امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نونا جان منم دقیقا همین مشکل رو دارم
تختش براش کوچیکه چندبار محکم خورد به گارد تخت کلی گریه کرد
تختش کودک و نوجوانه کوچیکتر بود به عرض میخوابوندمش اما الان نمیشه
مجبور شدم تختش رو بچسبونم به تخت خودم گاردش رو برداشتم فاصله بینش رو با ابر پر کردم
خودمون تو یه اتاق دیگه مجبوریم بخوابیم
نمیدونم تختی هست که عرض بیشتر باشه و از زمین ارتفاعی نداشته باشه
زیر تختش چندتا پتو گذاشتم خدایی نکرده آویزون شد چیزی نشه
گاردش عملا فایده نداره وقتی وایسه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلین جان تخت های مونته سوری دقیقا همینطوره... با هدف حفظ استقلال بچه طراحی شده و کنارش امنیت بچه هم تامین میشه (نمیشه هم بچه رو مستقل بخوایم هم هی بگیم نپر و نکن و بشین و... Smile اومدن پیشگیری کردن کلا Smile من با این تخت جدیدش با اینکه توی نوپاییش داره استفاده می کنه ابدا یکبار هم مشکل نداشتم... اما فکر کنم 9-10 ماهش که بود یه بار قشنگ خودش رو پرت کرد بیرون از تخت کوچیکه (کنار مادر)!!!) ارتفاعش کلا اندازه ی تشکه... من از بدو تولد تا حدود 10 ماهگی یا 12 ماهگیش، تخت کنار مادر آپادانا داشتم، دیگه خیلی کوچیک شد... رفتم اینو خریدم فکر می کردم نکنه خطرناک باشه اما عاااااااااااااااااااالیه... یعنی استقلالی که داره، امنیتی که داره، من توی کمتر تختی دیدم... واقعیتش اصلا ندیدم... حتی آدم بچه رو روی زمین بخوابونه باز ممکنه چرخ بخوره بره بخوره جایی یا زیر پتو گم شه وووو... ولی این نه هم حفاظ داره، هم ارتفاع نداره، هم ایمنیش بالاست و ازش آویزون هم میشه تکوووووون نمی خوره چون کاملا روی زمینه و چوبهاش هم که سفت و محکمن... خلاصه فوق العاده عالیه...
اصلا بعد از اینکه بچه بتونه دستش رو بگیره و بایسته، دیگه گارد معنا نداره... من از همون حدود 6 ماهگی که جداش کردم، جای تخت خودمون که چسبیده بود و نمیذاشت بیفته زمین، جلوی تختش رو پر از بالش و پشتی مبل و اینا کردم... ولی این رو که گرفتم راضی راضی ام...

مال ما این مدل از کولا بیبی (مدل رزا) هست
https://www.instagram.com/p/CYrgzi3IOJL/..._copy_link
[تصویر:  35e3ca5f-99a9-44ed-af12-39fab7c2c17c_y4zn.jpg]
البته من اینهمه کوسن و اینها رو تایید نمی کنم و عکس من نیست، ولی دیدم زاویه ش قشنگه گذاشتم. بدون اینها هم فووووق العاده مدرن و شیکه...

باز بعضیاش زیرش کشو داره که من بخاطر چرخش انرژی نمی پسندیدم... یا پایه داره که این ارتفاعش رو زیاد می کرد و تا وقتی بچه پریدن یاد نگیره احساس می کردم امنیتش کمتره (مثلا اگه 3 - 4 سال به بالا باشه بچه میشه کشو یا پایه دار گرفت)...
کشو کنار تخت داشت من با روحیات پسرم فکر کردم این میشه براش موقعیت بازی (خطرناک!)... مدلای سرخپوستی داشت احساس کردم امنیتش یکم پایینه و مثلا زلزله بیاد اصلا حفاظتی نداره و بچه جای گرفتن دست و اینها نداره انگار (بچه 1 ساله یکم ملاحظاتش بیشتره بهرحال Smile)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها سلام
من فقط اومدم ازتون بپرسم چجوری وقتی بچه هاتون 5_6 ماهه بودن میرسیدین بیاین اینجا؟
من که همش منتظر یه فرصتم.
پسرم کلا میگه یا بغلم کن جلوی آینه باهان حرف بزن. یا باید دراز بکشه کنارش بشینم با عروسکاش شعر بخونم. اونم چند تا عروسک. یعنی اگه 30 ثانیه بیشتر با یه عروسک شعر بخونم غر میزنه.
واقعا الان میتونم برم نمایش عروسکی اجرا کنم انقد که تمرین کردم.
حتی دو دقیقه هم تنها نمیمونه خودش بازی کنه.
  • liyane، Nedaa28، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
کژال Smile) من وقتی دارم رو پا میخوابونم و یا وقتی خوابن میام سایت.
  • Nedaa28، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۱۰، ۰۲:۲۸ صبح)(کژال) نوشته است: بچه ها سلام
من فقط اومدم ازتون بپرسم چجوری وقتی بچه هاتون 5_6 ماهه بودن میرسیدین بیاین اینجا؟
من که همش منتظر یه فرصتم.
پسرم کلا میگه یا بغلم کن جلوی آینه باهان حرف بزن. یا باید دراز بکشه کنارش بشینم با عروسکاش شعر بخونم. اونم چند تا عروسک. یعنی اگه 30 ثانیه بیشتر با یه عروسک شعر بخونم غر میزنه.
واقعا الان میتونم برم نمایش عروسکی اجرا کنم انقد که تمرین کردم.
حتی دو دقیقه هم تنها نمیمونه خودش بازی کنه.

كژال منم وقتي خوابه ميام 
راستي بچه ها من جامپر رو براي سرگرم شدن بچه كه البته اونم نيم ساعت تا ٤٥ دقيقه هست رو شديدا توصيه ميكنم
چون الان بچه هاي ما توي وضعيتي هستن كه نه ميتونن راه برن نه درست بشينن كه بتونن خودشون خودشونو سرگرم كنن
ولي وقتي توي جامپرن چون اسباب بازيه صدا دار داره و در واقع براي هر حركتشون به عنوان تشويق موزيك خاصي پخش ميكنه خيلي سرگرم كننده و جالبه ، پاهاشونم تقويت ميشه
راستش من براي سيسمونيم نخريده بودم ولي واقعا ديدم نميشه بچه رو طولاني مدت سرگرم كرد و ادم خودش خسته ميشه به فكرم افتاد بخرم و الان واقعا داره نجاتم ميده
بعدشم كه توش كلي بازي كردن خسته ميشن و خوابشون ميگيره
الان شده عصاي دستم جوري كه اخر هفته انشالله برم مسافرت با خودم ميبرمش
  • 2015، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
[quote="shirin_nikvash" pid='25506' dateline='1643468688']
سلام بچه ها
من برای چند ماهی اومدم ایران،

سلام عزیزم, خوش اومدی, دکتر پسر من دکتر خیلی خوبیه از نظر سوادی, اما دکتری نیست که بخواد بر طبق برنامه و جدول بندی خاضی پیش بره, به اصطلاحاهل سوسول بازی نیست, خیلی خوش اخلاقه, من اسمشو میگم خودت یه سرچ و تحقیقی بکن بعد اگر دوست داشتی ببر گل دخترتو
دکتر ستاره ممیشی خانلق, مطبش توی سعادت اباده, روبروی اریکه
شنبه و دوشنبه و سه شنبه ها هست مطب

راستی واکسن هارو هم خودش تو مطب تزریق میکنه

کژالی جون منم دقیقا وقتی رو پامه اکثرا میام یا تو اشپز خونه داذم کارامو میکنم یه گریزی میزنم...

چه خوب مرسی که گفتی لیانه جااااانم, منم همش میگم الان موقع ناجوریه بچه نه میشینه درست نه هیچی خب گناه هم داره طفلی هی بخوابونیش تو جای بازیش, برم ببینم جامپرا چجورین, خیلی مرسی که راهنمایی کردی
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، shirin_nikvash، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال منم مثل ترگل و یوتاب الان در خالی که دخترم خوابه دارم آروم تکونش میدم اینجا اومدم بعدم میخوام بشینم سر کارم
  • 2015، liyane، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم دقیقا موقعیت نوناجان هستم،دخترمم داره پویا میبینه
بچه ها اینکه میگین تادوسالگی بچه تی وی نبینه خونه ما نمیشه،اخه همسرخان عصر که می یاد تی وی میبینه،ذخترمم که بیدار میشه شبکه پویا نگاه میکنه،خب پسرم رو نمیشه که همش تو اتاق نگه دارم مخصوصا که الان میخواد کنارش باشم و تو جمع خودمون باشه.اشکال داره؟
فاطمه هستم
Heart
  • liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به نظر من حساسيت بيشتر باعث كنجكاويه بيشتر ميشه
من يه بار محض امتحان تي وي رو روشن كردم
عكس العمل پسرمو ديدم
شايد كلا ٣٠ ثانيه نگاه كرد بعد ديگه مشغول به خودش شد يا در و ديوار رو نگاه ميكرد چون براشون جذابيت خاصي نداره اون چندثانيه هم شايد به خاطر رنگ و صداي تصوير نگاه كرد
با اينكه بچه رو بشوني عامدانه جلوي تي وي تا خودت به كارات برسي شديدا مخالفم ولي اينكه تي وي روشن باشه و بچه به كارا و روتين خودش سرگرم باشه من شخصا مخالفتي نميكنم چون ديدم كه نگاه نميكنه مشغول دست خوردن و پاخوردن و اسباب بازي هاي خودشه
كلا من با صفر و صد بودن مشكل دارم

مثلا همين الان تي وي من روشنه دلم ميخواست عكس ميدادم پسرمو ببينيد همچين داره پاهاشو نگاه ميكنه و شصت پاشو با اشتياق ميخوره كه اصلا انگار تاحالا نميدونسته پا داشته
  • **ماهور**، 2015، Nedaa28، nona، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون چه خوب، حالا من از اول نذاشتم ببینن. اما اگه همسرم یه لحظه روشن کنه خودشونو هزاااار جور میچرخونن تا ببینن!! نمیدونم چرا انقد براشون جذابه. خیلی خنده داره تلاششون.
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان