امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
به به یوتاب جون خدارو شکر که حال گل پسر قند عسل خوبه عزیزم
هیچی من همسرم بستریه دیگه خدارو سکر بهتره
من و دخترمم خونه قرنطینه ایم تست من منفی بود ولی اعتباری نیست
کار خوبی کردی حتما و ایشالا جواب میگیره عزیزم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
الهی عزیزم
انشالا به زودی میان خونه و صحیح و سلامت و خوش و قوی باهم به ادامه نی نی داری میپردازین
ممنونم ازت مهربون
  • nona، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مامانایی که نی نی پسر دارین بهترین زمان برای ختنه کی هست؟
همون موقع تولدش خوب نیست؟
که یه دفعه راحت بشه بچه
راستی متخصص اطفال انجام میده اینکارو؟
  • nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان من میخواستم دو ماهگی انجام بدم اما دیروز دکتر پسرم گفت هرچی زودتر بهنر
بدو تولد رو نمیدونن اما میگفت دیروز مورد دو روزخ داشته که خیلی راحت تر بوده
این دکتر انجام میده خودش
من سه شنبه میبرم میام میگم چجوری بود
  • (کژال)، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها درباره ی ختنه لطفا درباره ش مطالعه کنید...
رفرنس های علمی و شرایط روز نه مثلا مطالعات آفریقا که بهداشت پایینه...

درباره ی خود ختنه کردن هم ببینید متخصص اطفال، مثل پزشک عمومی برای بیماری های بزرگسالانه... یعنی در حد تشخیص و ارجاع دادن بهشون متکی باشید... ختنه متخصص خودش رو داره و اون اورولوژیست کودکانه که متاسفاااانه توی کشور جا نیفتاده... شما بخواید مثلا همین زایمان رو انجام بدید میرید پیش متهصص زنان و خودتون رو دست پزشک عمومی که نمیدید... متخصص اطفال هم مثلا یه ۴-۵ واحدش اورولوژی و اینها بوده اما متخصص اورولوژی اطفال و کودکان، ۴-۵ سال درسش رو خونده و به آناتومی اون ناحیه وارده و براحتی بیماری های محدوده رو تشخیص میده و....

متخصص اطفال هم میگه زودتر چون دست و پا نمیزنه و مقاومتش کمتره و درد رو کمتر می تونه به گوش بقیه و والدین برسونه، میگن هر چی کوچیکتر بهتر ولی برای راحتی کار خودشونه و با بی حسی تموم میشه ولی بعد از ۴-۵ ماهگی دیگه باید بیهوششون کرد که خب خیلی خانواده ها با خود بیهوشی و هزینه ی بیشترش مشکل دارن و در نتیجه میگن زود تموم شه بره ولی شما توی بدن خودتون و بچه مقایسه کنید... دور از جون مثلا انگشتها رو در نظر بگیرید... نوک ناخن بچه بره میگیم کوچولوئه اما اگه با خودمون مقایسه کنیم، می بینیم مساحت بزرگتری میشه... هر قسمتی از بچه حداقل سه تا چهار برابر خواهد شد و آلت هم همینه و پوستی که ازش میره یک میلیمتر بالا و پایین بشه، بزرگ که بشن نیم سانت کم و زیاد شده و عصبها رفته...

من خودم با سه نفر مشورت کردم و گفتن اصلا ختنه لازم نیست بخصوص هر چی سن پایین تر ناهنجاری های بعدی بالاتر...
چون هنوز به تکامل نرسیدن و یکم اینور و اونور شه راحت کلی عصبهاشون از بین میرن... همین نسل قبل که توی ۴-۵ سالگی به بالا ختنه شدن می بینیم چقدر مشکلات جنسی دارن... هنوز هم بچه هایی که توی نوزادی ختنه شدن ازدواج نکردن که ببینیم چه بلایی سرشون اومده

میدونم احتمالا خیلیاتون اصلا توجهی هم نمی کنید به حرفم ولی گفتم بگم شاید یک نفر براش مهم باشه و بره پیگیری کنه... برای دست بردن توی جسم بچه مثل ختنه یا سوراخ کردن گوش همیشه وقت هست و تا آخر عمرشون میتونن تصمیم بگیرن‌...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Arezoo1984، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون اورولوژیست ها انجام میدن عزیزم و تخصصی ترن البته متخصص کودکانم انجام میده اما درستش اورولوژیسته
  • (کژال)، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم از همتون دوستان
مامانای که نی نی دارید برای پاییز و زمستون لباس تو خونه نی نی چه قدر باشه؟
یه زیردگمه و شلوار و بلوز آستین کوتاه کافیه؟ یا دستش یخ میکنه مانتویی بگیرم؟
من همه بلوزاشو آستین کوتاه گرفتم.
بعد تو خونه جوراب که نمیشه. نه؟ فقط کلاه بزارم سرش؟

اهان یه سوال دیگه
وقتی نی نی به دنیا میاد تو بیمارستان خودشون لباس تنش میکنن؟منظورم اینه که لباس استریل بیمارستانه؟
من فقط یه دست ببرم برای اینکه میخوایم بیاریمش خونه؟
یا اون چیزی که تو بیمارستان میپوشه هم خودم ببرم تو ساکش؟
  • lili_61، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۶، ۰۴:۳۷ عصر)(کژال) نوشته است: ممنونم از همتون دوستان
مامانای که نی نی دارید برای پاییز و زمستون لباس تو خونه نی نی چه قدر باشه؟
یه زیردگمه و شلوار و بلوز آستین کوتاه کافیه؟ یا دستش یخ میکنه مانتویی بگیرم؟
من همه بلوزاشو آستین کوتاه گرفتم.
بعد تو خونه جوراب که نمیشه. نه؟ فقط کلاه بزارم سرش؟

اهان یه سوال دیگه
وقتی نی نی به دنیا میاد تو بیمارستان خودشون لباس تنش میکنن؟منظورم اینه که لباس استریل بیمارستانه؟
من فقط یه دست ببرم برای اینکه میخوایم بیاریمش خونه؟
یا اون چیزی که تو بیمارستان میپوشه هم خودم ببرم تو ساکش؟

عزیزم برای زمستون آستین بلند احتمالا لازمت میشه... من زیر دکمه های آستین بلند رو تنش می کردم///

جوراب و کلاه و دستکش و اینها چند ساله کلا رد شده... بچه هر چی بیشتر در تماس با محرک های محیطی باشه بهتره... حالا بعد از تولد پسرت حتما دنبال بازی های مناسب می گردی، بهترین بازی ها تا 2-3 سال همین بازی های حسی هستن... یعنی بچه بتونه محیط ها و جنس های مختلف رو با دست و پا لمس کنه... سرامیک، پارکت، چمن، اب، سنگ، کف، ژله، پایپ کلینر، نمد، پولیش، پلاستیک، بافت های مختلف غذایی وووو خیلی چیزای دیگه سعی می کنیم بچه رو در تماس با انواع بافت ها قرار بدیم Angel

لباس هم که بله حتما لباس تنش می کنن... ولی ممکنه خودت دوست داشته باشی لباس دلخواهت رو بپوشونی... یک دست همراهت باشه ضرر نداره... اگه هم بیمارستان نزدیکه می تونی بذاری دم دست که اگه خواستی برات بیارن...

من که یه چمدون وسیله برده بودم Big Grin Big Grin Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Hami99، lili_61، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها نی نی من خیلی سکسکه میکنه یعنی تو طول روز گاهی پنج شش بار
هر بارم پنج شش دقیقه
عین دوره جنینیش
نی نی های شما هم همینطور هستن یا بودن؟
بعدم خیلی شیر تو گلوش میپره خدارو شکر خودش سرفه میکنه اوایل خیلی میترسیدم دیدم خدارو شکر خودش خوب مدیریت میکنه اما اینهمه شیر پریدن تو گلوش زیاد نیست؟ انم روزی چهار پنج بار

یادم رفت بگم اگه سکسکش شروع بشه و من بغلش نکنم یعنی حالت دراز کش باشه اکثرا شیر بالا میاره
  • Hami99، lili_61، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون سکسکه معمولا بد نیست چون دستگاه گوارششون داره کار میکنه و رشد میکنه و خیلی پیش میاد که بچه ها بعد از سکسکه پو پو میکنن! پس بعد از سکسکه حواست به پوشکش باشه
این سکسکه ها به مرور زمان که بزرگتر میشن کمتر میشه و شاید روزی دو سه بار بشه
فقط وقتی سکسکه میکنه سعی کن بغلش کنی تا اگه پنیرک زد نپره گلوش
منم اولین بار که شیر پرید گلوی دخترم خیلی دست و پام رو گم کردم ولی خودش همچین سرفه کرد و قضیه رو مدیریت کرد که خندم بند نمیومد
  • 2015، Hami99، nona، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان