امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
عاطفه جان نگران نباش،تنظیم خواب هنوز زوده برای دخترت فکرکنم از یک ماهگی به بعد بود
تخت هم نخریدی مشکلی که نداره من الان پسرم تخت نوزاد داره ولی هنوز که۴ماهش تمومه روی تخت خودمون میخوابه با من و دخترم،همسرخان هم روی زمین تشک میندازه میخوابه.
عزیزم بچه چندروزه که تکون نمیخوره بیفته پس نترس ولی برای برگشت شیر هم اینکه به پهلو میذاریش خوبه، ولی خداییش منم همین ترسا رو داشتم گاهی شب بلند میشدم دستمو میذاشتم جلوی بینی ش ببینم نفس میکشه!
عزیزم سعی کن بخوابی حتما روزا،م ش یا مامان خودت کسی پیشت نیست که روزا با خیال راحت بچه رو بسپری به اونا رو بخوابی،استراحت کن تا زودتر حالت بیاد سرجاش
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مامانای عزیز و دوستانی که اولین سال مامان شدن و همه ی خانم های گل - روزتون مبارک امیدوارم دلتون همیشه گرم و ذهنتون پر از ارمش باشه عزیزان مهربون
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، atefehjjjjjjj، Nedaa28، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
خدا قوت عاطفه جان

تنظیم خواب از همون اول می تونی شروع کنی که شب که میشه دیگه خونه تاریک و ساکت بشه و بازی های آروم یا کتابخونی انجام بدی، توی روز ببری بیرون، بازی های پر توجه انجام بدی ووو... روتین ها رو از روز اول تولد می تونی شروع کنی... مثل تویض پوشک، تعویض لباس، مسواک، آهنگ لالایی و توی اتاق بذاری روی تخت... مبحث خواب خیلی گسترده تر از اینهاست، پیج sleep_mama_sleep رو هم ببین...

تخت کنار مادر نداری اشکال نداره، روی تخت خودش بخوابون...
بالش و رو انداز برای بچه تا 1 سال ممنوعه...
متوجه نشدم یعنی چی سرش رو رو به بالش می خوابونی؟
اگر میخوای شیر برنگرده، اگر تختش قابلیت تنظیم شیب داره شیب رو بیشتر کن، اگر نداره زیر قسمت بالای خوشخوابش، یه بالش بذار یکم بیاد بالا...
تا 1 سالگی خطر سندرم مرگ ناگهانی نوزاد هست، که بعد از یه مدت چون دائم بیدار میشی، عادت می کنی که دائم پاشی و چکش کنی... یعنی تا 4 ماه که برای شیر پا میشه، بعدشم که از شیر بگیری باز نق نق می کنه و باید بیدار شی رسیدگی کنی... اگر موارد ایمنی رو رعایت کنی ان شاءالله مشکلی پیش نمیاد... مثلا دمای اتاق رو خیلی زیاد یا خیلییی کم نکنی، پتو و روکش نندازی، بالش نذاری، بچه رو به شکم نخوابونی (به شکم گذاشتن بچه فقط برای تامی تایم با نظارت 100% خودت یا یکی که واقعا تسلط داشته باشه مجازه) وووو.....

دستکش و پاپوش و اینها هم ممنوعه، باث ایجاد مشکلات حسی در بچه میشه... باید تا جایی که میشه بچه بتونه بافتها، دماها، ساخت های مختلف رو لمس کنه.... حتی یکم بزرگتر بشه، بازی هایی که تا 1 سالگی طراحی می کنیم، بیشتر همین تقویت حسی نوزاد و نوپاست... ناخنش رو کوتاه کن و دست و پاش رو باز بذار... سرد بودن دست و پا هم کاملا طبیعیه، چون از قلب دورن یکم سردتر از بقیه ی اعضا هستن...

مرسی ندایا جان مهربون Heart Heart  Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
سلااااام به همه مامان گلی های قشنگ و دوست داشتنی و زحمتکش و فداکار و دلسوز و مهربوووووووون...
روزتون هزار هزار بااار مبااااارک...
خدای مهربون نگهدار خودتونو نی نی هاتونو خونواده قشنگتون باشه الهی  Heart Heart  Heart
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، Nedaa28، Rose، Saghar685، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان من هم تخت کنار مادر نخریدم. تخت خودش که بزرگ هم هست گذاشتیم تو اتاق خواب خودمون، نزدیک تخت خودم و روی اون میخوابونم. اگر تخت گرفتی روی همون بخوابون فرقی فکر نکنم با تخت کنار مادر داشته باشه. البته پسر من چند روزی هست شبا تشریف میاره بین من و پدرش میخوابه. رو اخت خودش هر نیم ساعت بیدار میشه و من کلافه ترینم ?
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ک جواب دادین
ولی واقعا من استرسشو دارم
ینی شما شبا راحت میخوابین؟
من خوابم سنگینه از طرفی هر دو یا ۳ ساعت چک میکنم ک دخترم شیر بخوره حتما ک قندش نیفته
ولی بازم تا صبح حتی مامانمم باشه کنارم بیدارم
منظورم از رو به بالش همون ب پهلو خوابوندن بود
راستی من دکتر ک بردم گفتن ی کوچولو زردی داره ک خودش رفع میشه بنظرتون چیکار کنم ک زودتر رفع بشه؟
ولی با همه اینا
یادتونه ؟
من درس میخوندم؟ بچه داری خیییییییییلی سخته اصلا وقت نمیشه بخونم هیچی

روزتون مبارک عشقای من
مرسی ک هستین
خدا همتون رو حفظ کنه مامانای قشنگ
من ۷ روزه فقط چندبار مسواک زدم
سوتین ک هیچ
دوبار کلا شونه زدم موهامو ک یبارش نصفه موند خخخ
امروز بیایم باهمه گرفتاریامون بخودمون برسیم
  • (کژال)، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان اون اوایل که کلا همه چی بهم میریزه... طبیعیه دائم بلند میشی چک می کنی، نگران نباش... به مرور درست میشه... الان شما در محاصره ی انواع هورمون هایی که دارن بالا و پایین میشن و بدنت بچه رو بیرون داره می بینه و میخواد مراقبش باشه، دائم میخواد پاشی چک کنی...
اگه رشدش اکی هست، کم کم دیگه 3 ساعت یکبار نمیخواد بیدار کنی، خودش عامل بدخوابی بچه اس و راه آموزش خودکار خواب رو به بچه می بنده... تا چهار ماهگی هر موقع شب بیدار شد بهش شیر بده، بعدشم حذف می کنی، ولی اگه همش 3 ساعت یه بار بیدارش کنی، دیگه شانس خوابیدن خودکار رو ازش می گیری... پست های دکتر ظریفی رو در این مورد ببین...
زردی با شیر خوردن فراوووون و دفع فراوووون و محیط غیرگرم میخواداکی میشه... بیشتر بشه باید دکتر دستور بده....
درس هم که آره دیگه... من 18 ماه نتونستم حتی برم دانشکده...

بچه ها روزتون مبارک باشه Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامان قشنگا روزتون مبارک  Heart
انشاله همیشه سلامت باشین بالا سر فرشته هاتون  Heart
  • (کژال)، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
روزتون مبارک مامانای عزیز
دور تا دور دهنش قرمز شده، به نظرتون حساسیت؟
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا روزتون مبارک.
  • 2015، liyane، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان