امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۱۱/۲، ۰۱:۰۰ عصر)lady نوشته است: از خواب شب نگید که هلاکم، فکر کنم به خاطر دندون درآوردنشون باشه. یک جا خوندم از 4 تا 8 ماهگی این بی خوابی ها هست.
دور چشمش یک هاله سیاه افتاده، 8 ماهش و دکتر ماه چند ماه قبل بهش 8 قطره آهن لیپوزوفر هر روز داد، توی کارت بهداشت نوشته 15 قطره، به نظرتون سیاهی دور چشمش مال چیه، کمبود آهن؟ 15 قطره بهش بدم یا همون 8 قطره؟
روش مقدار آهن رو نوشته، اگر 7 میلی گرم آهن داره دوتا قطره چکون اگر 14-15 داره، دوتا قطره چکون بدید... برای هر برند آهنی باشه این صدق می کنه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲، ۱۲:۴۲ عصر)2015 نوشته است: چقدر هم درد اینجا هستیم
واقعا چی شدن این بچه ها؟؟!!
من بعد واکسن چهارماهگی پسرم کلا عوض شده ریتم خوابش،بیست دقیقه می‌خوابه اونم روی پام، تا میذارمش برم دنبال کارام پنج مین بعدش بیداره

یعنی شما بچه ی اولت این مشکلات رو نداشتی فاطمه جان؟
  • 2015، atefehjjjjjjj، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون گویا همیشه اینطور نیست به نوع آهن و جذبشم بستگی داره مثلا فلیپ هر سی سیش ۷ میلیگرم داره منم فکر میکردم باید دو سی سی بدم دکتر گفت اصلا فلیپ همش عینا جذب میشه فقط یه سی سی بده
  • 2015، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم یه سیسی لیپوزوفر میدادم دیگه بعد واکسن شش ماهگی دکترش گفت روزی ۳سیسی سیدرال بده 
البته پسر من کمخونی بدو تولد داشت اما ازمایشش خوب بود خداروشکر
  • 2015، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲، ۰۷:۱۳ عصر)nona نوشته است: رز جون گویا همیشه اینطور نیست به نوع آهن و جذبشم بستگی داره مثلا فلیپ هر سی سیش ۷ میلیگرم داره منم فکر میکردم باید دو سی سی بدم دکتر گفت اصلا فلیپ همش عینا جذب میشه فقط یه سی سی بده

تا جایی که من یادمه مقدار مورد نیاز برای زیر 1 سال، با توجه به تغذیه ی ایرانیا، 14-15 میلیگرم آهنه... 7 میلیگرم حتی اگه کامل هم جذب شه باز کمه... فکر کنم ظریفی هم یه پست داشت در این مورد... دقیق یادم نیست... 

من با این آهنی که شما میگید، آشنا نیستم ولی این رو توی نت پیدا کردم:
https://mosbatesabz.com/product/hi-healt...ron-drops/
که توی همین صفحه گفته برای 7 تا 12 ماه، باید 11 میلیگرم داده بشه که وقتی یک سی سی 7 میل بیشتر نداره، باید بیشتر داده بشه، حتی اگه همه ی 7 میل جذب بشه...

حالا باز هر کس خودش یه تحقیق بکنه... من دارم از داده های قدیمیم میگم Smile شاید ذهنم درست یاری نکنه...

البته فقط هم به حرف یک دکتر اکتفا نکنید... یکی از دوستان لطف کنه توی هایلایت های ظریفی ببینه چی گفته... اینجا هم بگه استفاده کنیم...
  • 2015، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره رز جون منم پستشو دیده بودم برای همونم میگفتم باید دو سی سی بدم اما هم دکتر هم دوستم که متخصص داخلیه گفت فلیپ یه سی سی بده اون مورد عمومیت نداره
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جونم گفتی اسم قطره گل دخترتو 
نه من سیدرال میدم
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان فقط ماساژ شکمی نیستش... با پا هم میشه حرکت انجام داد... خیلیییی آروم...
  • 2015، atefehjjjjjjj، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز عزیزم من سر دخترم چون بارداری پر استرسی داشتم(خدا لعنت باعث و بانیش رو)دخترم از۱۰روزگیش کولیک و رفلاکس شدید داشت طوریکه تا ۴ماهگی ش من صبحا تا اذان صبح بیدار بودم و بعدشم دوساعت فقط میخوابیدم..یعنی رسما سرویس شدم ولی بعد واکسن ۴ماهگی ش یهوو همه چی اروم شد،شب از ساعت ۱۰تا۵صبح یکسره میخوابید،توخواب شیر میخورد و دوباره تا۹صبح خواب بود ولی الان پسرم تو سه ماهگی خوب شده بود ریتم خوابش، خودش خودشو میخوابوند من کاریش نداشتم الان نه،باید روی پام بخوابه شبا هم تا۱_۲شب بیداره
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، atefehjjjjjjj، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز جان اینم حتما امتحان میکنم
میگم این تنظیم خواب شب رو از چند ماهگی انجام میدین؟
از کی باید شروع کنم
هنوز بخش اعترافات نرفتم
اما اعتراف میکنم دلم واسه بغل شوهرم تنگ شده
رو تختمون فعلا منو گل دختر میخوابیم
جا و هزینه تخت کنار مادر نداشتم الان چی میشه؟
بعد اینکه دختر من تقریبا ۲ تا ۳ ساعت فاصله بین شیر خوردناشه هربارم ی ربع تا ۲۰ دقه شیر میخوره خوب میمکه
ولی مشکلی ک دارم کلا شبا بالاسرش بیدارم بااینکه سرش رو رو بالش ب بغل میخوابونم ولی بازم استرس دارم نکنه خدایی نکرده شیر برگشت کنه تو گلوش!نکنه خودش بیفته نکنه نکنه ..
شمام اینجوری بودین؟
تا چند ماهگی باید انقدر مراقب بود؟
من کلا روز ک بیدارم هیچ
شبماز ترس همینا بالاسرش تا صبح بیدارم
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان