امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام مامانا
من دوشنبه دخترم به دنیا اومده
از دیروز تا حالا مدااام گریه میکنه
خسته شدم از بی خوابی
یکی از سینه هامو ک کلا نمیگرفت دیشب بزور چند بار بهش پیشنهاد دادم دوبار واقعا سینه رو گرفت
حس کردم شاید شیر ندارم دکتر برام قطره شیرافزا نوشت دیشب خوردم واقعا بچم گریه نکرد زیاد
امروز ولی بعد چند روز داروهای خشک کنی ک دکتر داده بود رو صبح خوردم کلا تا الان بچم گریه میکرد من قطره قطره با شیر دوش خونگی شیر کشیدم با قطره چکون بهش دادم خوابید
حسابی کلافه شدمانگار امروز شیرافزا اثر نداشت
چیکار میکنین واسه افزایش شیرتون؟ من یهو سینه هام سفت سفت میشه اشکم در میاد ک هیچی اصلا نمیشه سینه رو نمیگیره
من چیکار کنم؟ راستی امروز بهداشت قطره آد داد از کی باید بهش بدیم و چجوری؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام عاطفه جان 
چند تا فیلم شیردهی دانلود کن 
پودر گالاکتومید حتما بخور ، هر چی بچه درست سینه اتو بگیره شیرتم بیشتر میاد 
کم کم درست میشه نگران نباش 
قطره آد هم ۱ سی سی که ۱ قطره چکون کامل هر روز بده
  • 2015، atefehjjjjjjj، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانا تا چند وقت باید آد بدیم؟
  • 2015، atefehjjjjjjj، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
تا دو سالگی کتایون جان
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، atefehjjjjjjj، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
دکتر من این ماه مولتی نوشت که توش ویتامین آ و د هم هست
  • 2015، atefehjjjjjjj، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
از ٦ ماهگي اد رو قطع ميكنن مولتي ميدن
بچه من كه از اول پنج ماهگي براش نوشت دكترش

راستي ندا جون دكتر زنديه فوق تخصص آلرژيه نوزادانه
اواسط پنج ماهگي تست آلرژي ميگيره و تمام مواد غذايي رو كه بچه بهش الرژي داره رو درمياره
من جات بودم حتما حتما از تخصصش استفاده ميكردم
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
اسمشو شنیدم لیانه جانم
حتما در موردش تحقیق میکنم  Heart
  • atefehjjjjjjj، liyane، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان برای مرغ و پنیر پیتزا خصوصا پنیر پیتزا به صورت چشم گیری روی کیفیت و حجم شیرم تاثیر میذاره. بی ضرر نیست امتحان کن. البته بلال هم خوبه ولی نه به اندازه دو مورد بالا. برای سفت شدن سینه هم من هم تجربه کردم طوری که داشت کارم به بیمارستان می‌کشید. سیرت بدوش و سعی کن به دخترت شیر بدی تا سینه ات خالی بشه.

نگران نباش اولش سخته
  • 2015، atefehjjjjjjj، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ایانه جون آد رو قطع نمیکنن مگه اینکه تشخیص این باشه آ+د کفایت نمیکنه دکتر دختر من که مولتی نداده فقط آد و د و آهن

عاطفه جان وقتی سینت سفت میشه یعنی شیر داری دیگه بده دخترت بخوره
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ما هم اصلا قطع نشد تا دو سالگی...
مولتی هم دکترش مقدادی بود ولی چون میدیدم که مولتی داروخانه ای نمیده و انگار پورسانتیه، نمیدادم، شاید یکی دوبار داروخانه ای بود که گرفتم و دادم... ولی اصلا دائمی نبود که بگم آد قطع شد. نه واقعا...
مولتی برای بچه ای که تغذیه ش مناسبه نباید دائمی تجویز شه،همچنین زینک... چون آد و آهن که کشوریه ولی ویتامین به تغذیه ی بچه اس، منم که کلا با سیستم ایرانی غذا به پسرم ندادم و نگران ویتامین هم نبودم و تحقیقاتمم نشون داد که ندم بهتره چون کشورهای پیشرفته درسته که مواد غذاییشون رو با آهن یا ویتامین د غنی می کنن ولی مثلا با ویتامین های دیگه غنی نمی کنن و مقدار مثلا ویتامین سی، در مثلا فلفل دلمه ای و توت فرنگی ما با خارج از کشور یکیه... یا گروه ب در ماکارونی های ایران هم غنی میشه ولی کتارش منابع دیگه مثل نون سبوس دار، مغزها، گوشت، برنج کته ووو.... هم هست... گذشته از اون گروه ب د نوجوانی باعث چاقی مفرط میشه وه خودش می تونه باعث بلوغ زودرس و... بشه... مولتی باید دوره ای باشه تا جایی که من می دونم... حالا باز خودتونم یه تحقیقی بکنید بچه ها...

حواستون باشه، یه وقت دکترا متاسفانه بخاطر پول هر کاری می کنن... همین مقدادی دستش درد نکنه ما رو یکم توی ریفلاکس کمک کرد، ولی هر سری هر دارویی میداد اکثرا به بقیه هم همونو میداد و توی داروخونه ی پایین مطبش باید چند صد تومن میدادی و می گرفتی و میدیدی آخر تاریخ انقضاشه یا حداقل موتهاست از تولیدش گذشته... به همه دستور گاویسون وووو... میداد که باید از شماره ای که معلوم نیست کیه و چی میاره می خریدی... اون اوایل که منشی خودش می فروخت یه سری چیزا رو و اصلا هیچ کجای ایران پیدا نمی کردی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان