موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۲:۲۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۲:۲۶ صبح، توسط liyane.)
بچه ها منم به راحتي خودم ميشورم
شير روشوييه مارو ببينيد مثل اسباب بازي كوچيكه
ولي مامانم خوب بهم ياد داد
من باسنشو ميذارم روي ساعد دستم و با همون دست يه پاشو ميگيرم و كامل باسن و قسمت تناسليشو ميبرم زير شير و با اون دستم ، ميشورمش
اگر هربار كه دستشويي كوچيك و بزرگ ميكنه بشوريد امكان نداره بدنش بسوزه
موضوعها: 0
تشکر Received:
797 in 125 posts
تشکر Given: 1,914
اعتبار:
809
۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۲:۲۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۲:۲۴ صبح، توسط کتایون خانم.)
ممنون بچه ها بابت راهنماییاتون
کلا من خیلی سختمه شستن بچه، نمیدونم چرا یاد نمیگیرم
امیدوارم بالاخره حرفه ای شم
راستی میشه بگید چه کرم ها یا لوسیون هایی میزنید ؟
کدوما روهر بار بعد شستن میزنید کدوما رو واسه جاهایی که سوخته و قرمز شده
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۲:۳۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۲:۳۵ صبح، توسط سحر بانی.)
کتایون من هربار که میشورمش کرم بریر موستلا میزنم تاحالا هم نسوخته من که ازش خیلی راضی ام
من شستن پسرم دغدغم بود از دوران بارداریم همش نگران بودم چجوری بشورمش یه روز که تقریبا دوهفتش شده بود تنها شدم مجبور شدم خودم ببرم بشورمش این تنهایی واسم توفیق اجباری شد بردم شستم پسرمم خیلی خوب همکاری کرد بعدش انقدر حس خوبی گرفتم یه حس اعتماد بنفس عالی بعدش دیگه خودم شستم همیشه واسه حمومش هم همینطور همیشه خواهرم برده بود بعددفعه اولی که خودم بردم خیلی گریه کرد بعد فهمیدم اشتباه کردم اول سرشو شستم دفعه دوم بردم اشتباهامو درست کردم اصلا گریه نکرد دوباره همون حس اعتماد بنفسه اومد خیلی حس عالی هست حموم بردن نی نی خیلی کیف میده
تشکر Received:
797 in 125 posts
تشکر Given: 1,914
اعتبار:
809
چه جالب سحر جان، من هم همیشه تا حالا خواهرم دخترمو حموم میبرد تا اینکه هفته قبل خواهرم طفلک امیکرون گرفت و دیگه نشد ببره، منم اجبارا خودم بردم حموم راستش خیلی موفق نبودم ولی برای شروع خوب بود
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
کتایون جان منم بار اول اصلا موفقیت امیز نبود شدیدا زد زیر گریه اونم پسر من که حموم خیلی دوس داره اما ایرادای کارمو رفع کردم درست شد مثلا اول تنشو شستم بعد سرشو یا اینکه شامپوشو. مستقیم رو سر و تنش نریختم که از سردیش بترسه یا موقع حموم هی واسش شعر خوندم سرشو گرم کردم دفعه های بعد عالی شد
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
کنایون جان من قبلا ماستلا و بی بی کوکول کلا مرطوب کننده و لوسیون میزدم الان یه مدته ایرانی میزنم قبلا یوتاب جون معرفی کرد ، هر روز بعد هر تعویض کرم محافظ آردن، فیروز، ( ایرانی بلاخره) میزنم
بعد هربار حمام لوسیون بدن ایرانی
اما جدیدا پوستش زیادی خشک شده به صورت و پاش هر روز مرطوب مننده میزنم احتمال داره مرطوب کننده جدید بزنم.
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
محصولات ایروکس هم خیلی خوبن
لوسیون بدنش و شامپو بدن کرمی و کرم اتوپیک ( واسه پوستای خیلی خشک ) من استفاده کردم راضی بودم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
بچه ها جلوی سر دخترم از فرق به جلو پوسته داره الان چند ماهه زیاد نیستا اما رو اعصابمه بنظرتون به شامپو ربط داره؟ قبلا بی بیکوکول میزدم الانم دو ماهه ایرانی که یوتاب جون گفتن فکر کنم اسمش مامابی بی هست
هربارم یادم میره به دکترش بگم
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۲:۱۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۲:۱۶ عصر، توسط youtab.)
نونا جون من از تولدش همون مامابیبی رو میزدم تا اینکه تموم شد و فیروز زدم سرش پوسته زد بعد باز همون مامابیبی رو زدم خوب شد سرش, بعدش تموم شد و داروخانه ای بهم هیدرودرم رو معرفی کرد و زدم اینم خیلی خوبه عزیزم
راستی من زمان پوسته قبل حمام نیم ساعتی سرشو همون قسمت پوسته رو با روغنزیتون چرب میکردم بعد میبردم حمام
میدونی مثل مثلا فیروز که به پسر من اصلا نساخته, ممکنه مامابیبی به گل دخترت نمیسازه
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۲:۲۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۲:۲۵ عصر، توسط nona.)
یوتاب جون با بی بی کوکولم همین بود اوضاع فقط کمتر
یعنی اگه مربوط به شامپو باشه نه بی بی کوکول ساخته نه مامابیبی