بچه ها پسر منم خیلی بد خواب بود طول شب بیدار میشد یهو سه ساعت چشمای باز دلش بازی میخواست اگر باهاش هم بازی نمیکردی قر میزد تا دوباره بخوابه. دل درد اینا نداشتا فقط دلش بازی میخواست. من سرچ کردم ی موضوعی هست به اسم split sleep که بچه حالش خوبه مشکلی نداره ولی و سط شب خوابش نمیبره.. راه حل این بود که مثلا بچه دو تا چهار ماه باید ۱۲-۱۴ ساعت بخوابه. شما اگر میخوای بچه ات ۷ ساعت شب بخوابه تو طول روز نباید بیشتر از ۷ ساعت بخوابه چون از میزان خواب شب کاسته میشه. و اینکه سعی کنید مثلا اگر میخواید ۱۱ بخوابه دیگه از ۶-۷ به بعد نخوابه که شب خوابش کامل باشه. من این روند پیش گرفتم خدا رو شکر الان پسرم ۱۲ اینا میخوابه تا ۷-۸ صبح و تو طول شب یک بار برای شیر بیدار میشه اونم نیم ساعت تا ی ساعت شیر میخوره آروغ میزنه میخوابه دوباره
(۱۴۰۰/۱۱/۱۶، ۰۷:۲۶ عصر)کتایون خانم نوشته است: سلام مامانا
دختر من معمولا ۴-۵ روز یکبار شکمش کار میکرد (۷۰ روزشه) بعد الان از دیشب ۴ بار شکمش کار کرده و یه مقدار سرفه و عطسه داره ولی اصلا تب نداره
بنظرتون چیکار کنم؟ اصلا چیز مهمیه
راستش چون مطب دکترها پر از مریضه خیلی تمایل ندارم ببرمش دکتر ولی خب ته دلم نگرانم
من دختر شما رو نمیدونم چون قبلا روالش فرق داشته ولی پسر من از روز اول تا الان حداقل روزی دو بار شکمش کار میکنه و عطسه و سرفه هم به نسب زیاد میکنه یعنی روزی ۷-۸ تا سرفه و ۱۰-۱۵ تا عطسه. پسر من الان دو ماهش و خدا رو شکر مشکلی نداره و روزهای اول از دکترش سوال کردیم گفت مشکلی نداره سالمه
راستی بچه ها در رابطه با شیر در حالت دراز کش من شاید تا الان که دو ماه گذشته سه چهار باز این طوری شیر داده باشم. ولی پسرم هر سری بعد این حالت شیر خوردن دل درد شده و استفراغ خیلی کرده بعدش. نمیدونم ربطی به این مدل شیر دادن داره یا نه ولی چون هر سری بعد خوابیده شیر خوردن این اتفاق افتاده من دیگه خوابیده نمیدم.
(۱۴۰۰/۱۱/۱۶، ۰۷:۲۶ عصر)کتایون خانم نوشته است: سلام مامانا
دختر من معمولا ۴-۵ روز یکبار شکمش کار میکرد (۷۰ روزشه) بعد الان از دیشب ۴ بار شکمش کار کرده و یه مقدار سرفه و عطسه داره ولی اصلا تب نداره
بنظرتون چیکار کنم؟ اصلا چیز مهمیه
راستش چون مطب دکترها پر از مریضه خیلی تمایل ندارم ببرمش دکتر ولی خب ته دلم نگرانم
من دختر شما رو نمیدونم چون قبلا روالش فرق داشته ولی پسر من از روز اول تا الان حداقل روزی دو بار شکمش کار میکنه و عطسه و سرفه هم به نسب زیاد میکنه یعنی روزی ۷-۸ تا سرفه و ۱۰-۱۵ تا عطسه. پسر من الان دو ماهش و خدا رو شکر مشکلی نداره و روزهای اول از دکترش سوال کردیم گفت مشکلی نداره سالمه
راستی بچه ها در رابطه با شیر در حالت دراز کش من شاید تا الان که دو ماه گذشته سه چهار باز این طوری شیر داده باشم. ولی پسرم هر سری بعد این حالت شیر خوردن دل درد شده و استفراغ خیلی کرده بعدش. نمیدونم ربطی به این مدل شیر دادن داره یا نه ولی چون هر سری بعد خوابیده شیر خوردن این اتفاق افتاده من دیگه خوابیده نمیدم.