امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
کدوسبزو کرفس رو اره عزیزم اما کدو حلوایی رو نهه پختم پوره دادم بهش, خیلیم استقبال نکرد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من تو سوپش هویج و سیب زمینی و کره رو اضافه کردم.این هفته جعفری و مرغ رو میخوام اضافه کنم.
فاطمه هستم
Heart
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره منم گاهی کره توی زرده تخم مرغش گاهیم تو سوپش میریزم, اما قد نوک چاقو میوه خوری یه ذره

من یه کوچولو پیاز هم میریزم تو سوپی که مرغ براش میریزم, خوشبو میشه, اوایل در میاوردم موقع میکس الان دیگه اونم میکس میکنم
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب خوب دادی با همینا غذاهای جدید بده
من هنوز لولیا سبز نرسیدم امتحان کنم ازین ماه ولی میخوام کته ماهیچه بدم کمی یا دمی گوجه
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عه خب پس خوبه, جو دوسر پرک ندم یا عدس هنوز؟
هفته دیگه خرما میخوان بدم, اما کلا پسر من از چیزای شیرین خوشش نمیاد, مثل خودم, موز و سیبپ قاطی میکنم میخوره فقط اونم با انگشت نه قاشق, غذا با قاشق میخوره ها اینو نه, خیلی اما چون شیرینه دوست نداره
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
چرا جوی دوسر رو شروع کن عدس و ماش هم
من سروعنکردم چون حساسیت شدیدا م به ماش و عدس احتمال میدم دخترمم واکنش نشون بده وگرنه عدس و ماش عالین

دختر منم شیرین خور نیست اما خرما رو تو جوی دو سر وموز و سیب قاطی میکنم میخوره کمی
پاسخ
چه خوب, پس حتما فردا شروع میکنم, چونسوپ امروزشو پختم, فردا جو میریزم براش, بعد عدس و ماش, بعدم خرما

یه دنیاااااامرسی  Heart
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها سیب رو بخوام بدم رنده ریز کنم و بپزمش؟خام ندم؟
بعد یبوست نمی یاره؟
سرلاک چی؟بنظرتون بگیرم براش؟؟
من هنوز میوه هیچی بهش ندادم
فاطمه هستم
Heart
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جان نمیدونم چند وقتشه پسرت اما اگه تازه میخوای شروع کنی بله سیب گلابی رو پخته بده بهش. رنده کن یا له کن، من که اوایل میکس میکردم الان دیگه یه ماهه میکس نمیدم فذای جامد میدم ولی سوپ رو میکس میکنم هنوز. سرلاک من ماه اول برنج بدون شیر دادم بعد گندم بدون شیر بعدم جوی دو سر و موز دیگه هم ندادم دیدم چکاریه سرلاک دادن خب بجاش خودم میپزم تازه تازه بهش میدم. اگه خواستی بدی اول با برنج باید شروع کنی گندمم زیر ۷ ماه بهش نده
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجان پسرم پنج ماه و نیم هست من فرنی رو از یک هفته بعد واکسن چهارماهگی ش دارم میدم.
فاطمه هستم
Heart
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان