امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
دقیقا همینطوره که میگی
قشنگ میبینم بی اعصاب شدم با این که هزار بار خوندم غذا نخوردن بچه نباید ربطی به اخساس شما داشته باشه میبینم ناخودآگاه از دست دخترم ناراحت و حتی عصبانیم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نوناجون دقیقا منم همینطور. اون قسمت از دخترت ناراحت و عصبانی میشی رو متاسفانه منم هستم. مثلا بهش غذا میدم تموم میشه. پنج دقیقه بعد میبینم از نمیدونم کجای دهنش یه قاشق سوپ تف میکنه. مامانم و همسرم میخندن که کجا قایم کرده بودی ناقلا؟ من حتی نمیتونم ساکت بشینم. بلند میگم به نظرم اصلا خنده دار نبود.
حالا اگه غذا بخوره، انگاااار رو ابرهام. ای خدا
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مرسی الهام جان و نونا جانم 
به همسرم میگم از دوستام پرسیدم بابت بیش فعالی میگه تورو خدااااااااااا, این پسر بچس ولش کن, بذار کشفشو کنه  Blush
نونا جانم واقعا خدا بهت توان دو برابر بده عزیزم با این ابتلای دوباره Heart
لیانه عزییببیییییزم و ترگل عزییییییییییزم الهی قربونتون بشم, کاری از دستم بر نمیاد جز اینکه بگم واقعا بهشت و همه دنیا و کهکشونارم بریزن به پاتون کمه قهرمان مامانای قوی...
شماهم ادمین, این عصبانیتا واسه عشق به بچه هاتونه نه که خدایی نمرده چیز دیگهای,,,
سرزنش نکنین اصلا خودتونو, اینروزا میگذره, یه روز میشینیم میگیم اینا درس نمیخونن حالا چیکار کنیم Tongue
تمومی که نداره فقط از مرحله ای به مرحله بعد میرن, فقط مساله اینه که مرحله اخر ندارن و غولی در کار نیست  Big Grin
الان میگین این یوتاب خله, اما دلم یشتونه خدا نیدونه...
راستی شازده پسر بنده به سلامتی و میمنت از بروکلی متنفررررره قشنگ  Tongue
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، Targol، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۷، ۰۴:۵۹ عصر)Targol نوشته است: شاینینگ جان انشالله هر چه زودتر مشکلش رفع میشه. عزیزم شیر خشک بهش میدی؟ یه وقت غلیظتر درست نمیکنی که نه؟
نوناجون آخ چقد اون بیخوابی و بدغذایی بده. کاشکی بچه‌هامون زودتر رو به بهبود برن.

شیر خشک می دم و اندک شیر خودم رو
چرا پیش اومده گاهی یه ذره غلیظ تر درست کنم. یعنی دقیقا سر پیمونه صاف صاف نیست میچربونمش به ضعم خودم جون بگیره بچه
ممکنه از اون باشه بعنی می گی؟؟
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه حالا یه ذره مهم نیست. اخه دکتر دخترم خیلی تاکید داره نسبتش رعایت شه وگرنه برای کلیه خیلی ضرر داره. پی دی اف یا پره طولانی مدت هم بخورن ضرر داره. حالا انشالله به راحتی از سر میگذرونه کوچولوت Heart
  • liyane، Nedaa28، nona، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من که امروز زدم سیم آخر غذای میکس نشده له نشده دادم به دخترم ۹۹ درصدو ریخت بیرون اما دیدم بسه دیگه هرچی میکس خورده حوصله یه گام جلوترم که له هست نداشتم بهو همینطوری آوردم جلو ، بلاخره با سه تا دندون باید بجوه دیگه
  • 2015، liyane، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ديروز من پوره سيب زميني و هويج و كدوحلوايي و بروكلي دادم نخورد كه نخورد به خدا انقد خوشمزه شده بود خوش رنگ و خوشمزه
ولي نخورد
سرلاك هاينز دادم (اين سرلاكه رو دوست داره ولي بعدش شب تا صبح دل درد ميشه همش نق ميزنه)
الان به همسرم گفتم رون بوقلمون گرفت با هويج و سيب زميني گذاشتم بپزه
گفتم شير كه نميخوره حداعقل غذاش مقوي باشه
ولي از خدا پنهون نيست از شما چه پنهون همش اضطراب نخوردنشو دارم
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
لیانه جون اگه یادت باشه گفتم به نظرم سرلاک شب هاینز بچه‌هامو اذیت میکنه. من چند روز دادم دیگه ندادم.
نگران نباش مبخورن عزیزم.
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
معلوم نيست توش چيه كه بچه انقد اذيت ميشه
ولي وقتي ميخوره صبح لپ درمياره
ديگه نميدم
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
الهی قربونش برم لیانه میگی لپ در میاره

یوتاب جون دکتر پوست سهیلا ستوده که رفتی خوب وقت میذاشت؟ اوکی بود همه چیش؟
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان