امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سللم به همه و خدا قوت, خداروشکر ترگلی و لیانه جون که بهترن بچه ها خودتونم بهترین...
بچه ها پسر من از ماه سه خودش دیگه شیر شب نخورد تا ۶صبح اما یکماه بیشتره که راس ساعت ۲بلند میشه برای شیر و میخوابه تا ۶دوباره, چیکار کنم قطع کنمش, از سر برجم میبرمش اتاق خودش, البته خودم پیشش میخوابم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، atefehjjjjjjj، liyane، mona70، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب عین دختر من
دختر منم یبار یا دوبار پا میشه در حد همون سه چهار دقیقه میخوره منم میدم راستش چون قبل خوابش معمولا شیر هیلی کم خورده. دکترشم گفت اگر شیر کم خورد و پا شد بهش بده. ببین معمولا وقتی فکر کنم چهار پنج ساعت از شروع خواب گذشته باشه و بیدار بشه مشکلی نداره شیر دادن، فکر کنم بازه های دو سه ساعت میگن ندین، حالا باز مامانای بزرگتر بهتر میدونن
  • 2015، atefehjjjjjjj، liyane، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جون, نه اخه پسر من قبل خواب کامل شیر میخوره و کم نیست حدود ۱۰:۳۰ هم میخوابه ۱۱:۳۰گریه میکنه ده دقیقه یه ربعی با چشم بسته باز میخوابه و دو بلند میشه بازم چشماش بستس اما شیر میخواد, باز میخوابه تا ۶صبح
نوبت بعدی ممیشی ام گفت نه ماهگی ببریمش
  • atefehjjjjjjj، liyane، mona70، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان پسر منم که مثلا۱۰:۳۰میخوابه یه ده دقیقه ای شیر میخوره قبل خواب.بعد میخوابه تا۲-۲:۳۰اونجا نق نق میکنه با چشم بسته باز یه پنج دقیقه میخوره میخوابه تا۶.من بهش شیر میدم،میخوام هروقت شیرخواست بهش بدم برای بعد عید شاید شیر شبش رو قطع کنم ولی الان اخه کوچیکه چرا نخوره؟

نوناجان برای م ش هم دیروز به شوهرم گفتم مامان خودم یع کم علایم داشت من سه هفته نرفتم خونه شون اونوقت مامانت رو بیاری اینجا.بچه ها خدای نکرده مریض بشن چکار کنیم؟جدی گفتم اونم دیگه حرفش رو پیش نکشید. ان شاالله تمام !اگر باز مامانش زنگ نزنه ننه من غریبه م بازی درنیاره...اون ادم چون برام مرده دیگه مهم نیست و نمیخوام بشم پرستار و اون فاطمه قبلی.
ممنون از همفکری و نگرانی تون بچه ها
فاطمه هستم
Heart
  • liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مرسی فاطمه جون
البته پسر من هنوز دندونی ام در نیاورده که به خاطر شیر شب بد بشه براش اما دقیقا عین همیم...
خوب کردی م ش رو جدی گفتی چون مریضی بچه ها که دیگه شوخی بردار نیست اخه
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نونا جون انگار دماسنجم خراب بوده
امروز گفتم شوهرم بخره
این خواب نی نی ها کی درست میشه
دیشب هر چی بلد بود رو کرد واسه نخوابیدن
اومدم خونه مادرشوهرم اصلا اروم و قرار نداشت به بدبختی صبح کردیم
الان تازه خوابیده
ی چالش جدید اینکه دخترم شیر میخوره چونش میلرزه نمیدونم از خستگیه شیر خوردنه یا چی!
جوشاش کمتر شده
باز از گلوش ی وقتایی ی صداهایی در میاره ک اونم چالش شده برام
  • mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
آفرین فاطمه جون ببینم چه میکنی Smile
عاطفه جون حتما خرابه وگرنه خودت که از سرمایی بودنت تعریف کردی بعیده تو ۱۵ درجه بمونی. برای من بشخصه ۱۵ درجه تو زمستون مطبوعه الان ولی بخاطر دخترم حدود ۱۹ -۲۰ درجه هست
  • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۳۰، ۱۲:۱۶ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: نونا جون انگار دماسنجم خراب بوده
امروز گفتم شوهرم بخره
این خواب نی نی ها کی درست میشه
دیشب هر چی بلد بود رو کرد واسه نخوابیدن
اومدم خونه مادرشوهرم اصلا اروم و قرار نداشت به بدبختی صبح کردیم
الان تازه خوابیده
ی چالش جدید اینکه دخترم شیر میخوره چونش میلرزه نمیدونم از خستگیه شیر خوردنه یا چی!
جوشاش کمتر شده
باز از گلوش ی وقتایی ی صداهایی در میاره ک اونم چالش شده برام

عاطفه جون هنوز مونده تا درست بشه... معمولا 3-4 ماه یکم خوب میشن، بعد از 5 تا 9 چند بار پسرفت دارن... تا 1 خیلی بهتر میشه... ما خودمون 2 سالگی بود که تونستیم 6-7 ساعت پیوسته بخوابیم... به واندرویکس توجه داشته باش، میتونی پسروی ها رو پیشبینی کنی و براش آماده بشی...

افزایش وزن دخترت در چه حده؟ الان چند وقتشه و چقدر اضافه کرده؟ 

اون صداها، گفتار اولیه ی بچه هستن، توی این زمانها اگه به بچه نگاه کنی، می تونید ارتباط چشمی داشته باشید، این زمانها یعنی بچه هشیاره احتمالا، بهش میگن اینگیجمنت تایم... باید این لحظه ها رو شکار کنی و این وقتهاست که بچه بهت توجه می کنه و شعر و لالایی و بازی و... تاثیر مستقیم داره روش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ترگل جون مرخصيه زايمان شما چون دوقلو داريد شده يك سال هوراااا
  • Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون خبرشو خوندم خیلییی خوشحال شدم. اما امروز زنگ زدم تامین اجتماعی گفت هنوز بهمون چیزی ابلاغ نشده. یعنی اگه درست شه انقددد خوشحال میشمممم که حد نداره
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان