امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام مامانا
دختر من معمولا ۴-۵ روز یکبار شکمش کار میکرد (۷۰ روزشه) بعد الان از دیشب ۴ بار شکمش کار کرده و یه مقدار سرفه و عطسه داره ولی اصلا تب نداره
بنظرتون چیکار کنم؟ اصلا چیز مهمیه
راستش چون مطب دکترها پر از مریضه خیلی تمایل ندارم ببرمش دکتر ولی خب ته دلم نگرانم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها پسر منم خیلی بد خواب بود طول شب بیدار میشد یهو سه ساعت چشمای باز دلش بازی میخواست اگر باهاش هم بازی نمیکردی قر میزد تا دوباره بخوابه. دل درد اینا نداشتا فقط دلش بازی میخواست. من سرچ کردم ی موضوعی هست به اسم split sleep که بچه حالش خوبه مشکلی نداره ولی و سط شب خوابش نمیبره.. راه حل این بود که مثلا بچه دو تا چهار ماه باید ۱۲-۱۴ ساعت بخوابه. شما اگر میخوای بچه ات ۷ ساعت شب بخوابه تو طول روز نباید بیشتر از ۷ ساعت بخوابه چون از میزان خواب شب کاسته میشه. و اینکه سعی کنید مثلا اگر میخواید ۱۱ بخوابه دیگه از ۶-۷ به بعد نخوابه که شب خوابش کامل باشه. من این روند پیش گرفتم خدا رو شکر الان پسرم ۱۲ اینا میخوابه تا ۷-۸ صبح و تو طول شب یک بار برای شیر بیدار میشه اونم نیم ساعت تا ی ساعت شیر میخوره آروغ میزنه میخوابه دوباره

(۱۴۰۰/۱۱/۱۶، ۰۷:۲۶ عصر)کتایون خانم نوشته است: سلام مامانا
دختر من معمولا ۴-۵ روز یکبار شکمش کار میکرد (۷۰ روزشه) بعد الان از دیشب ۴ بار شکمش کار کرده و یه مقدار سرفه و عطسه داره ولی اصلا تب نداره
راستش چون مطب دکترها پر از مریضه خیلی تمایل ندارم ببرمش دکتر ولی خب ته دلم نگرانم

من دختر شما رو نمیدونم چون قبلا روالش فرق داشته ولی پسر من از روز اول تا الان حداقل روزی دو بار شکمش کار میکنه و عطسه و سرفه هم به نسب زیاد میکنه یعنی روزی ۷-۸ تا سرفه و ۱۰-۱۵ تا عطسه. پسر من الان دو ماهش و خدا رو شکر مشکلی نداره و روزهای اول از دکترش سوال کردیم گفت مشکلی نداره سالمه 

راستی بچه ها در رابطه با شیر در حالت دراز کش من شاید تا الان که دو ماه گذشته سه چهار باز این طوری شیر داده باشم. ولی پسرم هر سری بعد این حالت شیر خوردن دل درد شده و استفراغ خیلی کرده بعدش. نمیدونم ربطی به این مدل شیر دادن داره یا نه ولی چون هر سری بعد خوابیده شیر خوردن این اتفاق افتاده من دیگه خوابیده نمیدم.

(۱۴۰۰/۱۱/۱۶، ۰۷:۲۶ عصر)کتایون خانم نوشته است: سلام مامانا

من دختر شما رو نمیدونم چون قبلا روالش فرق داشته ولی پسر من از روز اول تا الان حداقل روزی دو بار شکمش کار میکنه و عطسه و سرفه هم به نسب زیاد میکنه یعنی روزی ۷-۸ تا سرفه و ۱۰-۱۵ تا عطسه. پسر من الان دو ماهش و خدا رو شکر مشکلی نداره و روزهای اول از دکترش سوال کردیم گفت مشکلی نداره سالمه 

راستی بچه ها در رابطه با شیر در حالت دراز کش من شاید تا الان که دو ماه گذشته سه چهار باز این طوری شیر داده باشم. ولی پسرم هر سری بعد این حالت شیر خوردن دل درد شده و استفراغ خیلی کرده بعدش. نمیدونم ربطی به این مدل شیر دادن داره یا نه ولی چون هر سری بعد خوابیده شیر خوردن این اتفاق افتاده من دیگه خوابیده نمیدم.
  • Nedaa28، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها درازکش چجوری شیر میدین؟ من اصلا راحت نیستم ی دستم انگار اضافه اس
بعد ی جوری خودمو مجبورم ببرم جلو ک بیشتر گردن و دست و کتفم درد میگیره  Big Grin
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانم نی نی تو دو ماهگی تا پنج شش ماهگی اصلا غالی میشه خوابش حداقل دختر من که اینطوری بود شب ۱۰ میخوابید تا ۶ صبح فردا. تو‌شش ماهگی بچه های ما پسرفت کردن تو خواب
اصلا طول زوز بیشتر از دو ساعت نمبخوابن، ۷ ساعت مال همون سنای کمه هرچند اون زمانم نهایت پنج ساعت اینا میخوابید دختر من
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون برای تختتون گارد سفارش دادین؟ چیکار کردی که بچه رو میذاری رو تخت؟

برای بچه‌هام اسباب بازی جدید پیدا کردم. بطری آب معدنی که توش یه مقدار آب داره. یعنی جوری باهاش سرگرم میشن و به خاطرش کشون کشون راه میندازن انگار چیه Smile)
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
اره ترگل جون دختر منم لیوانش رو دوست داره که صدای آب میده خوب شد گفتی بطری اب معدنیم میدم بهش
نه بابا گارد رو با کلاس گفتم هفت هشت تا بالش میچینم کامل دور تخت که فقاعدتا تا یک ماه جوابگوئه دخترم بلند داره میشه بنظر نگران پرت شدنشم دیشب خوابم دیدم. دستاشو میذاره زمین خودشو بلند میکنه رو نوک‌ پاش مدل پیرزنای مثلا ۱۰۰-۱۲۰ ساله کهمیخوان از زمین بلند شن Smile
دکتر دیشب گفت نخوابیدنش عادیه احتمالا داره دندون در میاره گفت نمیشه که همش انتظار داشته باشی بی دردسر دندون دربیاره مثل قبلیا. یا گشنشه. گفتم نه گشنش نیست شیر نمیخوره گفت پس مهم نیست!
مطب قیامت بود بچه ها مواظب بچه هاتون باشید بیمارستان علی اصغر دیروز اطلاعیه داد ظرفیت تکمیله مفید هم تکمیله مرکز طب کودکانم تکمیله
هرچی بچه بود تب مقاوم، یا اسهالل استفراغ شدید
همه انفولانزا یا امیکرون
دخترمو تا اوردم خونه میتقیم بردم حموم . تا وقتیم مطب خالی بشه تو خیابون موندیم. برای احتیاطم استامینفن و پروفن خریدم دور از جونش خدای نکرده یهو تب کنه بدم. شمام به ید خونه نگهدارید. شیاف خودم خونه داشتم. اصلا اون حجم بچه دیدم ترسیدم از نوزاد ده روزهم یض بود تا بچه چهار پنج ساله
  • 2015، Nedaa28، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
وای خدا رحم کنه.
نونا جون دختر من مرحله مرحله دست میذاره رو بالش و خودشو میکشه بالا و بعدم شیرجه میزنه اونور بالش
همین یه اپسیلون شیری که میخوره رو میسوزونه. حتی یه ثانیه به پشت نمیخوابه. دائم ورجه وورجه میکنه.
اون یکی دخترم انقد تقلا نمیکنه. آروم تره.
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بنسای مگه تب سنج نداری؟ حتما حتما بخر. واقعا واجبه
اشکال نداره. حالا دادی دیگه. مقدارشم کم بود.
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنسای سر و دست و پا که مهم نیست.بدنشو چک کن بعد شک کردی حتما دماسنج استفاده کن.سر که داغ شه بیشتر واسه دندونه
  • mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها نی نیای شمام با حرص گاهی جیغ و داد میکنن؟ آخه حرص خوردنو از کجا یاد گرفتن!!! نگرانشم اینقدر حرص میخوره
  • mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان