناسب با طبع انسان، میوه ها و صیفی جات کشت میشن و میان توی بازار و از نظر طب سنتی هر چیزی در فصل خودش خورده بشه بهتره...

نونا جون سرچ کنی برات میاره...
اصل کلی اینه که یه قدم جلوتر از بچه باشیم... یعنی اگه داره 4 دست و پا میره، فکر کنیم توی مرحله ی دست به دیوار راه رفتنیم و از اون زاویه بررسی کنیم...
من یه لایوی بود با یه آقای آتش نشان دیدم جالب بود
کتابهای دکتر ظریفی یه جلدش ایمنیه اونم احتمالا کامل باشه چون به نظر میاد دقیق کار می کنه...

کلا چیزایی که به ذهنم میرسه رو میگم... باز اگه کسی چیزی یادش میاد بگه اضافه کنم اینجا و ببرم تاپیک جمع بندی...

کلید و پریزها محافظ داشته باشن (آماده ش توی بازار هست) اما مثلا با چسب پهن چند بار بزنیم هم میشه...
سیم برق دار سرگردان توی خونه نباشه... حتی سیم مثلا بضی شب خوابها که توی اتاق خواب هست و ممکنه با وجود تخت و بالش، بچه دستش برسه...
سه راهی خیلی خطرناکه چون ممولا توجه بهش نمی کنیم و بچه ممکنه گاز بزنه ووو... یا مثلا سیم شارژر رو نباید گاز بزنن
لوازم برقی کامل از دسترس بچه دور باشن... از بخاری تا چرخ گوشت، از همزن تا آبمیوه گیری... سیمشون هم در دسترس بچه نباشه... کلا هیچی آویزون جایی نداشته باشیم که اگه بچه بکشه، ممکن باشه که بیفته روش... بخصوص اگه به چیز سنگین و خطرناک وصله مثل همین لوازم برقی
چیزای شکستنی دور از دسترس در ارتفاع بالا یا کابینت های بالا
مواد شوینده طبقات بالا و قفل مطمئن
کابینتهای پایین فقط لوازم سبک و نشکستنی و نخوردنی و نسوزوندنی و غیرسمی یعنی مثلا ظروف پلاستیکی باشه و حتما 1-2 تا از کابینت ها رو برای همین که بچه بازی کنه خالی بذاریم خیلی خوبه...
هر چیزی که حالت پله پیدا کنه و دسترسی بچه رو به جای خطرناک بیشتر کنه باید جمع بشه...
بچه ها اصلا متوجه مزه نمیشه آنچنان... حتماااااااا حواستون باشه هیچ چیزی که خطرناک باشه و بتونه بنوشه یا بریزه و... در دسترسش نباشه...
باااااااااااااترییییییییییی خیلییییییی خطرناکه... اسباب بازی ها نشه باتری رو در آورد، باتری سکه ای اصلا نداشته باشه، علامت 3 سال به بالا داشته باشه، اگه باتری سکه ای می خوره باید با پیچ محکم شده باشه، اگه نمیشه بذارید بزرگتر شه بعدا بدید یا کامل چسب بزنید و همیشه چکش کنید...
هر چیزی که از اون وسط رول دستمال کاغذی رد شه، می تونه از نای بچه رد شه... اسباب بازی و یا وسیله ی کوچیکی که از اون رد شه اصلا در دسترس بچه نباشه... (کلید، باتری، چیزای خرده ریز ووو...)
سعی کنید خونه تمیز باشه چون دیگه محدود به تختش نیست و هر چی ببینه میخواد بخوره چون در مرحله ی تکامل دهانیه....
دسترسی به جاهای خطرناک نباشه مثلا مبل یا تخت پای پنجره نباشه که بچه احتمال خطر و سقوط داشته باشه...
تلویزیون وصل بشه به دیوار...
لوازمی که ممکنه اگه خیس شن بسوزن یا آسیب ببینن کامل دور از دسترس باشن مثل لپ تاپ یا سه راهی یا تلفن و گوشی و...
لوازم برنده و تیز (تیغ، چاقو، موزر و شیورها وووو...) و خطرناک مثل لوازم آرایشی، موچین ووو...
اکثر لوازم آشپزخونه چون سنگین هستن و بچه ها هم کنترل دست و بالشون رو هنوز پیدا نکردن، پیدا هم بکنن براشون سنگینه، برای بچه خطرناکن از قاشق و چنگال فلزی تا در قابلمه و تابه ها یا کفگیر و ملاقه حتی... یکم بزرگ شن و یاد بگیرن استفاده ش رو، میشه داد اما وقتی خیلی کوچیکن یهو خدای نکرده ول میشه توی سر و صورت یا جای حساس بدن پشیمونی به بار میاد...
لبه های تیز اگر اون وسیله با لبه ی تیز قابل جمع شدنه که جمع شه (مثلا عسلی و... که استقامت هم ندارن و بچه نمی تونه تکیه کنه بهشون)، اگر نه با این لوله هایی که سبکه و توخالیه (اسمش یادم نیست) و برای دور لوله های گاز و اینا استفاده میشه، استفاده کنیم و محکم با چسب نواری فیکس کنیم (جای چسب ممکنه که بمونه روی لوازم حواستون باشه)...
لوازم بهداشتی، آرایشی و کرم ها، اسپری ها، حشره کش و هر چیز این مدلی دور از دسترس باشه...
من خیلی چیزا رو درهاشون رو بسته بودم و چسب زده بودم مثل شیشه ی دراور و کشوها و... ولی یه مدت بعد دیدم اگه باز بذارم بد نیست و کلا باز و در اختیار پسرم بود و اون کشویی که وسایل خطرناک بود رو کلا محکم چسب کاری کردم (کشوی پایین رو، که با همون کشور لباسا سرگرم باشه و واقا 1 سال اصلا لباسا رو تا نمی کردیم دیگه... همیشه هم شلخته و در باز می موند... اما اصلا برامون مهم نبود و مهارتهایی که یاد می گرفت مهم تر بود)

دیگه جونم براتون بگه که کلا من موافق مسجدی کردنم... تا بچه یکم بزرگ بشه... اتفاقا همین دیروز دکتر علوی نژاد در موردش یه سوال جواب داد که اگه مسجدی کنی، ممکنه جای دیگه ببینه اونوقت چیکار کنی، اما نکنی هم باید دائم به بچه بگی نکن نکن!!
که از نظر خود من خوب نیست همش بگیم نکن نکن (به حد کافی این رو می شنون و اعتماد به نفسشون رو می گیریم) و گذشته از اون باید دائم حواست به بچه باشه!!!! مثلا واقعا نمی تونیم یه لحظه بریم آشپزخونه چون کافیه یه قاشق پرت کنه توی مثلا شیشه ی بوفه و بریزه زمین!!!! وااااقعا اگه مسجدی نشه، نمیشه یه لحظه چشم از بچه برداشت یا غذایی درست کرد یا حتی دستشویی رفت... اصلا کار یه لحظه میشه... من فکر می کنم ایشون چون خودش بچه نداره و تجربه ی آسیب های ایمنی بچه رو نداره، گفته بود کمی تا قسمتی مسجدی بشه اما مثلا دکتر ظریفی که پزشکه و آسیب ها رو دیده، یعنی بنده خدا مونده التماس مردم کنه که مثلا بچه رو توی آب حتی با عمق بندانگشت تنها ول نکنید!!! چون دیده که همین بچه رو می تونه بکشه... یا برق گرفتگی چقدر خطرناکه وووو... منم توی این زمینه به نظرم مال دکتر ظریفی هم ایمن تره، هم آسیب روانیش کمتره (هر چی مسجدی تر، بچه راحت تر... و ماییم که تعیین می کنیم بچه با چی بازی کنه (اسباب بازی به نوبت میاریم ووو... یا مثلا مبل ایمن در اختیارش هست اما مثلا عسلی ناایمن رو جمع می کنیم...) نه وسائل خونه و شانس!!
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Celin، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون من دور تا دورشون بالشت میچینم Big Grin
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز جون توضیحاتت عالی بود.
ترگل جون بالشو هل میده بالش سنگین ندارم ضمن اینکه فکر کنم نهایت ماه دیگه از بالشم صعود کنن
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منن یادمه رو سرامیک قالیچه چند تا داشتم انداخته بودم پتو هم پهن کرده بودم
سرامیک خیلی بده مخصوصا همین غلت زدن و سینه خیز رفتن یهو میبینی برمیگردن 
ما خونمون گلدون هم زیاد داریم خاک دست زدن هم دردسر بود اونایی ک سبک بودن رو میز نهارخوری گذاشته بودیم 
درختچه ها و بزرگا و دور تا دوزشونو می‌بستیم راهشو 
وای یادم افتاد همه اینا از چند ماه دیگه شروع میشه باز  Confused
ترگل جون دوقلو داشتن مزیت بزرگش اینه یهو تموم میشه دوبازه تکرار نمیکنی  Big Grin
  • 2015، Nedaa28، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جون دوبارش خوب بود Smile Smile
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان آخه تا اون حرکاتو میکنه بعدش شرهخشک میدم انگار آب رو آتیش میشه آروم آروم میشه ، خودم دوس دارم شیرخودمو بدم ولی چون این کارارو دخترم کرد رفتم دکتر و بهش گفتم اونم گفت شیرخشک بدین و منم دادم، ولی به قول تو میترسم شیرخوذمو‌ نخواد دیگه
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جون میترسم چیزی ازم باقی نمونه Big Grin
یه شب در میون من و همسرم به هم میگیم من میخوام برم. حالبه مثلا شوخیه ولی واقعا از ته دلمونه و اون یکی به روی خودش نمیاره Smile)
الان داشتم به همسرم میگفتم مشکل از اونجا شروع شد که از بچگی بهمون یاد دادن میتونیم اشتباهمون رو جبران کنیم. اما هر اشتباهی جبران پذیر نیست.
  • 2015، Celin، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ستی جان خب اگه میبینی آروم میشه که هیچی، حتما گرسنشه بده فکر کردم خودت داری همینطوری میدی
ترس نداره عزیزم بلاخره تلاشتو بکن سینتو بمکه زیاد دیگه یجایی خود بچه انتخاب میکنه دیگه کاری نمیشه کرد.
من صرفا دیدم دوست داری خودت شیر بدی گفتم وگرنه شیرخشکم‌ مزیت های خودشو داره گلم. بهش فکر نکن
  • 2015، Nedaa28، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام به همه.
بچه ها ما دیروز دوز اول پرونار رو برای ماهان تزریق کردیم و به این خیال بودم که واکسن بی آزاریه و مشکلی پیش نمیاد؛اما از غروب به بعد این بچه گریه و بی قراری کرد و همش میخواست توی بغل باشه و هی ناله میکرد.شب هم تب کرد و با تب سنج تا ۳۸.۲ هم رفت(که در اصل ۳۸.۷ میشه).انقدرررر هم جیغ میزد که نمیذاشت براش حوله مرطوب بذارم.دیگه همونجوری توی بغلم هی گریه کرد و به پا و پیشونیش حوله مرطوب گذاشتم و بهش استامینوفن دادم که تا حدود یکی دو ساعت بعدش تبش پایین اومد و خوابید...اینم شانس من برای واکسنی که هیچ بچه ای بهش واکنش نشون نمیده.

بچه ها یه سوال.استامینوفن پاراکید رو هم باید ۲ برابر وزن بچه بهش بدیم یا پاراکید رو باید هم وزن بچه داد؟هرکس یه نظری داره،موندم چی درسته...
  • 2015، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان