موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۱۱/۶، ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۶، ۰۱:۳۴ عصر، توسط youtab.)
نونا جون دکتر ممیشی گفت چون مرغ ساده تره اول با سینه مرغ شروع کن و خوب میکس کن بعد ماهیچه گوسفندی بده, نمیدونم, من از فردا باید شروع کنم
البته به نظرم حرفت درسته ها چون هممون تقریبا به اینکه مرغامون هورمونیه مطمئنیم
البته بچه ها این برنامه برای گهواره هست
خودمون مطمئنا طبق میل بچه هامون تغییرش میدیم, بازم اولپیت فقط و فقط دکتر نی نی گولوهاتونه
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۱/۶، ۰۲:۴۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۶، ۰۲:۴۷ عصر، توسط nona.)
نه یوتاب جون اتفاقا هورمونی نیست مرغا مرغ دارا میگن هورمون اینقدر گرونه اصلا نمیتونیم به مرغا بدیم.
این دوستم گفت نرغ رو نوزاد دختر اثر خوبی نداره هورمونای بدنشو بهم میریزه ( شایدم رو خستب بقول سما هورمونی بودن مرغا گفت که خب درست نیست اما اگه بحث هورمون باشه خب رو پسرم باید اثر بذاره) نمیدونم والا
حالا میپرسم
وگرنه دوست دارم با مرغ هم غذا درست کنم
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
نونا جونم راست میگی والا, نمیدونم اگه حالا به نتیجه ای رسیدی به منم بگو ببینم چه میشه کرد, روزی ۴۰ بار میگم خدا عاقبت بچه هامونو بخیر کنه تو این مملکت...........
موضوعها: 2
تشکر Received: 9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
۱۴۰۰/۱۱/۶، ۱۰:۲۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۶، ۱۰:۳۰ عصر، توسط liyane.)
(۱۴۰۰/۱۱/۶، ۰۱:۱۵ عصر)nona نوشته است: یوتاب جون جالبه دکتر دخترم گفت فقط گوشت گوسفند استفاده کن تا بهت بگم نمیدونم چرا!!!!۱۳ ام ازش میپرسم نوبت واکسن دخترمه
البته این دوستمم که متخصص زنانه و دو تا دختر داره گفت من اصلا بهش مرغ ندادم چون دختره بخاطر بحث هورمونا!!! دخترم گریه میکرد نشد ازش بپرسم ربطشو
اینبار از دکتر میپرسم
ننونا جون چون مرغ حساسيت زا هست
منم سوپ ماهيچه ميدم
بچه ها من امروز صبحانه به پسرم حليم خونگي دادم ، مامانم درست كرد توش گوشت و قلم گوسفند هم ريخته بود با ٤٠ سي سي شيرخشك مخلوط كردم
شام ميخوام دوباره پوره بدم
مشكل من شامه
توي سوپ ظهرش عصاره ي قلم گوساله رو هم ميريزم( قلم گوساله رو ١٤ ساعت ميپرم بعد ژله ش رو ميذارم يخچال سرد كه شد برش ميزنم هر بار يك تيكه رو توي سوپش ميريزم)
حالا به نظر خودم بهتره پوره رو با ژله ي پاي مرغ لطيف كنم
دركل براي شام برنامه ي درستي انگار ندارم
اعتبار:
11,097
راستي ني ني هاي شما چندتا ملاقه سوپ ميخورن؟
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۱/۷، ۰۱:۲۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۷، ۰۱:۲۲ صبح، توسط nona.)
مرسی ایانه جون آره خوب میکنی من فردا باید قلم بگیرم عصاره بگیرم مفیده
من شام فرنی میوه ای میدم ولی دارم به پوره کدو اینا فکر میکنم البته دوروزه شام حذف شده چون غذا درست نمیخوره.
لیانه چند تا ملاقه شوخی میکنی  ملاقه خودمون بزرگا رو میگی؟ عمرا اگه چند تا بخوره شاید بزور یدونه بشه، کاسه ماما و پاپا هست ازین دردارا نصف اون دقیقا
راستی تو قلم برگ بو ادویه ای چیزی ریختی موقع پخت؟
اعتبار:
11,097
نونا جون بچه من با شير قهر كرده حسابي
امروز مجبور شدم دوبار سرلاك بدم كه بشه شير هم توش اضافه كرد وگرنه كه كلا نميخواست بخوره
نونا جون قلم گوساله رو فكر كنم چهارتا شقه بود
با يه پياز متوسط و دو تا هويج بزرگ پختم
١٤ ساعت روي گاز بود جوري كه استخوناشم نرم شده بود
بعد آبي كه ديگه حالت ژله داشت رو ريختم توي ظرف گذاشتم يخچال برش زدم هر تيكه رو توي يه كيسه ، هر روز توي سوپش يه تيكه ميندازم
عصاره ي پاي مرغ هم خيلي عاليه اونم بايد درست كنم
ازين جهت گفتم ملاقه ، اخه توي گهواره يه نفر نوشته بود بچش روزي دو سه تا پياله واسه ناهار سوپ ميخوره منم هول كردم گفتم نكنه بچه ي من داره خيلي كم ميخوره
اعتبار:
35,283
دو سه کاسه سوپ؟ یا ابالفضل  بابا این نصف کاسه رو هم یک سوم اینور اونور مالیده میشه
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
وای دو سه تا ملاقه رو که من میخورم با این هیکل. از بچه ۶-۷ ماهه چه انتظاراتی دارن.
اعتبار:
35,283
همون ترگل خدا شاهده بیشتر از دو سه تا ملاقه من خودم نمیخورم. اینا یدونه ازین ملاقه کوچولوها ( نه ازین ملاقه مشتیا) بخورن کلامونو میندازیم هوا، بعد بچه هفت هشت ماهه دو تا کاسه سوپ بخوره برای ناهار بالا نمیاره؟ من همون نصف کاسه خودش سوپ میدم قاشقای آخر احساس میکنم الان بالا میاد  شایدم بچه ها ، بچه های ما کم میخورن!!!!!!!
|