امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نوناجون واقعا؟؟ پس چرا دکترش ناراضی بود؟ البته یه چی بگما، من تو خونه وزن میکنم ۲۰۰ گرم هم اضافه نشده با ترازوی دکتر ۳۰۰ هست Smile)
کلا غذا باعث شده شیر کم بخورن. اون یکی دخترم که کلی شیر دوست داشت هم الان بی تفاوت شده.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگلی  Big Grin 
نونا هوش بحالتون, من تمام عمر ارزوی یه خواب عمیق داشتم و دارم 
همسرم میگه من تاحالا خواب تورو ندیدم هربار روبهت شدم چشمات باز بوده Tongue راست میگه یه بار با خ ش اینا رفتیم سفر داشتیم خانونا حرف میزدیم پیش هم خوابیدیم همونجا هنوزمیگه هربار رو به... (من) شدمبیدار بود Big Grin
پام تا بالا خواب رفته, کمر و گردنم ندارم 
بچه ها این نی نی جونامون نرمال الان باید حدود چند کیلو باشن؟
  • (کژال)، 2015، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها پسر من دیگه خوب سینه نمی گیره چون شیشه هم می خوره
من گاهی با شیردوش دستی می دوشم می دم بهش اما قطره قطره نی یاد یعنی خیلی صبر می خواد
شیر دوش برقی کسی استفاده می کنه ؟
پاسخ
عزیزم پسر منم همینجوری,شد یهو و دیگه نگرفت, منم هی میدوشیدم اما اخرش تو دو ساعت ده سی سی ام شیر نمیداد چون پسرم دیگه نمیخورد, منم دستی داشتم
  • (کژال)، 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۰، ۰۶:۲۱ عصر)Targol نوشته است: نوناجون واقعا؟؟ پس چرا دکترش ناراضی بود؟ البته یه چی بگما، من تو خونه وزن میکنم ۲۰۰ گرم هم اضافه نشده با ترازوی دکتر ۳۰۰ هست Smile)
کلا غذا باعث شده شیر کم بخورن. اون یکی دخترم که کلی شیر دوست داشت هم الان بی تفاوت شده.
اره ترگل افزایش وزن سیصد گرم تو ماه هشتم کاملا طبیعیه دکترش شاید از کلیت راضی نیست! مگه نمودار رشدش مشکلی داره؟ والا نی نی یک کیلویی رو خوب به سرانجام رسوندی ترگل جون خدا قوت واقعا ایشالا ازین ببعدشون غذاخور بشن لااقل

ترگل من تو خونه هم صفره دکتر همین سه روز پیش وزنش کرد بازم صفر یود Smile

شاینینگ اگه میخوای شیر خودتو بدی کلا شیشه رو بذار کنار
اما اگه میخوایی شیشه و شیرخشک بدی احتمالا انتخاب پسرت هم همون خواهد بود خب خوردنش راحتتره
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، shiningdiamond، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شاینینگ جان
من که شیردوش ندارم ولی دیدم تو اطرافیان که راضی بودن.دخترخاله م کلا شیر خودشو با شیشه به بچه ش میده.بچه ش سینه نمی گیره.
  • nona، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یا خدا من امید داشتم ماههای بالاتر خوب بخوابه ، اینجور که شماها نوشتین کرک و پرم‌ریخت، دخترمن دیشب تا ۶ صبح بیدار بود، هفته دیگه میشه ۲ ماهش ولی دریغ از خواب شب، داغونم اصن
پاسخ
شاینینگ من شیر دوش داشتم راضی بودم.

نوناجون انشالله این ماه جبران میشه.
دکتر دختر منم گفت وزنگیری الان با شیره، به جای غذای زیاد دادن بهش شیر بده.
  • (کژال)، 2015، nona، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا
منم همچنان شبا تا صبح بیدارم
خیلی سخته از شبا بدم میاد
قطره آهن از چند ماهگی میدن؟
و اینکه رز میگه بغل کنید بچه رو ک بعدا کمبود عزت نفس نداشته باشه با بغلی شدن بچه منافات نداره؟ بچه هاتون رو زود وقتی گریه میکنن بغل میکنین؟ بچم حس میکنم بغلی شده
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شاینینگ جان من شیردوش برقی دارم. اگر شیرت زیاده، بله شیردوش برقی خوبه
ولی اگر شیرت کمه، هیچ معجزه ای نمیکنه.
به درد من که نخورد

(۱۴۰۰/۱۱/۲۱، ۰۱:۲۴ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام مامانا
منم همچنان شبا تا صبح بیدارم
خیلی سخته از شبا بدم میاد
قطره آهن از چند ماهگی میدن؟
و اینکه رز میگه بغل کنید بچه رو ک بعدا کمبود عزت نفس نداشته باشه با بغلی شدن بچه منافات نداره؟ بچه هاتون رو زود وقتی گریه میکنن بغل میکنین؟ بچم حس میکنم بغلی شده

عاطفه جان من آخر  5 ماهگی قطره آهن رو شروع کردم. یعنی چند روزه که میخوره با اینکه غذا براش شروع نشده. 
والا روانشناس ها میگن چیزی به اسم بغلی شدن وجود نداره. من هم از اول کلا پسرمو تو بغل نگه داشتم. الانم اصلا زمین نمیمونه. خودم هم از شدت درد دست کلیپسمو نمیتونم بزنم به موهام. بعنی دستام از یه جایی دیگه بالاتر نمیان. با اینحال بازم میشینم بغلش میکنم
  • 2015، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان