۱۴۰۰/۴/۳۰، ۰۳:۱۸ عصر
مرسی زهره جون
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۴/۳۰، ۰۳:۱۸ عصر
مرسی زهره جون
۱۴۰۰/۴/۳۰، ۰۴:۰۸ عصر
نونا جون نگران نباش عزیزم، من همسرم تو ماموریت مبتلا شد و تا سه روز بعد برگشتش ما هنوز نمیدونستیم، و با هم بودیم، با اینکه تمام همکارای همسرم که باهم ماموریت رفته بودن مثبت شده بودن، خوشبختانه من مبتلا نشدم...فقط اینکه سریع ایزوله بشه و دستشوییتون از هم جدا...من غذا و همه چی پشت در اتاق میذاشتم براش و وقتی برای دستشویی بیرون میومد با ماسک بود...تمام خونه هم در و پنجره ها باز...ان شالله برای شما و دخترت مشکلی نیست و همسرت زودی خوب میشه
۱۴۰۰/۴/۳۰، ۰۴:۱۸ عصر
سوفی جون متاسفانه منم مبتلا شدم از دیروز گلودرد دارم کمی... اره در و پنجره ها بازه کولر آبی روشنه سرویسامون جداست ماسکم زدیم همسرم تو اناقه کلا اما کار از کار گذشته
۱۴۰۰/۴/۳۰، ۰۴:۵۷ عصر
نونا جون انشالا ک خیلی خفیف و راحت براتون بگذره و دختر کوچولوتون اصلا درگیر نمیشه
توکل بخدا ![]()
نونا جون اشکال نداره، خیلی بخودتون برسید، کباب و گوشت شیشه ای بخورین با ابمیوه فراوان، لبنیات نخورین اصلا و استرس نداشته باشین...مطمئن باش خوب میشین زود فقط حواستون به تب از روز پنج به بعد باشه، اگر خدای نکرده حتی کوچولو هم داشتین برین سی تی بدین که اگر خدای نکرده ریه مبتلا باشه زود متوجه بشین...همسر من حتی ریه اش هم درگیر شده بود ولی فقط از تب من متوجه شدم وگرنه سرفه نداشت...
۱۴۰۰/۴/۳۱، ۰۴:۳۴ صبح
نونا جون انشالله به راحتی میگذرونیدش
![]() بچهها من ۵ هفته از زایمانم گذشته اما هنوز خونریزی و لکه بینیم قطع نشده. تازه خونریزیم دو روزه خیلی شدید شده. یکم سمت پهلوی چپم هم درد میکنه. دارم میترسم..
ترگل من تازه از دو سه روز قبل شدم لکه بینی
منم خونریزیم تو این یه ماه کم و زیاد میشد یروز کم بود شبیه روز اخر پری فکر میکردم تموم شده دوباره میدیدم فرداش زیاده ولی لخته نباید ببینی منظورم لخته بزرگه درد هم اگر میلینی ادامه داره مراجعه کن ، ترس نداره درد تو اون ناحیه و ناحیه پرینه بعدزایمان گاها طبیعیه اها یه چیزیم بگم ممکنه بدنت کم آبم شده باشه ها یا دفعت کم باشه من که فک کنم سنگ کلیه گرفتم از بس دخترم نمیذاره حتی یه سرویس برم ببخشید
۱۴۰۰/۴/۳۱، ۱۰:۱۲ صبح
ممنونم نونا جون. کم آب که شدم دفعم هم به خاطر قرص آهن کم شده. پس شاید از اینه
نونا جون همسرت بهترن انشالله؟ شما و کوچولو چطورین؟
اره احتمال داره از کلیت باشه من که مطمئنم کلیمه
نه ترگل همسرم خوب نیست خیلی دیگه امروز خواهرم از خود دکتر طبرسی وقت کرفته براش من و دخترم بد نیستیم خدارو شکر من فعلا علامت ندارم اما دخترم بی تابه نمیدونم از ندیدن باباشه یا خوب نیست تب نداره خدارو شکر . خواهرمم گغته ببندم بچه رو به شیر کم ولی دفعات زیاد د یشب ازین تب سنجای گوش سفارش دادم آوردن این دیجیتالای ساده زیر بغل یامقعد رو نمیذاست دخترم این دستگاهه خیالمو راحت کرده
۱۴۰۰/۴/۳۱، ۱۱:۲۶ صبح
ای وای انشالله همسرت زودتر خوب میشه عزیزم
خداروشکر که شما دو تا خوبین ![]() بارداری و بچه داری واقعا صبر و توان زیادی میخواد. انشاله توش موفق باشیم ![]() • Arezoo1984، liyane، nona، Sh96.shamim، زهره جون، سروناز، |