امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بچه ها من برای شستن پسرم چون شیر های ابمون کوتاهه همه جز ظرفشویی میبرمش تو حمام و با شبر پایین میشورمش, فپقش پام خیس میشه چون شلوارمم درمیارم هربار اما لااقل هم درست میتونم بشورمش هم کمرش و پاش هی نمیخوره به شیری چیزی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، mona70، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام مامانا من پسرم خیلی کم اشتها شده قبلا خیلی خوب شیر میخورد الان نه جایی خوندم نوشته بود تو ماه چهارم این طبیعیه میخواستم بدونم بچه های شمام اینطوری شدن؟
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نه کتایون جان اصلا خیس نمیشم
روشویی ما هم معمولیه شیر هم کوتاهه تقریبا اما ببین اول آبو باز میکنم ( من راست دستم) با دست چپم دور سینه دخترمو حلقه زدم با دست راستم دخترمو از نشیمنگاه نگه داشتم ( کچولوترم بود به حالت خمیده رو ساعد دست راستم حالت خوابیده نگه میداشتم.
بعد از جلو میبرمش سمت شیر با جلوی دستم آبو هدایت میکنم بالای واژن قشنگ که شستم دخترمو برمیگردونم با دست چپم نگهش میدارم با دست راستم کامل باسن و مقعدو میشورم بعدم خشک کنی رو که انداختم رو شونه راستم میپیچم دورش بغلش میکنم. بچه ها قرار نیست بگیرید زیر شیر که منم تا وقتی کوچولو بود جا میشد میگرفتمشزیر شیر آب مستقیم میریخت الان آب میادتو دستم با دستم هدایت میکنم وگرنه شیر بلندم باشه دیگه بچه همیشه جا نمیشه که. ندا من از روز سوم خودم میبردمش دستشویی میشستمش مادرشوهرم اینا استرس میگرفتن نمیدونم چرا.

یوتاب شیر مام کوتاهه بافاصله از شیر نگهش دار آب بریز
  • 2015، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
وویی واژنش رو شستن داستانه که
مامانم میگه اصلا ب واژنش دست نزن
فقط آب میگیره روش همین
موندم بخدا
حالا امشب پی پی کرد مامانم شستش
خودم باید تمرین کنم
من چند روزه اومدم خونه مامانم
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نونا جان دقیقا منم همین کار رو میکنم.شیر روشویی ما هم کوتاه شاید اولش یه کم سخت باشه و بترسی ولی همین کار خوبه بهتره.
سحرجان پسر منم همین طور بود ماه۴
الان که اخر ۵بهتر شده فقط بازیگوش شده موقع شیرخوزدن اذیت میکنه
فاطمه هستم
Heart
  • Nedaa28، nona، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۱:۲۸ صبح)سحر بانی نوشته است: سلام مامانا من پسرم خیلی کم اشتها شده قبلا خیلی خوب شیر میخورد الان نه جایی خوندم نوشته بود تو ماه چهارم این طبیعیه میخواستم بدونم بچه های شمام اینطوری شدن؟

سحر جان دختر من دقیقا حد فاصل واکسن دوماهگی تا واکسن چهارماهگی اع*تص*اب شیر کرد خیلی کم شیر خورد. دو ماه هم طول کشید.
  • Nedaa28، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سحر جان پسر منم خیلی کم شیر میخورد ، همش میخواد اینور اونور نگاه کنه بازیگوشی کنه ، مخصوصا اگه کسی خونمون باشه خودشو انقدر کش و قوس میده و میچرخونه تا اون طرف ببینه
الان باز یه هفته اس بهتر شده
من کلا در حالت راه رفتن بهش شیر میدم که همه جارو ببینه یا همسرم باشه میاد میشینه کنارمون باهاش حرف میزنه که بخوره

نونا جان دوبار خوندم هی تمرین کردم تو ذهنم
  • 2015، nona، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۱:۳۰ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است: وویی واژنش رو شستن داستانه که
مامانم میگه اصلا ب واژنش دست نزن
فقط آب میگیره روش همین
موندم بخدا
حالا امشب پی پی کرد مامانم شستش
خودم باید تمرین کنم
من چند روزه اومدم خونه مامانم

مگه قراره چکار کنید که دست نزنی. نه بینش گاها پی پی گیر میکنه حتما دست بکش تمیز کن فقط فرز باش ضمن اینکه کرم محافظم اونجا میره بعد یه مدت حالت سفت میگیره تو حموم که میبری حتما با احتیاط بشور ( نه طولانیا یه دست بکشی آب بریزی تمیز میشه کلا به آلت تناسلی نوزاد هم نباید خیلی دست زد یا وقت زیادی برای شستنش گذاشت چون توجهش بزرگتر شد جلب میشه) . از بس خودت نمیکنی کارارو میترسیا. شستنش که کاری نداره مخصوصا که الان نافشم افتاده بزرگم شده.

ندا و فاطمه جان الان که بدتر شده کلا بلند میشهمیشینه اصلا نمیتونم زیر سینه نگهش دارم طول روز Sad
ندا منم قشنگ تمرکز کردم تجسم کردم هرروز چطوری میشورمش Smile

عاطفه خوب کردی بنظرم تا دو ماهگی بمون خونه مامانت بچه از آب و گل دربیاد.
  • 2015، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
دقت کردین ماشالا چقدرم زور دارن؟ یه جوری زور میزنه و لگد میزنه که در بره نخوره ، شبا همسرم میگه تو واقعا چه جوری اینو نگه میداری صبح تا شب؟
  • 2015، nona، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ممنون بچه ها از جواباتون پس بچه های شماهم همینطوربودن داشتم نگران میشدم گفتم نکنه مریض شده مشکلی داره
اره پسر منم بازیگوش شده همش حواسش اینور اونوره شیر نمیخوره

یه سوال دیگه اینکه من پسرم خیلی دستاشو میخوره واسش مایع دستشویی بچه فیروز گرفتم خوبم اب میکشم حالا میگم نکنه اون موادش بیشتر از کثیفی دستاش واسش ضرر داشته باشه
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان