امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
شیرین جان منم مثل نونا جون هر چی تلاش کردم شیشه نگرفت 
مثل دختر شما اوایل با شیشه شیر میخورد تا حدودا دو ماهگی 
یک ماه اول ک هرروز میدادم بعدشم تک و توک 
بعد دو ماه دیگه نخورد 
الان شده تو خواب ک دستشو میخوره پستونک گذاشتم دهنش سریع فهمیده و انداخته بیرون  Dodgy
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، shirin_nikvash، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیرین جان
شیشه رو عوض کن شاید فایده داشت.سرشیشه ی مدل نچرال اونت شبیه به سینه ی مادره(اگه اینو امتحان نکردی).
  • nona، shirin_nikvash، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مینو جون به شخصه انواع شیشه های اونت و دکتر براون و امتحان کردم همین سری نچرال رو هم پستونکام حتی به توصیه از مدل خود شیشه ها بود اصلا نگرفت حتی یه لحظه بزور هم میذاشتم فقط نگه میداشت میک نمیزد

رز جون نگرانتم چی شده؟
  • Rose، shirin_nikvash، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم بچه ها جون
لطف کردین تجربیاتتونو باهام در میون گذاشتید Heart
مینو جون اتفاقا با دو سه جور شیشه امتحان کردم از جمله همینکه شما گفتید. نمیگیره که نمیگیره Undecided خدا بهم رحم کنه...
یه ضرب المثل هست که وقتی کسی به یکی وابستست بهش میگن مگه ازش شیر میخوای؟ شده حکایت من و دخترکم Dodgy Confused
  • 2015، artatam، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
سلام دوستان
در مورد ختنه به نظرتون کدوم روش بهتره؟
من شنیدم حلقه در آینده باعث تنگی مجاری ادراری می شه اما از دو تا نفرولوژ پرسیدم گفتن نه
اصمیم دارم پیش دکتر اسحاق ختنه کنم پسرمو، شما می شناسینش و یا دکتر خوبی میشناسین؟

بچه ها من پسرم رو بستری نکردم و بردم یکی دو تا دکتر دیگه و آخرین آزمایش کشت ادرارش خدا رو شکر منفی شد
آزمایش گازهای خونی دادیم که یکم نا میزان هست و دکتر گفت تکرارش کن
دعا کنین
  • artatam، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شاینینگ جان ما به روش حلقه پسرم رو ختنه کردیم
خداروشکر خوب هم بود.ما مشهد هستیم.تهران بچه ها رفته بودن راضی اند بذار بیان بگن.
فاطمه هستم
Heart
  • artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شاینینگ جان من به پشنهاد لیانه جان و بقیه بچه ها رفتم پیش دکتر عابدی. اورولوژیست هستن. و برای اینکه کدوم روش بهتره خودشون معاینه میکنن و بعد نظرشون میگن اما کارشون واقعا خوب بود. من پسرم فقط پنج شش دقیقه تو اتاق گریه کرد و تمام. اصلا اومدیم خونه یا تو مسیر گریه نکرد و اصلا اذیت هم نشدیم حتی بهش استامینوفن هم ندادیم. بچه ها هم که رفته بودن همگی میگفتن راضی بودن
  • 2015، artatam، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دکتر عابدی که تو پاسداران هست رو می گی؟؟
  • artatam، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بله شاینینگ جان.
بچه ها ی سوال. من الان دو ماه از زایمانم میگذره و هنوز ۱۲ کیلو اضافه وزن با منه. تز یک ۱۵ کیلو از روز زایمان تا الان کم کردم ولی ۱۰-۱۲ کیلو با وزن قبلی ام فاصبه دارم. شکمم هنوز بزرگه طوری که هیچ کدوم از لباسام سایزم نیست. حتی کفشام هم به سختی میره تو پام. یا حتی حلقه ام دیگه سایزم نیست. شما چقدر بعد زایمان به وزن اولیه رسیدین؟ دوست دارم رژیم بگیرم ولی تا ی ذره غذام کم میکنم کلا همین ی ذره شیری هم که دارم نیست میشه و مجبور میشم میزان بیشتری شیر خشک بدم. آیا شما رژیم خاصی گرفتید که به شیر و کیفیت شیرتون لطمه ای نزنه؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون شیطون خانم جون
منم سه ماهه زایمان کردم ده کیلو با وزن قبل بارداری فاصله دارم
من یک هفته هست رژیم شیر دهی غفاری دایت رو می گیرم، شیرم رسما خشک شد پیام دادم بهشون که داستان اینه گفت روزی دو لیوان آب هویج و نصف لیوان نخود آب پز بخور
راستش هنوز نخود رو وقت نکردم اما آب هوبج رو که خوردم شیرم خوب شد
فقط مشکلم اینه که پسرم دیگه زیاد سینه رو نمی گیره، عادت به شیشه کرده
تازه من یه شیشه گرفتم از برند تامی تیپی که ارگونومی سینه رو داره و پسرم خوب سینه می گرفت ها چند وقته حوصله مکیدن نداره بچم

راستی دکتر به من گفت ورزشهای شکمی و حلقه استفاده نکن
من کمربند هم می بندم، حتما ببند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان