۱۴۰۰/۱۱/۱۸، ۰۴:۵۹ عصر
آره شمیم جون میدونم منظورم این بود اگه این ضعیف شدنش چندسال دیگه طول بکشه باید چکار کنیم الان دوسال از شروعش میگذره ولی وضعیت بدتر شده
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۱/۱۸، ۰۴:۵۹ عصر
آره شمیم جون میدونم منظورم این بود اگه این ضعیف شدنش چندسال دیگه طول بکشه باید چکار کنیم الان دوسال از شروعش میگذره ولی وضعیت بدتر شده
۱۴۰۰/۱۱/۱۸، ۰۶:۱۳ عصر
هیچی دیگه مثل الان ادامه میدیم هر وقت موج کرونا تموم شد میریم بیرون
نونا جونم اسمش همون سیوند هست من از داروخانه شایان خریدم, اماچون پوست بدن پسرم کلا خشکه اینبار براش ماتیلدا نوشت, گفت خیلی خوبه منم از دیروز که کرم قبلیش تموم شد دارم میزنم انگار چرب تر و بهتره, فقط سیصدو خورده ایه ایرانی تیست, همون شایان خریدیم باز اینم
منم تا ۴سالگی هیچ برنامه ای براش ندارم, اما الانم باباش و خودم براش هرشب ساز میزنیم و میهونیم کلی دوست داره, ۴سالو که گذروند ساز و بعد پنج هم زبان میذارمش, ورزش هم شنا که یاد بگیره حتما باز هر ورزشی دلش خواست هی بره ببینه دومو دوست داره, باباش رزمی کار میکرده اونم بره تستی هرچی دوست داشت ادامه بده
یوتاب جان ماتیلدا رو دکتر زندیه و دکتر اصلی پسرم واسش نوشتن
پوست پسر منم خیلی خشکه ، واقعا خوبه روژا یه کم تخفیف گذاشته من چند تا خریدم ، چون گفتن تا یکسالگی همینو بزنم سیوند خیییلی بو میده من خودم باهاش شدید سردرد میگیرم زندیه گفتن اصلا نزن واسه بچه
یوتاب جون سیوند مخصوص کودک؟ دارم فکر میکنم سیوندو امتحان کنم اگه اکی نبود همون کرم قبلی رو بگیرم. پوست دختر منم خیلی خشکه
چه خوب که گفتی ندا جون پس اگه عطر داره اصلا نزنم بچه ها ماتیلدا آبی فیروزه ای ؟ حجم ۵۰ میل؟ دیجی الان داره ۱۹۹ اگه همونه بگیرمش خدایی ازون بی بی کوکول و چیکو خیلی راضی بودم الانچک کردم چیکو شده ۶۳۰!! بی بی کوکول ولی همون ۱۹۸
۱۴۰۰/۱۱/۱۸، ۰۸:۲۴ عصر
حدی ندا جون منم تا یکسال باید بزنم, برم ببینم اگه هستمنم بخرن
... اره نونا جون بوش زیاد بود سیوند, بعدش دکتر ستوده پوستبهش ثمین داد دیروز تموم شد, اونم بد نبود, به نظرم جای چرب نوچ بود!!! نه سفیده ماتیلدا, رپش عکس فیل با گوشای قلب فیروزه ای داره, ۲۰۰ میل هست مال من نوشته هاشم فیروزه ایه به نظر منم این خیلی خوبه
منم باید برای دخترم بگیرم. منتها نمیدونم مدلهای مختلفش چه فرقی دارن. الان اینی که یوتاب جون میگه اتوپیک هست. چند مدل دیگه هم داره.
راستی تو روژا زده کشور تولید کننده ایران. چه گرونه پس. ندا جون شما کدوم مدلو استفاده میکنی؟
۱۴۰۰/۱۱/۱۸، ۰۸:۴۰ عصر
یوتاب جون که عکس نمیتونه بذاره ندا جون اگه ممکنه شما عکس بذار
آره ترگل نوشته ایران
https://rojashop.com/shop/behdashti/%DA%...8%AF%DA%A9
واسه من این مدله بچه ها شامپو سر و بدنشم دارم اونم خوبه ۲۰۰ میله پس بچه های شما هم کل بدنشون خشکه؟ پسر من سر تا پاش خشکه فک میکردم واسه الرژیشه
مرسی ندا جون بنظر عینا همین رو یوتاب جون توصیف کرد
اره مخصوصا پشت ساق پا، صورت که چون بعد غذا میشورم ( دو وعده میدم دوبار میشورم) قشنگ خشکه قرمز هم میشه اگه چرب نکنم دون دون میزنه پشت بدنشم خشکه |