امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسي يوتاب عزيزمممم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واي بچه ها من دارم از دست بچم ديوونه ميشم
اصلا حاضر نيست لب به غذا بزنه همه رو توي دهنش نگه ميداره بعد تف ميكنه بيرون
اعصابي از من بهم ريخته كه دارم به خودم فحش ميدم كه اخه نونت نبود ابت نبود بچه اووردنت چي بود
اين مسخره بازيه جديدشه كه كلا قورت نميده
شماها چيكار ميكنيد؟
  • (کژال)، 2015، nona، Targol، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
تحمل لیانه جان من بیش از یک ماهه حدود دو ماه اصلا اصرار نمیکنم تلاشمو میکنم بارشعر و بازی بخوره شده یک ساعتم میشینم اما بزور قاشق نمیذارم دهنش ، دیگه بعدش ببینم راهی نداره جمعش میکنم نمیدم

اصرار نکن درست میشه ایشالا
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
لیانه جون اگه میخوای یکم از روح و روانت برات بمونه، بی خیال شو

اگه دو سه ماهه که کمکی شروع کردی یا ۷-۸ ماهش شده، دیگه فینگرفود براش درست کن و بذار روی میزش تا خودش بخوره شما هم برو به کارت برس
اصلا اصلا توجه مثبت یا منفی برای کارهای مربوط به زنده موندن و سالم زندگی کردن نباید بهشون بدیم... مثل جیش کردن توی دستشویی، غذا خوردن، مسواک زدن و... اینها نه تشویق داره نه تنبیه، فقط یه کار روتینه که باید انجام بشه...
اگر میخوای به شیوه ی قاشق دهنش گذاشتن، غذاهای پوره ای و اینها جلو بری، ممکنه تا ۳-۴ سالگی درگیر بمونی...
ولی فینگر فود بدون توجه مثبت و منفی هم استقلالش رو بیشتر می کنه، هم می فهمه کی گرسنه س و کی نیست هم خودت راحت میشی... دلیلی نداره هر موقع ما غذا رو آماده می کنیم بچه هم گرسنه باشه، اونم بخصوص زیر ۱ سال...

بچه ها اصلا نمی دونن لجبازی و اینها چیه... هر موقع خواستی عصبی بشی، با خودت فکر کن که بچه ی کلاس اولی مگه ذاتا الفبا بلده؟ اگه بلد نباشه،، جای عصبانیت برای والدین و معلم داره؟ جز تمرین راه سازنده ای هست که بچه الفبا یاد بگیره و زده نشه و آتو نگیره ووو...؟
واقعا بچه های کوچیک هم همینن... دارن دنیا رو کشف می کنن... اگه تف می کنه چون بافت براش جدیده، و همین تف کردن ها، مقدمه ی حرف زدنه، فوت کردن مقدمه ی حرف زدنه... پس نگران نباش عزیزم... فقط تا می تونی بیخیال شو

اگه ببینه با خوردن غذا شما خوشحال میشی، شاید بخواد با نخوردن غذا ناراحتت کنه، شاید بخواد ببینه چی میشه...
وقتی عصبانی میشی، او ممکنه لز قیافه ی جدیدت لذت ببره!!! ممکنه ازت آتو بگیره...
کلا خنثی خنثی باش... هر چی خنثی تر بهتر... خوردن نیاز پایه اس، بدن وقتی نیاز داشته باشه حتما خوردن اتفاق میفته... ولی اگر با احساسات قاطی بشه چه مثل مواردی که بالا گفتم چه اینکه مثلا بچه خورده زمین بیایم بهش شکلات بدیم که یادش بره، اینها همه اختلالات خوردن به وجود میاره... بخاطر روان خودت و آینده ی پسرت بیخیال شو عزیزم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Elham67، mona70، nona، Targol، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
رز جون من ماست و موز و‌پوره سیب زمینی هم میذارم جلوش ولی کلا میماله به چشم و سرو همه جاش قربونش بشم‌ البته بلاخره یاد میگیره فعلا که یه ماهه نخورده با دستش ماستم چون قاشق دوست داره قاشق میزنه به ظرف میبره دهنش
  • (کژال)، 2015، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
امروز داره گندشو درمياره
نميدونم شايد بازم داره دندون درمياره كه اينجوري داره منو پاره ميكنه
يه روز خوش والا من از وقتي زاييدم نديدم توي اين هفت ماه و نيم
چه اشتباهي بود بچه دار شدن
همه ي زندگيم ريخته بهم
دلم ميخواست زمان به عقب برميگشت

فينگر فود چي درست كنم رز جان؟
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بیا بعلم لیانه جان...
می فهمم چی میگی...
فینگرفود غذاهاییه که در اندازه ی انگشت اشاره ی خودمون یا نهایتا انگشت اشاره و وسطی می پزیم و میدیم... می بینی مثلا چوب شور چجوریه، از طول نصف یه دونه چوب شور از عرض اندازه ی دو سه تا چوب شور می بریم یا شکل میدیم و در اختیار بچه میذاریم... یا مثلا خلال سیب زمینی سوخاری بیرون می بینی چه سایز و نرم بودنی داره، تو مایه های همون

مثلا می تونه کوکو و کیک های غذایی باشه، کدو حلوایی، هویج، سیب زمینی، سیب زمینی شیرین، پخته یا سوخاری... موز، انواع میوه های نرم...
کوکو که میگم منظور فقط سیب زمینی نیست، منظورم بروکلی، کدو، انواع ک*ت*ل*ت های گوشتی و حبوباتی و...اس
ناگت ها و کراکت ها
کوکی های میکری
پنیر موتزارلا
پن کیک های کوچولو
ترکیب مواد باهم مثل سیب زمینی پخته با تخم مرغ آب پز، بروکلی، کره، هویج، گوشت و... و بعدش به شکل انگشت درش میاری و همونجوری میذاری جلوی بچه یا کلش رو میذاری جلوش تا خودش برداره از توی ظرف
نون تست رو پنیر با کره یا پودر گردو، کره ی مغزیجات، شیره و... بمال و ببر بذار روی میز، چون حالت چسبناک داره برای تقویت حسیش هم خوبه یا کشک بادمجون، انواع حمص با سیر کمتر، الویه و... همه رو می تونی بمالی روش و بهش بدی...
فرنچ تست هم خیلییی ساده و سریعه و خوش خوراک
ترکیب مغزیجات با پوره ی خرما و ارده و شیره و این چیزا... خودش بمب انرژیه حتی یه تکه بخوره خیالت راحت میشه که کلی مواد مغذی به پسرت رسیده...
پاستااااا عااالیه و خیلی دوست دارن معمولا، نمی دونم تست کردی یا نه ولی یه بار تست کن شاید دوست داشت، برای افزایش مواد مغذی و چسبیدن مواد به پاستا، من مایه رو پوره می کردم و پاستا رو توی مایه می جوشوندم... مایه م هم معمولا گوشت بود و صیفی جات، توی آب پاستا می تونی تیکه های کلم بروکلی هم بندازی آب پزشه خیلی خوشمزه میشه

شما هم که پسرت کم خوراکه، سوپرفودها رو بذار توی برنامه و مرتب استفاده کن... حتی مثلا پاستا خوب میخوره، یکم کینوا هم بزن قاطی اون پاستا و مایه تا بخوره...

توی اینستا هم سرچ کنی babyfingerfood کلی ایده پیدا می کنی... مطلب فارسی زیادی در موردش پیدا نمی کنی
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، آیسان ۹۶، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مرسي عزيزمم
پس حسابي كارم درومد
امروز به قدري از همه چيز عصبانيم كه حد و حساب نداره
بايد يه كاريش بكنم
حس ميكنم ازون روزاست كه ظرفيتم تموم شده و صبرم لبريز
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانای قشنگ چون تاپیک بارداری فعال نیست من اینجا میپرسم، شما چقدر بعد مثبت شدن تستتون دکتر رفتید؟ من دکترم تا فردا نیست و اونم فردا باید زنگ بزنم تازه بهم وقت بده، الان پنج هفته هستم، فکر کنم از سه شنبه برم تو شش هفته، یکم زیر دلم درد میکنه، طبیعیه؟
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خواهش می کنم لیانه جون

اگه کمک داری کمک بگیر و یه حالی به خودت بده
ببین بچه هم استرس ما رو حس می کنه... و بچه با مادرش ندارتره و بیشتر اذیتش می کنه (بعضی مطالعات میگن تا ۴۰۰ برابر پدر و اطرافیان)... شما هم یه بریک بگیر، اگه آدم مورد اعتماد داری بذارش پیششون تا اونها غذا بدن و شما یه دوشی بگیر یا با دوستی حرف بزن یا یه کاری که بتونی پیش بچه انجام بدی رو بکن... حتی شاید بتونی ماساژ بگیری?
  • (کژال)، 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان