امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
یوتاب جان ممکنه به خاطر دندون باشه؟؟چک کردی که سفیدی دندون رولثه ش دیده نمیشه؟؟من دوهفته ست پسرم دیوونه م کرده همش نق میزنه،نمیخوابه،یعنی شب ساعت۱۲-۱به زوررمیخوابونم انقدر روپامه که خشک میشن پاهام صبح هم از۵بیداره.البته وسطای شب هم ۴-۵باز بیدار میشه با نق و غر..من یه سفیدی کوچیک دیده میشه روی لثه پایینش.مامانم میگه مال همونه این بی قراری هاش.
ولی خدا قوت بچه ها.
الانم روی پام درحال نق و غر هستن اقاااا...طفلی دخترم میگه این چزا نمیخوابه من خسته شدم همش با اونی
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه فاطمه جون دندونی نزده بیرون, البته شاید لثش بخاره اما هنوز خبری از دندون نیست, دکترش هم اونبار چک کرد گفت نه هنوز زوده
ای جانم بگردم واسه دخترت, حق داره بچه شش دونگ مانانش خیلی کم شده براش, اما خب واقعا خدا قوتو بابد به تو و مامانای دو بچه ای گفت عزیزم, واقعا خدا قوت عزیز دلم Heart
  • (کژال)، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون بخاطر هرچی که هست خیلی دوران بدیه دقیقا از فردای واکسن شش ماهگی دختر من اینطوری شد خوابش
به سلامتی ترگل جون دخترم نه خوابیده امروز شیر هم نخورده ( اصلا ده ثانیه زیر سینه نمیتونم نگهش دارم بلند میشه میخواد بره فقط) غذا هم نخورده ( ملا غذاشو کردم دو وعده چون دکتر گفت مهمه که شیر حتما بخوره الان اون دو وعده هم که یکیشو قبح نخورد سوپم تصمیم دارم تا شیر نخورده بهش ندم بهیچ عنوان) به نظرم به فذا عادت کرده که بده

اگه اینطور ادامه بده ملا غذا رو چند روز خذف میکنم شیر بخوره
  • (کژال)، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا نونا جون پسر منم از فردای واکسن شش ماهگی شد یکی دیگه, نه خواب درست داره نه غذای خوب, انقدر نخوابیده از دیشب تا حالا یکساعته روپامه لااقل بخوابه مریض نشه, چشماش خوابه خوابه ها, ۳۰تا پشت هم خمیازه میکشه و چشماشو میماله اما اسوه مقلومت در برابر خوابه, اللنم چشماش نیمه بستس یعنی خواب سبکه 
به قول همسرم ظهر میگفت منو تورو میکس کنن یه ادم خواب درست در نمیاد این بچه هرچی از خواب میتونسته از ما گرفته 
من به شدت خواب سبکم در حدی که از صدای نفس خودم بیدار میشم و کلا هوشیار میخوابم, همسرم هم بد خوابه و مدلم در حال تکون خوردن و اینورو اونور شدنه و کیفیت خوابش خیلی پایینه 
متاسفانه پسر جان همه اینارو یکجا بی هیچ کم و کاستی برداشته!!!!!!!
  • (کژال)، Elhamgoli، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون کلا خیلی لوسن اینا. بچه‌های منم امروز نخوابیدن. هر بار اذیتم میکنن یه اس ام اس بلند بالا برای همسرم مینویسم. اخلاقم واقعا بد شده.
دختر من از وقتی به پیشنهاد دکترش mct oil میدم تو شیرش انگار خیلی بالا میاره. اوایل به ندرت بالا میاورد فکر میکردم چون به زور میخوام بهش غذا بدم اینجور میشه. الان که به قول نوناجون وعده غذاشم کم کردم. اما دیگه تقریبا هر روز داره بالا میاره. خیلی ناراحتم. وزن بچه ۸ ماهه هنوز ۶ کیلو هم نشده. دکترش راضی نیست. البته واقعا بچه ۱۲۰۰ گرمی باید الان چقدی باشه؟ چند ماهه که ماهی تقریبا ۳۰۰ اضافه میکنه.
شیرم که نگم. دیگه تو خواب هم نمیخوره. با قاشق میدم که انگار اینم بالا اوردن رو تشدید میکنه. منو بگو از قبل ۳ تا شیشه ۲۶۰ میلی هم خریدم.
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۰، ۰۲:۲۶ عصر)nona نوشته است: شاینینگ اینکه دکوروین ناشی از بچه داری هست یا کارهای روزمره و تکراری هنوز اثبات نشده بیشتر برای مثلا بازیکنای رشته هایی که بادست هست پیش میاد شما هم مدت زیادی نیست که بچه داری میکنی تست کرد؟ دست مشت کردتو پیچوند ؟  سی تی داد؟ بهرحال اگرم باشه چیزمهمی نیست با تمرینای فیزیوتراپی خوب میشه

ما هم درد کمر داریم گردن داریم  همه چی داریم

نونا جون من مدتی که پسرم بیمارستان بود از ذوق و اینکه شیر بخوره کلا رو دستم می راشتمش همون موقع هم درد گرفت ولی گفتم مهم نیست فکر نمی کردم اینجوری موندکار بشه
آره تست کرد اما اسکن نکرد گفت معلومه چیه برو prp
که من ترسیدم راستش و نرفتم
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون گل دخترهای باغ زندگی من از قبل واکسن ۶ ماهگی هم همین بودن Big Grin از ۵/۵ ماهگی شروع کردن در واقع.
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
وای عین دختر من از خواب و خمیازه داره بیهوش میشه اما دوباره فقط بیست دقیقه خوابید کاش خوابش به من و باباش میکشید یوتاب ما وقت نداریموگرنه توانایی داشتیم ایام تعطیل کامل بخوابیم

تو شلوغی همه جا بیدارم نمیشدیم
  • (کژال)، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
البته دختر کوچیکه‌ام که از ۲ ماهگی بد غذا شد. اون موقع نمیدونستم بدغذایی میتونه تا این حد پیش بره وگرنه شاکر میبودم.
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۰، ۰۶:۰۱ عصر)Targol نوشته است: نوناجون کلا خیلی لوسن اینا. بچه‌های منم امروز نخوابیدن. هر بار اذیتم میکنن یه اس ام اس بلند بالا برای همسرم مینویسم. اخلاقم واقعا بد شده.
دختر من از وقتی به پیشنهاد دکترش mct oil میدم تو شیرش انگار خیلی بالا میاره. اوایل به ندرت بالا میاورد فکر میکردم چون به زور میخوام بهش غذا بدم اینجور میشه. الان که به 

ترگل جون ۳۰۰ گرم خوبه الان تو این ماه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم افزایش دارند فعلا که دختر من همون خانم ماه قبلیه یک گرمم زیاد نکرده از ماهش فقط نه روز مونده  Angel
وای ترگل منم سریع به همسرم صوتی تصویری متنی گزارش میدم

(۱۴۰۰/۱۱/۲۰، ۰۶:۰۵ عصر)shiningdiamond نوشته است:
(۱۴۰۰/۱۱/۲۰، ۰۲:۲۶ عصر)nona نوشته است: شاینینگ اینکه دکوروین ناشی از بچه داری هست یا کارهای روزمره و تکراری هنوز اثبات نشده بیشتر برای مثلا بازیکنای رشته هایی که بادست هست پیش میاد شما هم مدت زیادی نیست که بچه داری میکنی تست کرد؟ دست مشت کردتو پیچوند ؟  سی تی داد؟ بهرحال اگرم باشه چیزمهمی نیست با تمرینای فیزیوتراپی خوب میشه

ما هم درد کمر داریم گردن داریم  همه چی داریم

نونا جون من مدتی که پسرم بیمارستان بود از ذوق و اینکه شیر بخوره کلا رو دستم می راشتمش همون موقع هم درد گرفت ولی گفتم مهم نیست فکر نمی کردم اینجوری موندکار بشه
آره تست کرد اما اسکن نکرد گفت معلومه چیه برو prp
که من ترسیدم راستش و نرفتم
نه نگران نباش چیز خاصی نیست یکم فیزیوتراپی میکنی خوب میشی، سعی کن اگه نکیری یه مدت ازین دستت کم کار بکشی ببین بهتر میشه

ترگل دختر من از دوماهگی تا چهارماهگی بدغذا شد از چهارماهگی تا شش ماهگی خوب شد از شش ماهگی خواب که تعطیل غذا حداقل شیر میخورد پنج دقیقه شش هفت بار الان یه هفتست اصلا زیر سینه نمیمونه فقط موقع خواب یبار میتونم بهش شیر بدم
  • (کژال)، 2015، shiningdiamond، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان