امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
کرم بدن و ژل شستشو و ژل بازکننده گره مو! ماستلا، لوسیون و شامپو بی بی کوکول
همرو گفت ایران پر شده

مال منم عطرش زیاده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون خیلی بعیده ماستلا ایران پر شه. اخه خیلی کمه. چیزی که تو ایران پر میشه همه جا ریخته. مثلا چیکو و جانسون رو باور میکنم Big Grin
به نظرم شک نکن به خریدات و با خیال راحت استفاده کن.
کاش یکی بود قبلا ماستلا استفاده میکرد الان مقایسه میکرد نظرشو میگفت.
  • nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نمیدونم ترگل جون همرم از نی نی سالن گرفتم که خب قدیمی و با سابقست
اما این خانم‌و آقا هم این کاره ان شغل خانوادگیشونه تاکید کرد یدونه جنس خارجی تو شاخه شامپو و کرم نداریم
ولی میگی ماستلا کمه من که اون جاهای محدودی که رفتم بود تو بهار داشتن نی نی سالن نی نی لند سیسمونی مریم هم داشت چه میدونم دیگه خریدم باید استفاده کنم تا آخر ۲۰۲۲ تاریخ دارن ( احتمالا همینجا تاریخشو زدنSmile) از هرکدومم سه تا سه تا گرفتم انگار قحطیه
  • Targol، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام ب مامانای شب زنده دار Big Grin خدا قوت واقعا
حس میکنم بااینکه فقط 3 سال و چند ماه گذشته یادم رفته بود این شب زنده داری هارو 
کم کم خوب میشه همه چی بچه ها
3 4 ماه اول واقعا سخته تا ب خودت بیای و با شرایط جدید کنار بیای بچه جون بگیره 
دوره کولیک و رفلاکس تموم شه
اینا سخت میگذره 
ولی میگذره
من اولا اینقد هنگ بودم میگفتم یعنی چی نصف شبا پا شم شیر بدم پوشک عوض کنم آروغ بگیرم  Exclamation
پسرمم کولیک شدید داشت بعد از کلی امتحان آخرش دیدیم فقط تو پتو تابش میدیم آروم میشه یعنی تا چند ماه کارمون این بود دستامون داغون شد اینقد تو پتو تابش می‌دادیم بعد ک می‌خوابید تا اروووووم میذاشتیم تو تخت چشاش باز می‌شد  Angel
درباره شامپو هم من اوایل برا پسرم چند بار ماستلا گرفتم شامپو سر و بدن بوش خیلی زیاد نبود لوسیونشم گرفته بودم اون عطر داشت ولی اصلا استفاده نکردم بوی نوزاد و ترجیح میدادم
  • 2015، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا Heart
من همیشه دغدغه خواب دخترم رو دارم.. عادت کرده تو بغل من و زیر سینه میخوابه. همه ش نگرانم این عادت روش بمونه و نتونم بهش آموزش خواب بدم  Sad
الان که خوندمتون، دیدم شماها هم مثل من هستید، یه جوری دلم آروم شد که تنها نیستم، از اونور هم باز ته ذهنم اون نگرانیم سرجاشه
  • liyane، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرزو جون من خواهرم و زنداداشمذگفتن هرچقدر لازمه بغلش کنم تو سال اول زندگی لازمه حس امنیت بهشون میده علاوه برا اینکه برای بچه اینقدری بغلی معنی مداره
  • Arezoo1984، liyane، Targol، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها درباره ی خواب و شیر، حتما نشسته شیر بدید، بعدشم تا بیست دقیقه الی نیم ساعت عمودی باشن که شیر بالا نیاد اذیت شن، دلیل اینکه تا میذارید رو تخت بیدار میشن یکیش همینه... اول توی بغلتون خوابش سفت شه دیرتر بیدار میشه... اگه سختتونه نشسته بغل کنید... هر چی بغل بیشتر گریه کمتر Big Grin

دیگه اینکه هی از این سینه به اون سینه نکنیدشون... بذارید یه سینه رو کامل بخورن... دفعه ی بعد که بیدار شدن سینه ی بعدی... شیر مادر اولش آبکی تره که تشنگی بچه برطرف شه، بعدش چرب تر میشه برای رفع گرسنگی بچه... زمانشم خیلی طولانی نباشه که عادت کنه دائم توی دهنش باشه... فکر کنم دکتر ما گفته بود ۵ تا ۱۰ دقیقه بیشتر طول نکشه...

نکته ی بعدی اینکه عادت بد رو از اول ایجاد نکنید که بعدا سختتون شه، زیر سینه خوابیدن، تاب دادن روی پا و یا مثلا گرفتن دستت یا موهاتون و... فقط پروسه ی مستقل خوابیدنشون رو سخت می کنه... آموزش خواب رو هررر چی زودتر شروع کنید، چندین برابر جلو میفتید... توییج littlezdream کامل توصیح دادن اگه دوست داشتید استفاده کنید...

برای موضوع بغل، من از آغوشی استفاده می کردم... چند باری هم با چادر از پشت بستم خیلی خوب بود اما می ترسیدم ادامه ندادم اما اگه تکنیکش رو مامان یا مامان بزرگاتون بلد باشن بهترین روش همین بستنشون از پشته، هم حستون می کنن هم فشار وارده به شما خیلیییی کمه...

کرم هم من ماستلا و چیکو و خیلی برندهای ایرانی داشتم... تقریبا هیچ فرقی ندارن و اونایی که ایرانیه حتی بهتر هم هست و مثلا توی کرم پوشک، کرم های ایرانی خیلی راحت پخش می کنن و پوشش کاملی دارن... ولی ماستلا خیلی سفت بود و سخت پخش میشد... و زیادتر هم باید استفاده میشد که با توجه به قیمت نمیصرفه... توی برندهای گرون، کیووی از همه بهتر بود بعد چیکو... که به قول شما الان بعیده اصل باشه.. همون ایرانی معتبر بگیرید عالیه... من الان سیگل می گیرم و همین هفته شامپوی فومیش رو گرفتم ایننننقدر پسرم دوسش داره فکر کنم به زودی تمومش کنه Big Grin خودش هی میگه بزن دستم و می ماله به بدنش و من جز اینکه مستقل باشه از خدا چی میخوام  Big Grin Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Arezoo1984، Hami99، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Targol، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱، ۰۳:۴۴ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها از تخت کنار مادر نی نی هاتون استفاده میکنین؟
چه خوبه که شماها هستید

بله من فیکس تا ۱ سالگی استفاده کردم. نظرمم توی تاپیکش گذاشتم... تقریبا جز یکی دوبار بیشتر روی تخت خودمون نبوده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mona70، nona، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون چون من تو فر‌وشگاههای اینترنتی پیدا نکردم گفتم کمه. چون قبلا همه جا بود

نونا جون هلاکویی هم همینو میگه. و کلا میگه اتفاقا بچه بغلی اونیه که هر وقت خواست بغلش نکردین. بچه حس امنیت و آرامش و اطمینان رو از بغل مادر میگیره. و اینکه میتونه هر چی میخواد رو بدست بیاره (به معنای اعتماد به نفس)
  • Hami99، mona70، Nedaa28، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها پسر من وزن تولدش ٣٤٤٠ بود ولي بعد از زردي گرفتنش و مشكلات بعد از اون ٣٢٤٠ شد
منتها نميدونم چرا حس ميكنم ديگه وزن نميگيره
از طرفي هر وقت پوشكشو باز ميكنم پوپو كرده ميگم نكنه هرچي ميخوره دفع ميكنه
ني ني شماها چقد وزن گرفته؟ حس ميكنيد تپل تر شده؟
بچه ي من امروز ١٨ روزشه
  • Hami99، mona70، Nedaa28، nona، Targol، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان