امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسی ترگل عزیزم کلا من از ماه چهارم بارداری با سختی دست و پنجه نرم میکنم Smile
ندا وسط شام یادم افتاد نمیدونم حساسیت گل پسرت در چه حده دختر من یه ده روز بود زیر چونش تا نزدیکای گوشاش حساسیت شدید داده بود قرمز شده بود و دون دونای ریز داشت داشتم شک میکردم به جوی دوسر پرک که شروع کرده بودم خلاصه بردمش پیش دکترش یه نگاه کرد طبق معمول گفت هیچی نیست سخت نگیر Smile بعد یه پناد استریل چشمی پنج هزارتومنی نوشت گفت خواستی اینو بزن خوب مبشه اومدم خونه فردا و پس فرداش زدم خدارو‌شکر خوب شد
خلاصه خواستم بگم دکتر من با پماد پنج هزارتومنی کار میکنه Smile چه دکتر با کلاسی میری Smile
وای جدا از شوخی من باشم دکتر اصلیم رو که بهش اعتماد دارم عوض نمیکنم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان من از همون پماد ۵ تومنیه تا موستلا ۷۰۰ تومنی همشو زدم دیگه خیلی طولانی شد و درست نشد ، سه شب پیش ساعت ۹ یهو نصف صورت و چشمش حالت کهیر شد و باد کرد خودمونو سراسیمه رسوندیم کلینیک ارمغان
دیگه اونشب خییلی ترسیدم و رفتم پیش زندیه
دقیقا دکتر من که هیچ پمادی واسه گردنش نداد گفت لبنیات نمیخوری دیگه ،همین . واسه خشکی پاهاش لوسیون ماتیلدا داد که زندیه هم گفت باید اونو تا یکسالگی بزنی
من خودمم نمیدونم حساسیتش در چه حده
دعا کنین هر چی هست سر غذا دادن خودمو بچه امو اذیت نکنه ، خیلی روزای سختی رو میگذرونم
  • 2015، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون من الان خوندمتون ایشالا زودی بهتر شن، حال خودت و گل دخترت چطوره؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان و ندای عزیزم نه خداروشکر الرژی نداره، پس منم همون ده دقیقه میپزم فرنی ش رو.
بعد بچه ها شما چند قاشق به بچه هاتون فرنی میدادین؟؟روزای اول..
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
فاطمه قشنگم الان میرم تو تاپیک غذا برات مینویسم, این اپلود منو... کرد 
معذرت میخوام ازت نازنین جاااانم  Heart
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه عزیزم خودتون ناراحت نکن یوتاب جونم
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۶، ۰۷:۱۸ صبح)Nedaa28 نوشته است: نونا جان من از همون پماد ۵ تومنیه تا موستلا ۷۰۰ تومنی همشو زدم دیگه خیلی طولانی شد و درست نشد ، سه شب پیش ساعت ۹ یهو نصف صورت و چشمش حالت کهیر شد و باد کرد خودمونو سراسیمه رسوندیم کلینیک ارمغان
دقیقا دکتر من که هیچ پمادی واسه گردنش نداد گفت لبنیات نمیخوری دیگه ،همین . واسه خشکی پاهاش لوسیون ماتیلدا داد که زندیه هم گفت باید اونو تا یکسالگی بزنی
دعا کنین هر چی هست سر غذا دادن خودمو بچه امو اذیت نکنه ، خیلی روزای سختی رو میگذرونم

عزیزم طفلی چقدر سخت هم برای پسرت هم برای شما پس خساسیتش شدیده طفلی پس با نظر دکتر جدید حساسیت پیش برو ایشالا جواب میده گلم به دکتر اصلی هم بگو کهیر زد بچه طفلی Sad

مرسی سیما جونم ما فعلا خوبیم من امروز کمی گلودرد دارم
فاژمه جون روز اول سه چهار قاشق دادم بزور یکیشو خورد Smile
  • 2015، liyane، Nedaa28، Rose، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۶، ۰۷:۱۸ صبح)Nedaa28 نوشته است: نونا جان من از همون پماد ۵ تومنیه تا موستلا ۷۰۰ تومنی همشو زدم دیگه خیلی طولانی شد و درست نشد ، سه شب پیش ساعت ۹ یهو نصف صورت و چشمش حالت کهیر شد و باد کرد خودمونو سراسیمه رسوندیم کلینیک ارمغان

بگردم برات عزيزم توام بدتر از من روزات سخت ميگذره
باورت نميشه شب كه ميخوام بخوابم ، غم فردا كه دوباره روز از نو و روزي از نو شروع ميشه حالمو بد ميكنه
به قول اون آهنگه : در غم فرداي دگر، باز به خواب ميروم
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام مامانا
من فردا صبح ساعت ۸ میخوام برم واکسن دو ماهگی دخترمو بزنم

همیشه حدود ساعت ده اس امپرازول بهش میدم ( از حدود ۷ تا ۱۰ چیزی نمیخوره), حالا فردا میخوام بلافاصله بعد واکسن بهش شیرخشک و بدم تا آروم شه
بنظرتون چیکار کنم؟ یه فردا رو بیخیال امپرازول بشم؟

لطفا هر تجربه ای دارید که فردا باید چیکارا کنم بگید، اولین واکسنه اصلا نمیدونم چی به چیه
مرسی
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم به سلامتی باشه و راحت بگذرونه الهی, در مورد امپرازول من تجربه ای ندارم, بچه ها حتما راهنماییت میکنن, اما قطره پاراکید باهات باشه, دکترر پسرم گفته بود هر ۴ساعت دو برابر وزنش بدیم بهش, قبلشم گفت شکمش خیلی پر نباشه بهتره, مثلا نیم ساعت قبلش شیر بخوره, و اینکه پسر من دوماهگی رو خیلی راحت گذروند اصلا نفهمیدمدر واقع, انشالا که گل دخترت هم همینه, فقط هی دماشو چک کن با دستت حس کردی خدایی نکرده داغه تب سنج بذار و کارای پایین اوردن دماشو انجام بده Heart
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان