امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
نه بابا بچه ها معدشون مگه چقدر این همه بخورن.اون خانمه هم الکی گفته.۱۰ ۱۲ قاشق مرباخوری میگن بخورن تو هر وعده خوبه ولی نصفشم بخورن خوشحال باشین..الان که من اصلا نگاه نمیکنم چند قاشق میخوره یکم‌خودم میدم یکم خودش میخوره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی شمیم جون
همون آخه دکتر منم گفت نهایت ۱۵ قاشق مرباخوری بخورن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستاي گلم من امشب سوپ رون بوقلمون درست كردم
چون ميخواستم با سوپ ماهيچه ي ظهرش متفاوت باشه يه مدل ديگه درستش كردم
يه تيكه گوشت بوقلمون رو با يه حلقه سيب زميني و يه هويج متوسط به صورت حلقه اي گذاشتم چهارساعت پخت
بعد كه گوشتش پخت چون برنج نريخته بودم واسه لعاب ، سيب زميني رو له كردم و هويج هاي پخته شده هم براي رنگ سوپ له كردم
گوشت رو هم با قيچي آشپزخونه خورد كردم و همه رو ريختم توي مولينكس و در اخر كره و برگ كرفس رو خورد كردم و ريختم توش
عطر برگ كرفس كلا سوپ رو با مدل ناهارش كه گشنيز جعفري داشت متفاوت كرده بود
خداروشكر استقبالش خوب بود
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خدارو شکر که دوست داشت عزیزم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانا شما حریره بادام چطور درست میکنین؟؟
من هفته پیش فرنی دادم به پسرم میخوام این هفته حریره بادام بدم
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چندتا دونه بادوم بذار یه شب تو آب. فرداش پوستشو بگیر. با صافی چای اگه داری له کن. آخرهای پخت فرنی بهش اضافه کن. یکی دو دقیقه جوش بخوره بردار.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان فرنی رو سفت بردارم یا شل؟؟اخه اگه بذارم تا ده دقیقه یک ربع بپزه خب سفت میشه.
من بادام پودرشده تو یخچال دارم میشه همونو بریزم تو فرنی ؟؟اشکالی نداره؟
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون اگه بادامات قبل دودر شدن پوستاشو درآوردی نه چه ایرادی داره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به نظرم بذار خیس بخورن که نرم شن. چون بعید میدونم با یکی دو دقیقه تو فرنی موندن نرم شه. نمیدونم پودرت در چه حد درشته‌، خودت امتحان کن. ببین بادام نرم رو که با صافی له میکنی بیشتر شبیه یه خمیر چرب میشه تا پودر.
غلظت فرنی رو هم به ذائقه بچه‌ات نگاه کن. اگه زیاد جوش میزنی و غلیظ میشه که دوست نداره خوب از اول آب بیشتر بریز تا خیلی سفت نشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون بچه ها
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان