امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
کژال جون من اطلاعی ندارم دکتر اولتون چجوریه اما کلا من باشم و موردم خاص باشه حتما تجربه و مهارت رو تو اولویت میذارم اما الزاما اینطور نیست که دکتر اولتون چون جوونن مهارت کافی نداشته باشن اتفاقا دانش جوونترها هیلی بروزه اما خب یکم تحقیق کن عزیزم
برای مثال اون عمل وسط بارداری من واقعا اگر تیم عمل حرفه ای نبودن از جراح و متخصص بیهوشی و دکتر زنان خیلی خیلی ریسک داشت از خدای نکرده سقط تا خدای نکرده نواقص و نارساییهای بعد از تولد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من يه سوال فوري دارم
من هربار بچه رو عوض ميكنم پوپو كرده الان ٢١ روزشه ميخوام بدونم ني ني هاي شما چطورين؟
  • nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۴، ۰۵:۰۴ عصر)liyane نوشته است: بچه ها من يه سوال فوري دارم
من هربار بچه رو عوض ميكنم پوپو كرده الان ٢١ روزشه ميخوام بدونم ني ني هاي شما چطورين؟

ایانه من هر بار عوض کنم پی پی هم کرده اما الزاما پی پی زیاد نکرده ممکنه خیلی کم پی پی کرده باشه ولی جیش کرده پی پی روزی دو‌سه بار زیاد مبکنه اون اوایل تا ۲۵ روز روزی چهار پنج بار سنگین میکرد
شما که شیر خشک هم بجز شیرت به نی نی میدی طبیعیه حجم‌پی پیش زیاد باشه 
بعدم بچه با بچه فرق داره خیلی توجه نکن
  • liyane، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون مرسي از جوابت
مال من هربار پوپو هست منتها به قول شما هميشه حجم زياد نيست
خدا خيرت بده يهو فكر و خيال اومد توي سرم
مرسي عزيزم
  • nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
تا یه ماه مامانا خیلی حساسن من که مدام بهش زل میزدم یه عیب و ایرادی پیدا کنم جیش میکرد یه چیزی میگفتم نمیکرد یه چیزی پی پی میکردم همینطور نمیکردم یه برنامه ای داشتم
بعدش ریلکس میشی لیانه
  • Hami99، liyane، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۴، ۰۲:۴۹ عصر)Bonsay نوشته است: مامانا پوشک چی خوبه؟
مای بیبی یا مولفیکس؟ بعد سایز صفر چند بسته بازم میشه؟

سه چهار ماه اول بچه حدودا ماهی یک کیلو اضافه می کنه... و بچه ی نرمال بین ۳ تا ۳.۵ اگه باشه، طی یک ماه میشه ۴.۵ که دیگه پوشکی که سایزش تا ۵ کیلو میشه براش کوچیک میشه...
تا حدود یک ماهگی هم هر روز هم بین ۴_۵ بار تا ۷_۸ بار پی پی داره...

با این دو بخش بالا میتونی یکم محاسبه کنی که هر مدلی که بگیری تا چه پدت دوام میاره چون مثلا بعضی مدلا پوشک اقتصادی هم دارن که خیلی به صرفه تر میشه اگه از اونا بگیری... اگه بدونی حداقل چندتا میشه میتونی ببینی چند بسته لازمتون میشه...

من سایز دقیق یادم نیست ولی اولین سری پوشک رو پمپرز گرفتم... خیلیییی با کیفیت بود، و پوشکش حالت پنجره ای داشت که انگار پی پی بچه میرفت توش و زیاااد با پوست حساسش در تماس نمی موند، بوی خوبی داشت و هیچوقت هم پس نداد... خیلی ازش راضی بودیم...

شماره های بالاترش هم دیگه اون کیفیت رو نداشتن و یه مدت مولفیکس و بعد دیگه کلا مای بیبی بستیم...
ولی سعی کن انبار نکنی چون ممکنه سریع رشد کنه و بمونه روی دستت... بخصوص توی سایزای پایین... ولی ۴ به بعد دیگه مدت طولانی یه سایز می مونه و میشه عمده بخری...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mona70، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من الان اپتامیل ۱ خوردم. مزه اش مثل همه شیرخشک های دیگه بود Undecided

بنسای جان سایز صفر برای دختر منم دیگه کوچیکه. الان ۱ میبندم به قل بزرگترم. قل کوچیکه ولی هنوز صفره. شما نیاز نیست اصلا صفر بخری. ۱ هم زود کوچیک میشه

واقعا پوشک های پمپرز قابل مقایسه با ایرانی ها نیست Sad
  • mona70، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ا جدا؟ پس ترگل شما و‌ رز از پمپرز راضی بودین
خب بعد مولفیکس که الان راضیم پمپرز میگیرم
یوتاب گویا سخت مشغول بچه داریه?اصلا ازش خبری نیست
  • Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم از الان مولفیکس گرفتم از چند نفر پرسیدم گفتن مولفیکس بهتره پمپرز خیلی خوبه ولی قیمتش خیلی بالاس اخه ۷۰۰تومن اخه پول پوشک خیلی به ادم فشار میاد
  • 2015، nona، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون من یه بسته سایز صفر لهستان رو گرفته بودم که اگه مای بیبی نساخت گیر نیفتم. چون سایز صفر کلا اکثر برندها ندارن. نرمی و جذب و حتی سایز استانداردش خیلی خوبه. یه نوار رنگی هم داره که اگه بچه پوشکشو کثیف کنه رنگش عوض میشه و لازم نیست حتما دست کنی تو‌ پوشک جیشی ببینی عوض کنی یا نه. ولی خوب قیمتش بالاست دیگه. برای دوقلو که هیچی.
  • nona، Rose، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان