امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
نونا جون دختر شما زود درگیر دندون شده، شاید برای همین وزن نمیگیره... ما ۹ ماهگی که دندونش شروع به دراومدن کرد، قشنگ تا ۱۶ ماهگی که دوتا دوتا دربیان کلا ۱.۴۰۰ اینطورا اضافه کرده... بعد دوباره حوالی ۲ که آسیابها شروع کرده بودن به دراومدن، خطش صاف شده انگار... به اینها هم باید توجه کنیم... دندون جون بچه رو می کشه... یا مثلا می بینی بچه دائم توی خونه اس، خواب شب نداره، روز کسله، اینها همه روی غذا تاثیر منفی میذاره، روی رشد تاثیر منفی میذاره... یادمه ظریفی می گفت اگه بچه ای بیاد که مثلا خیلی کم وزنه، معلومه که هم خوابش بده، هم خوراکش بده، هم مادرش حالش بده وووو... (نقل به مضمون)، یعنی خلاصه همه چی باهم میاد و مثل دومینو بهم وصلن... مثلا بچه ای که بیرون نره، باد بیرون بهش نخوره، گرسنه هم نمیشه در نتیجه غذا نمی خوره، بعد خسته نمیشه که خوابش عمیق بشه، کل روز کسل می مونه، برای همه چی منجمله غذا بهانه گیری می کنه و آخرم باز گرسنه می مونه، باز گرسنگی قندشو میندازه بهانه گیر میشه ووووو این چرخه ادامه داره متاسفانه...

البته برگه ی رشد من پسرونه اس، شما چک کن ببین باید ۲۰۰-۳۰۰ گرم باشه؟ کف و سقفش چقدره؟ برای ما ۸ تا ۹ ماه رو ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم رشد وزن ماهانه زده...
اها نکته ی مهمتر از وزن، قده... وزن واقعا به یه بیرون روی بنده متاسفانه... یا دوتا لایه لباس کم و زیاد پوشوندن... اگه رشد قدیش با شیب نموداره و داره دندون درمیاره زیاد نگران نباش به نظرم، البته می تونی از دکترشم بپرسی...
البته دختربچه ها معمولا رشدشون کمتر و کندتره... به ژنتیک و تغذیه و خواب و خیلی چیزا هم مرتبطه... این رو هم گوشه ی ذهنت داشته باش هر موقع نگران شدی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز جون از توضیحات خوبت
قدش خدارو شکر خوبه رشدش آره وزنش برای دخترا ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرمه عزیزم. همین که رو نمودار سلامتشه خدارو‌شکر فصد ندارم اصلا بچه تپل مپلی داشته باشم فقط نگرانم مثل مامانش غذا نخور بشه Smile همین
  • 2015، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم❤
آره واقعا دغدغه هست و کاریشم نمیشه کرد....
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رزجون دقیقا من خودمم برای دختر کوچیکم خیلی راحت شدم از شروع کمکی چون یه چیزی میخوره اقلا. اما برای اون یکی دخترم با وجودیکه کولیک و رفلاکس و آلرژی همشو داشت و داره و خودم رژیم دارم به نظرم همون شیر خوردن خیلی برام راحت تره. حالا شاید چون دکتر از وزنگیریش راضیه دلم نمیخواد تغییری تو شرایطش ایجاد کنم اما از بعد شروع کمکی میلش به شیر کم شده و اصلا دلم نمیخواد تجربه کوچیکتره تکرار شه. در کل حرفم اینه برای بچه با شرایط طبیعی شیر خوردن بهتره. بچه‌های ما که هر کدوم یه ادایی دارن.
  • 2015، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان دخترت با شروع کمکی واکنش نشون نداده؟ شما تست سه روزه کردی هر چیزیو یا بیشتر؟
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱، ۱۰:۵۵ عصر)Targol نوشته است: رزجون دقیقا من خودمم برای دختر کوچیکم خیلی راحت شدم از شروع کمکی چون یه چیزی میخوره اقلا. اما برای اون یکی دخترم با وجودیکه کولیک و رفلاکس و آلرژی همشو داشت و داره و خودم رژیم دارم به نظرم همون شیر خوردن خیلی برام راحت تره. حالا شاید چون دکتر از وزنگیریش راضیه دلم نمیخواد تغییری تو شرایطش ایجاد کنم اما از بعد شروع کمکی میلش به شیر کم شده و اصلا دلم نمیخواد تجربه کوچیکتره تکرار شه. در کل حرفم اینه برای بچه با شرایط طبیعی شیر خوردن بهتره. بچه‌های ما که هر کدوم یه ادایی دارن.

آره شما که دوتا داری اصلا شرایطت با همه ی ماها متفاوته، تجربه هات دو برابره... من واقعا خیلی وقتا میگم چطور واقعا دووم میاری... من با یه دونه دارم دیوونه میشم به خدا... خداقوت واقعا Heart
  • 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نداجون دختر کوچیکه ام که الرژی کمتری داشت هر از گاهی به فرنی حساسیت میداد. یعنی لپهاش گل مینداخت. بعد که شنیدم دکتر زندیه میگه برای الرژی طولانی تر بپزید این مشکل رفع شد. ولی تا الان خداروشکر حساسیت دیگه ای ندادن. اهان ورمیشل هم لپشو گل انداخت دیگه ندادم. تا الان حریره و فرنی و میوه‌های مجاز (حتی چند بار غیر مجاز مثل پرتقال و نارنگی) عدس و جو و جودوسر و جعفری و گشنیز و هویج و کدو حلوایی و نخودفرنگی و سیب زمینی و گوشت گوسفندی و نون رو امتحان کردم. خیلی وقته تغییری نمیدم.

راستی ندا جون من پنیر و ماست و آش دوغ و نون خامه‌ای خوردم و خداروشکر دخترم باهاشون اوکی شده. هنوز از شیر و کره خیلی میترسم و حالا حالاها امتحان نمیکنم.

رزجون مطمئنم همه‌تون تو شرایط من باشید خیلی بهتر از من عمل می‌کنید Heart
  • 2015، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خداروشککر ترگل جان ، خیلی خوشحال شدم
منم این هفته پسرمو میبرم تست پوستی تا ببینیم چی پیش میاد
اگزمای پسرم خیلی بهتر شده خداروشکر فقط پو پو هنوز کشدار و خلطیه که رو اعصابمه
دکترم که میگه مهم نیست ولی خب آدم خودش ته دلش استرس داره
پسر من به حبوبات خیلی واکنش نشون داده از طریق شیرم
پاسخ
نداجون پی‌پی دختر من به مخص شروع کمکی فرمش عوض شد. برای دخترم سبز و یکم شلکی پلکی بود که هزار بار به همه اعم از پزشکش و پزشک گوارش خودش و مردم عادی و برادرم که تو کار شیرخشک نوزادان خاص هست نشون دادم تا تایید بگیرم اوکیه. اما بازم نگران بودم. ولی خداروشکر با کمکی رنگ و ظاهرش نرمال شد و خیالم راحت شد.
شما هنوز شروع نکردی نه؟ انشالله خوب میشه اونم.
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه قراره بعد از تست شروع کنیم احتمالا همون ۶ ماه تمام
من هربار از دکترم میپرسم میگه مشکلی نیست ولی دکتر زندیه گفتن پروبیوتیک ادامه بدم

Heart
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان