موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
کژال جون من اطلاعی ندارم دکتر اولتون چجوریه اما کلا من باشم و موردم خاص باشه حتما تجربه و مهارت رو تو اولویت میذارم اما الزاما اینطور نیست که دکتر اولتون چون جوونن مهارت کافی نداشته باشن اتفاقا دانش جوونترها هیلی بروزه اما خب یکم تحقیق کن عزیزم
برای مثال اون عمل وسط بارداری من واقعا اگر تیم عمل حرفه ای نبودن از جراح و متخصص بیهوشی و دکتر زنان خیلی خیلی ریسک داشت از خدای نکرده سقط تا خدای نکرده نواقص و نارساییهای بعد از تولد
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
بچه ها من يه سوال فوري دارم
من هربار بچه رو عوض ميكنم پوپو كرده الان ٢١ روزشه ميخوام بدونم ني ني هاي شما چطورين؟
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
نونا جون مرسي از جوابت
مال من هربار پوپو هست منتها به قول شما هميشه حجم زياد نيست
خدا خيرت بده يهو فكر و خيال اومد توي سرم
مرسي عزيزم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
تا یه ماه مامانا خیلی حساسن من که مدام بهش زل میزدم یه عیب و ایرادی پیدا کنم جیش میکرد یه چیزی میگفتم نمیکرد یه چیزی پی پی میکردم همینطور نمیکردم یه برنامه ای داشتم
بعدش ریلکس میشی لیانه
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۵/۴، ۰۲:۴۹ عصر)Bonsay نوشته است: مامانا پوشک چی خوبه؟
مای بیبی یا مولفیکس؟ بعد سایز صفر چند بسته بازم میشه؟
سه چهار ماه اول بچه حدودا ماهی یک کیلو اضافه می کنه... و بچه ی نرمال بین ۳ تا ۳.۵ اگه باشه، طی یک ماه میشه ۴.۵ که دیگه پوشکی که سایزش تا ۵ کیلو میشه براش کوچیک میشه...
تا حدود یک ماهگی هم هر روز هم بین ۴_۵ بار تا ۷_۸ بار پی پی داره...
با این دو بخش بالا میتونی یکم محاسبه کنی که هر مدلی که بگیری تا چه پدت دوام میاره چون مثلا بعضی مدلا پوشک اقتصادی هم دارن که خیلی به صرفه تر میشه اگه از اونا بگیری... اگه بدونی حداقل چندتا میشه میتونی ببینی چند بسته لازمتون میشه...
من سایز دقیق یادم نیست ولی اولین سری پوشک رو پمپرز گرفتم... خیلیییی با کیفیت بود، و پوشکش حالت پنجره ای داشت که انگار پی پی بچه میرفت توش و زیاااد با پوست حساسش در تماس نمی موند، بوی خوبی داشت و هیچوقت هم پس نداد... خیلی ازش راضی بودیم...
شماره های بالاترش هم دیگه اون کیفیت رو نداشتن و یه مدت مولفیکس و بعد دیگه کلا مای بیبی بستیم...
ولی سعی کن انبار نکنی چون ممکنه سریع رشد کنه و بمونه روی دستت... بخصوص توی سایزای پایین... ولی ۴ به بعد دیگه مدت طولانی یه سایز می مونه و میشه عمده بخری...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
ا جدا؟ پس ترگل شما و رز از پمپرز راضی بودین
خب بعد مولفیکس که الان راضیم پمپرز میگیرم
یوتاب گویا سخت مشغول بچه داریه?اصلا ازش خبری نیست
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
منم از الان مولفیکس گرفتم از چند نفر پرسیدم گفتن مولفیکس بهتره پمپرز خیلی خوبه ولی قیمتش خیلی بالاس اخه ۷۰۰تومن اخه پول پوشک خیلی به ادم فشار میاد
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
نوناجون من یه بسته سایز صفر لهستان رو گرفته بودم که اگه مای بیبی نساخت گیر نیفتم. چون سایز صفر کلا اکثر برندها ندارن. نرمی و جذب و حتی سایز استانداردش خیلی خوبه. یه نوار رنگی هم داره که اگه بچه پوشکشو کثیف کنه رنگش عوض میشه و لازم نیست حتما دست کنی تو پوشک جیشی ببینی عوض کنی یا نه. ولی خوب قیمتش بالاست دیگه. برای دوقلو که هیچی.