امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
عاطفه جان من حتی یکبار هم نذاشتم بچه به مرحله گریه برسه همش بغلش کردیم ، الان که ۵ ماهشه شیرم در حال راه ر
فتن میخوره
دقیقا منم همه مهره های کمرم به صورت مجزا درد دارن ، گردنم و بازوهام شدید درد میکنه بی حس میشه
ایشالا بزرگ بشه مشخص میشه چقدر احساس امنیت و آرامش داره ما همه سعی خودمون داریم میکنیم دیگه Undecided
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها خدا قوت
عاطفه جان چیزی به اسم بغلی شدن وجود نداره. اون چیزی که ملت اسمشو بغلی شدن میزارن درواقع حس نیاز به امنیت داشتنه. ۹ ماه تو بدنت بوده حالا اومده تو یه دنیای بزرررگ و ناشناخته و عجیب و ازت جدا شده. با بغل حس نیاز به امنیتش رو ارضا میکنه. نی نی ها گناه دارن طفل معصوما.تنها پناهشون مامانشونه. نترس لوس نمیش. تا میتونی بغلش کن بهش آرامش بده.
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا عاطفه 
منم اصلا نذاشتم پسرم به گریه بیوفته, اخه مگه بچه این قدری چی جز شیر و بغل چی میخواد؟!
به من خیل همه گفتن و هنوزم میگن, من اهمیتی اصلا ندادم, دقیقا ماهور درست گفت, منم گردن و دست و کمر از قبل که نداشتم الان دیگه رسما تعطیلم اما فدای سرش به قول ندا ادم همه تلاششو میکنه, بچه تا ۵سال هرکار کردی تا اخر عمر همونه دیگه
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها یعنی شماها همش بچه هاتون وقتی بیدارن بغلش میکنید؟ تو کریر یا صفحه بازی نمی ارید گاهی به حال خودشون باشن؟
عذاب وجدان گرفتم من. آخه من از یک ماه نیمی پسرم شرکت نیاز داشت مجبور شدم برگردم سر کار ولی به صورت ریموت. واسه همین خیلی وقتها پسرم تو کریر یا صفحه بازی پیش خودم گاهی باهاش حرف میزنم نازش میدم. گاهی هم خودش با خودش بازی میکنه میخنده. کلا پسرم گریه کن خدا رو شکر نیست ولی بعضی وقتها غر غر میکنه من اگر وسط ی کار تمرکزی باشم هی تکونش میدم تا کارم تموم بشه یعنی شده ده دقیقه همین طور ریز غر زده منم کار خودم کردم ?? یعنی شماها همش بغلتون؟؟
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانم جان من نمیرسم همش بغلم باشه ولی تلاشم رو میکنم که گریه نکنه
فاطمه هستم
Heart
  • **ماهور**، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه عزیزم, وقتی گریه میکنه یا نق میزنه میشینم کنارش و بازی میکنم باهاش اما اگه جواب نده دیگه بغلش میکنم یکم نشسته, اگه اونم جواب نداد راش میبرم, جرا توی جای بازیشم هست, کریر کلا پسر من نداشت, کریکات داشت برای مواقعی که میرفتیم دکتر یا تو ماشین که اونم کوچیک شده دوماهه کنار گذاشتم, وسط خونه سه تا پتو پهن کردم روش ملافه و پر از عروسکای نرم و دندونی و اینا کردم باهاشون بازی کنه
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون جان من کلا از کریر فقط تو ماشین و مطب دکتر استفاده کردم ، نه بابا همش که بغل نیس منم یه جای بزرگ واسش درست کردم خودش میذارم تو زمین بازیش خودش میگیره اونارو تکون میده ، میخوره .. اون بیلبیلکارم چند روز یه بار عوض میکنم جغجغه و کتاب کوچولو مثلا وصل میکنم ، خودم میشینم کنارش نگه میدارم واسش یا دراز میکشم پیشش کتاب میخونم واسش
ولی به محض اینکه غر غر شروع بشه بغلش میکنیم معمولا یه ذره بغل باشه باز آروم میشه میذاریم زمین
منظورم اینه نشده واسه خودش گریه کنه کسی محلش نده که بغلی میشه مثلا

وقتی هم میرم تو اشپزخونه هی میام از جلوش رد میشم یه شعری چیزی میخونم که منو ببینه
پسر منم در صورتی که خیلی خوابش بیاد نق میزنه
هر کسی با توجه به شرایط زندگیش بهترین مادره واسه بچه اش
من اگه قرار بود سرکار برم که دیگه واویلا
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شما به بچه هاتون (8 ماهه) مولتی ویتامین می دید یا همون آ د و آهن؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۱، ۰۹:۱۲ عصر)lady نوشته است: شما به بچه هاتون (8 ماهه) مولتی ویتامین می دید یا همون آ د و آهن؟

اد واهن.یه ماه مولتی ویتامین فقط دادم.دکترش گفت چون خوب غذا میخوره لازم نداره.
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون و الهام جون نی نی هاتون این ماه چقدر وزن اضافه کردن؟
  • 2015، Elhamgoli، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان