موضوعها: 0
تشکر Received:
2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
اعتبار:
3,022
شیرین جان
شیشه رو عوض کن شاید فایده داشت.سرشیشه ی مدل نچرال اونت شبیه به سینه ی مادره(اگه اینو امتحان نکردی).
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۱/۱۲، ۰۵:۳۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۱۲، ۰۵:۳۴ عصر، توسط nona.)
مینو جون به شخصه انواع شیشه های اونت و دکتر براون و امتحان کردم همین سری نچرال رو هم پستونکام حتی به توصیه از مدل خود شیشه ها بود اصلا نگرفت حتی یه لحظه بزور هم میذاشتم فقط نگه میداشت میک نمیزد
رز جون نگرانتم چی شده؟
تشکر Received:
452 in 88 posts
تشکر Given: 101
اعتبار:
452
۱۴۰۰/۱۱/۱۴، ۰۲:۵۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۱۴، ۰۲:۵۱ عصر، توسط shiningdiamond.)
سلام دوستان
در مورد ختنه به نظرتون کدوم روش بهتره؟
من شنیدم حلقه در آینده باعث تنگی مجاری ادراری می شه اما از دو تا نفرولوژ پرسیدم گفتن نه
اصمیم دارم پیش دکتر اسحاق ختنه کنم پسرمو، شما می شناسینش و یا دکتر خوبی میشناسین؟
بچه ها من پسرم رو بستری نکردم و بردم یکی دو تا دکتر دیگه و آخرین آزمایش کشت ادرارش خدا رو شکر منفی شد
آزمایش گازهای خونی دادیم که یکم نا میزان هست و دکتر گفت تکرارش کن
دعا کنین
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
شاینینگ جان ما به روش حلقه پسرم رو ختنه کردیم
خداروشکر خوب هم بود.ما مشهد هستیم.تهران بچه ها رفته بودن راضی اند بذار بیان بگن.
فاطمه هستم
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
شاینینگ جان من به پشنهاد لیانه جان و بقیه بچه ها رفتم پیش دکتر عابدی. اورولوژیست هستن. و برای اینکه کدوم روش بهتره خودشون معاینه میکنن و بعد نظرشون میگن اما کارشون واقعا خوب بود. من پسرم فقط پنج شش دقیقه تو اتاق گریه کرد و تمام. اصلا اومدیم خونه یا تو مسیر گریه نکرد و اصلا اذیت هم نشدیم حتی بهش استامینوفن هم ندادیم. بچه ها هم که رفته بودن همگی میگفتن راضی بودن
تشکر Received:
452 in 88 posts
اعتبار:
452
دکتر عابدی که تو پاسداران هست رو می گی؟؟
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
بله شاینینگ جان.
بچه ها ی سوال. من الان دو ماه از زایمانم میگذره و هنوز ۱۲ کیلو اضافه وزن با منه. تز یک ۱۵ کیلو از روز زایمان تا الان کم کردم ولی ۱۰-۱۲ کیلو با وزن قبلی ام فاصبه دارم. شکمم هنوز بزرگه طوری که هیچ کدوم از لباسام سایزم نیست. حتی کفشام هم به سختی میره تو پام. یا حتی حلقه ام دیگه سایزم نیست. شما چقدر بعد زایمان به وزن اولیه رسیدین؟ دوست دارم رژیم بگیرم ولی تا ی ذره غذام کم میکنم کلا همین ی ذره شیری هم که دارم نیست میشه و مجبور میشم میزان بیشتری شیر خشک بدم. آیا شما رژیم خاصی گرفتید که به شیر و کیفیت شیرتون لطمه ای نزنه؟
تشکر Received:
452 in 88 posts
اعتبار:
452
۱۴۰۰/۱۱/۱۴، ۰۴:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۱۴، ۰۴:۳۱ عصر، توسط shiningdiamond.)
ممنون شیطون خانم جون
منم سه ماهه زایمان کردم ده کیلو با وزن قبل بارداری فاصله دارم
من یک هفته هست رژیم شیر دهی غفاری دایت رو می گیرم، شیرم رسما خشک شد پیام دادم بهشون که داستان اینه گفت روزی دو لیوان آب هویج و نصف لیوان نخود آب پز بخور
راستش هنوز نخود رو وقت نکردم اما آب هوبج رو که خوردم شیرم خوب شد
فقط مشکلم اینه که پسرم دیگه زیاد سینه رو نمی گیره، عادت به شیشه کرده
تازه من یه شیشه گرفتم از برند تامی تیپی که ارگونومی سینه رو داره و پسرم خوب سینه می گرفت ها چند وقته حوصله مکیدن نداره بچم
راستی دکتر به من گفت ورزشهای شکمی و حلقه استفاده نکن
من کمربند هم می بندم، حتما ببند