امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سحر و ترگل جون بسته ای ۷۰۰ هزار تومن یعنی هر ۴۴ تا مثلا؟خب خیلی گرونه برای همینه احتمالا اینقدر اختلاف داره ترگل جون شما که دو قاویی میشه استفاده سه نهایت چهار روزه‌ برای ما یک هفته
پس پمپرزه که رنگ عوض میکنه دوستم میگفت من پوشکی که استفاده میکردم به نوار داشت نی نی جیش میکرد رنگش عوض میشد
خب پس ول کن من همون مولفیکس خیلی راضیم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Targol، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون من تو سایتها ۳۵۰ تومن این حدودا دیدماا. سایز صفرش هم چون ۳۰ تاییه ارزونتره. من ۱۵۰ خریدم. اما الان تو سایتها ۱۷۰ دیده بودم. البته اینا همه پمپرز لهستانن. شاید سحر جون پمپرز آلمان رو میگن. نمیدونم پیدا میشه یا نه

اره عزیزم، وقتی میسازه و خوبه چرا ادم انقد هزینه کنه
  • nona، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب ۱۵۰-۱۷۰ منطقیه حتی همون ۳۰ تایی
۷۰۰ پول پوسک زیاده خدایی بعضی وقتا عوض میکنم تا بلندش میکنم میبینم باید دوباره عوضش کنم
  • سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نمیدونم من تو دیجی کالا دیدم البته مدلهای مختلف داشت بعضی مدلاش گرونتر بود بعضی ارزونتر البته خب یکم دیجی کالا هم گرون فروشه تو این چیزا منم از جای دیگه قیمت نداشتم اونجا دیدم قیمتشو وحشت کردم دیگه جای دیگه نپرسیدم اصلا
  • nona، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان خواستم تجربه اما در اختیارتون بذارم
من اول پوشک پمپرز گرفتم سایز 1
200 عدد تا 40 روزگیش استفاده شد
سایز 2 هم پمپرز گرفتم و چون بد گیر میومد مولفیکس گرفتم
140 عدد تا 65 روزگی
و ازون به بعد سایز 3 مولفیکس راضی نبودم خیلی پس میداد کانفی و بارلی گرفتم که راضی بودم تا نزدیک 11 ماهگی
دخترم وزن تولدش2930 بود و 1سالگیش 9.5 شد
نه لاغر بود نه تپل
  • nona، Rose، Targol، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۵، ۱۰:۵۲ صبح)سحر بانی نوشته است: نمیدونم من تو دیجی کالا دیدم البته مدلهای مختلف داشت بعضی مدلاش گرونتر بود بعضی ارزونتر البته خب یکم دیجی کالا هم گرون فروشه تو این چیزا منم از جای دیگه قیمت نداشتم اونجا دیدم قیمتشو وحشت کردم دیگه جای دیگه نپرسیدم اصلا

الان چک کردم اون سایتی که خودم خریده بودم و بقیه سایزها رو ۳۵۰ میداد دیگه اصلا موجودی نداره. شاید گرون شده عزیزم. منم اطلاع ندارم.
  • nona، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم سایز یک و دو رو پمپرز استفاده کردم.اون موقع خیلی ارزون بود.سایز یک ۲۲ تومن بود.(اون موقع یعنی ۲۲ ماه پیش)
سایزای بالاتر همه ی مارکا رو امتحان کردم و نهایتا از مای بی بی استفاده میکنم.مولفیکسم خوب بود ولی چون پشتش کوتاه بود خرابکاریشو پس می داد.مولفیکس ترک این مشکلو نداشت ولی بعد یه مدت پسرم نسبت بهش حساسیت نشون داد،انگار پاهاشو قرمز می کرد.
ترگل جان
چرا دستتو بکنی تو پوشک؟نگاهم بکنی کافیهSmile
  • nona، Rose، Targol، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها یه نکته:
الآن که ورود بسیاری از کالاهای خارجی ممنوعه، وارد کننده اون ها رو به صورت قاچاق وارد میکنه
منظورم اینه که اگر دنبال لوازم بهداشتی خارجی مثل پوشک هستید حتما از داروخانه تهیه کنید و به جز داروخانه هیچ جای دیگری قابل اعتماد نیست چون در خوشبینانه ترین حالت حتی اگر کالا اصل باشه و تقلبی نباشه به راحتی میتونند تاریخ انقضای محصول رو دستکاری کنند و این اصلا خوب نیست
  • nona، Rose، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۲:۳۸ عصر)مینو نوشته است: منم سایز یک و دو رو پمپرز استفاده کردم.اون موقع خیلی ارزون بود.سایز یک ۲۲ تومن بود.(اون موقع یعنی ۲۲ ماه پیش)
سایزای بالاتر همه ی مارکا رو امتحان کردم و نهایتا از مای بی بی استفاده میکنم.مولفیکسم خوب بود ولی چون پشتش کوتاه بود خرابکاریشو پس می داد.مولفیکس ترک این مشکلو نداشت ولی بعد یه مدت پسرم نسبت بهش حساسیت نشون داد،انگار پاهاشو قرمز می کرد.
ترگل جان
چرا دستتو بکنی تو پوشک؟نگاهم بکنی کافیهSmile
Big Grin  آخه با نگاه یکی دو بار جیش معلوم نمیشه.
دکترش گفته بود بشمر چند بار تو طول روز جیش کرده. پشت دستتو بکش داخل پوشک، از حرف اون تو ذهنم مونده Smile)
  • 2015، nona، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام سلام به همه شما مامانای قشنگ و عزیز و خسته
نونا جاااانم چی شدی اخه عزیز دلم
الان حالتون چطوره؟
همسرت. خودت. گل دخترت؟
خیلی نگرانت شدم عزیزم

بوهها من نرسیدم همه پیامارو بخونم
این چند روز که نبودم درگیر پیری و کاراش بودم
مثل شنوایی و بینایی و اکو قلب و سونو مغز و از ادرار و ...
همه رو انجام دادیم و امروز رفتیم پیش دکترش و خداروشکر همه چی نرمال بود
این خانم دکتر هم همون دکتریه که تو بیمارستان همون شب تولدش سلعت ۴اومده بالای سرش و به پسرم رسیده
از ایناست که با یه نگاه و اینور و اونور کردن میفهمه بچه چشه
منکه خیلی ازش راضیم
اسمش دکتر ستاره ممیشی مطبشم روبروی اریکه تو شهرک غربه
خودشم همه واکسناو حتی ختنه هم میکنه
تو نت هم همش کامنتای خوب نوشتن مردم
قرار شد هفته دیگه ببرم پسرمو برای ختنه
اخه دیروز یکماهش تموم شد قند عسلم
دلم خیلی براتون تنگ شده بود
راستی نونا جانم از دکتر اقاحسینی برای خواهر همسرمم وقت گرفتم برای سه شنبه دبگه انشالا که جواب بگیره
  • (کژال)، Almam، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان