گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۱۲:۴۰ عصر
من از بادی خیلی راضیم. همه مدل رو بادی میخرم. منتها تو زمستون با این مشکل مواجه شدم که اگه بخوام زیر لباس اصلی زیرپوش بپوشم دو تا بادی روی هم میشه و دو سری دکمه اون پایین میاد که قشنگ نیست. ضمن اینکه ست کردن بادی با شلوار راحت نیست و تنوع بلوز و شلوار خیلی بیشتر از بادی آستین بلند و شلواره. بعد فهمیدم بلوز و شلوار واجبه. اما هوا که گرم شه همون بادی تک دوست دارم. البته شاید برای سال بعد که قراره راه بیفتن سخت باشه.
سرهمی هم من به اشتباه چندتا خریدم که همه جوراب دار بودن و یا یکی دو بار پوشیدم یا اصلا. به خاطر همین از هر چی سرهمیه زده شدم. نوناجون شما هم بگو سرهمی رو از کجا میخری که انقد راضی هستی؟
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۱۲:۴۱ عصر
حتما عزیزم چشم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۱:۲۷ عصر
ترگل جون من سرهمیا رو تا الان همه از نی نی سالن و مریم خریدم دوبارم از مهتاب، نی نی سالن و مریم ایندیگو و گاها نیلی بودن خدایی جنساشون عالیه اما گرون شدن دیگه الان سرهمی ایندیگو ۳۰۰ شده در صورتی که ایرانیا ۱۴۰ تا ۱۸۰ هست، مهتاب گرفتم دو تا اونام خوب بودن ولی الان یه ماهه چک میکنم سرهمی قشنگ اصلا نداره
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۱:۵۷ عصر
بچه ها شما زیر سرهمی بادی رکابی هم میپوشونید؟
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۲:۰۴ عصر
کتایون جان من کلا یه لایه تنش میخونم توخونه.
نه کتایون جان البته اگه دمای خونم الان رو ۲۰ تا حداکثر ۲۲ باشه. اگه به زیر ۲۰ بیاد مثلا ۱۸ زیر سرهمی یه رکابی میپوشونم
منم از سرهمی راضیم.سرهمی که تا پایین باز میشه وگرنه اونا که باید مثل بلوز تن بچه کنی مکافاته!
ترگل من نیلی می گیرم خیلی خوبه. نونا ایندیگو هم ایرانیه.ایندیگو زیرمجموعه ی برند نیلیه. کتایون من تنش می کنم. ![]() • 2015، Nedaa28، nona، Targol، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۲:۵۶ عصر
ترگلی منم از جورابدارا بدم میاد یا اویزون و بزرگه یا کوچیکه که بچه پاش تحت فشاره, چون بچه مدام در حال رشده, من تا الان یه دونه جورابدار داره پسرم که اونم خ ش بزرگه براش گرفته که عکس فرستاد گفتم نه جورابدار نمیگیرم براش نگیر که گرفت
![]() ... کتایون جان من همو یه لایه رو فقط میپوشونم تو خونه, بادی حلقه ای هم فقط وقتی بلوز شلواز بخوام تنش کنم همین
۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۲:۵۸ عصر
بچه ها علیرغم اینکه میگن کارترز تقلبیه ولی من از کارترز از همه برندها راضی ترم.
کش لباساش خیلی خوبه. راحت میره تن بچه. رنگاش هم اصلا تغییر نمیکنه با اینکه من خیییییلی میشورم. |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان