امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مامانا سلام
یکی بهم گفت واسه دخترت دستمال مرطوب نزن عفونت میشه خیلی ترسیدم
بچم ۲۲ روزه گاهی شستمش ولی بیشتر دستمال زدم براش
شما چجوری پی پی دختراتونو تمیز میکنین؟
و دقیقا کجاهای پاهاشو میشورین
من اطراف واژنش رو دستمال میکشم و رون و کشاله های رونشو

لطفا جواب بدین
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه حتما بچه رو باید بعد حیش و پی پی بشوری
معلومه که عفونت میگیره اگه نشوری
دختر که بیشتر مراقبت میخواد
شستن هم از جلو به عقب مبادا دست پی پی ای رو بزنی واژنش
دستمال مرطوب فقط شرایط اضطرار مثلا تو ماشین. من از دستمال مرطوب وقتی پی پی کرده و پوشکو وا میکنم واسه تمیز کردنش استفاده میکنم که بتونم بغلش کنم ببرم بشورم
نه اینکه دستمال فقط بکشم.
  • 2015، liyane، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره بچه ها ایرانیه تحت لیسانسه فرانسه هست 
دقیقا عاطفه جان همومی که نونا جون گفتن منم با اینکه پسره بچم اما غقط در مواقع اضطرار از دستمال استفاده میکنم, هربار باید شست بچه رو
  • 2015، Nedaa28، nona، Rose، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون دخترای منم آلرژی دارن.
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه حتما حتما تمیز و مرتب بشور... پی پی در لحظههههه بشور... جیش هم اگه یکی دو بار شد اشکال نداره، بعدش به نظرم بشوری بهتره... چون دختر هم هست به نظرم مراقبتش خاصه و امیدوارم اونایی که دختر دارن دقیقتر راهنمایی کنن... ولی خیلییییی توجه کن... ببین من با اینکه پسره، کلا فکر کنم دو بار هم استفاده نکردم فووووقش 3 بار شده باشه... اونم آب قطع بود مجبور بودم... حتی شده با آب معدنی شستمش ولی با دستمال مرطوب نه... تازه با دستمال مرطوب اولش پاک کردم که راحت جدا شه، بعد همونم اونم یه لیوان آب توی لیوان یه بار مصرف گذاشتم کنارم، بعدش هی دستمال میزدم توی لیوان و با آب هی می شستم می نداختم توی پلاستیک، دوباره تمیز می کردم دوباره می نداختم دور تا اینکه کامل آثار همه چی پاک شد و آخر با دستمال کاغذی خشک کردم... که آثار همون دستمال مرطوب هم نمونه چون با اینکه بی بو و مواد هم بود بالاخره شیمیاییه... اصلا اصلا استفاده نکن... دستمال مرطوب فقط برای اضطراره نه بیشتر...

بعد از شستشو و خشک کردن کاممممل هم باید کللل محدوده رو کرم زینک بزنی...
پودر و اینها سرطان زاست نزنی...
فقط کرم استاندارد و نرمال (درمانی مثل هیدروکورتیزون یا احتمال قاچاقی بالا مثل سودوکرم اینها نه... معمولی آردن یا ثمین و چیکو وووو...)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خاک تو سرم
من بخاطر سرمای هوا تا الان فقط و فقط از این دستمالا استفاده کردم نکنه بچم طوریش بشه
بعدش با کرم زینک فیروز ماساژ میدادم
آب گرم هر لحظه ندارم راه حل آسون دارین بهم بدین؟
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان یه لگن و بطری بذار واسه شستن ، برو از هر جا آب گرم داری بیار تو لگن بشورش ، بعد از پی پی حتما بشور
بعد جیش هم با پنبه و آب بکش تمیز کن حداقل
ولی سعی کن بشوری
کلا دستمال مرطوب استفاده نکن
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه دختر بچه چه جیش چه پی پی حتما باید شسته بشه. پی پی که سریع میشوری. جیش هر سه ساعت تینا یا هر موقع پوسکش ورم کرد
آب گرمم اگه نداری بقول ندا جون لگن و پارچ بیار رو کتری با چای ساز آب داغ کن بریز تو فلاسک موقع شستن بچه یک پنجم پارچ آب داغ بریز باقی آب معمولی که در نهایت دمای داخل دارچ هم دمای دستت باشه ۳۶-۳۷ درجه تو لگن بشورش
خلاصه که باید بشوری بعد فقط اطراف نه، بچه رو اول به سمت جل میگیری آب میریزی به بالای واژن از جلو به پایین داخلشم آروم میشوری ( خیلی آروم بدون ضربه) بعد هم اطرافواژن بعد پشتش و مقعدش رو میشوری و قشنگ درست میکشی داخل خط باسن تمیز بشه.
بعد هم ماساژ نمیخواد که فقط کرم محافظ پوشک بزن قشنگ همه جارو .
  • 2015، mona70، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون شما موقع شستن، خودت خیس نمیشی؟ من بزرگترین مشکلم نوع بغل کردن بچم برای شستنه، اصلا مسلط نیستم، هر دفعه سرتاپای خودم خیس میشه مجبورم لباسهامو عوض کنم مخصوصاااا وقتی از جلو میخوام بشورم ، میدونی همش احساس میکنم یه دست کم دارم چون شیر روشویی ما مسخره است نمیشه مستقیم استفاده کرد مجبورم اب آماده کنم بریزم پارچی چیزی بعد از اون استفاده کنم، یه دستمم بچه است خب پس چجوری دست بکشم به بدنش تمیز بشورمش؟؟
همین مشکل و موقع دست شستن دارم اونم اینکه کل لباس دخترم خیس میشه
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کتایون جان روشویی حمام هم قابل استفاده نیست؟
من خودم پسرم کوچولو بود میترسیدم ببرم تو دستشویی‌ و حمام ، لگن و پارچ میاوردم واسه شستن ولی تنها سخته ، همسرم آب میریخت من میشستم
راست میگی یه نفره نمیشه
شیر روشویی اگه میتونی عوض کن
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان