امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام مادران نمونه میشه خانوم هایی که بچه هاتون بین دو سال تا سه سال هستن ی کم منو راهنمایی کنید
شما برای بازی چقدر وقت میزارید؟من معمولا دوتا یک ربع صبح ها و ۱ساعت عصر با پسرم بازی میکنم بیستر از این واقعا وقت ندارم چون بدون کمک باید به همه چیز،برسم
معمولا بازی هامون لگو و ماشین بازی و شن رنگی بازی فوتبال نشسته خخخ رتگ امیزی نقاشی کاردستی یا خمیربازی و رنگ خونگی که خودم درست کرده باشم اشپزی خاله بازی
مشکلم اینه پسرم خیلی زود خسته میشه از بازی همش باید تنوع به خرج بدم کلی بازی از اینستا یاد میگیرم بازی میکتیم اما دیگه جیزی به ذهنم نمیرسه
ذهنش برای یادگیری خیلی مشتاقه انواع اشکال هندسی رو میشتاسه مثل لوزی ذوزنقه ...تا سی بدون کمک میشماره تا ۵۰با کمک ۲۴تا رنگ رو به تفکیک نوعشون میشناسه مثلا فسفری سبز سبز لجنی اینقدر علاقه به یادگیری داره که مجبور شدم حروف انگلیسی یادش بدم الان کامل حروف رو میشناسه جایی ببیته مثلا میگه ای بی یا من مینوسیم اون میگه و کلی ذوق میکنه اما دیگه نمیدونم چی باید تو این سن بهش یاد بدم
راستی کتاب خوندن هم که جز جدا نشدنیه موقع صبحانه نهار شام خواب ی دور من میخونم ی دور خودش از حفظ کاملا بدون غلط
میشه بگید دیگه چه بازی ها و چیز های اموزشی مناسب سنش هست که شما انجام دادید؟؟؟
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
میس شین جان ماشاالله به گل پسرت ذهنش خوبه خلاق هم هست
من با دخترم همین بازی های تو رو انجام میدادم،باهم شعر میخوندیم و حفظ میکردیم،خیلی با خمیر بازی خوب سرگرم میشد ...همین چرخه رو ادامه بده خوبه دیگه..
فاطمه هستم
Heart
  • liyane، miss shin، mona70، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۵:۲۸ عصر)miss shin نوشته است: سلام مادران نمونه میشه خانوم هایی که بچه هاتون بین دو سال تا سه سال هستن ی کم منو راهنمایی کنید
شما برای بازی چقدر وقت میزارید؟من معمولا دوتا یک ربع صبح ها و  ۱ساعت عصر با پسرم بازی میکنم بیستر از این واقعا وقت ندارم چون بدون کمک باید به همه چیز،برسم
معمولا بازی هامون لگو و ماشین بازی و شن رنگی بازی فوتبال نشسته خخخ رتگ امیزی نقاشی کاردستی یا خمیربازی و رنگ خونگی که خودم درست کرده باشم اشپزی خاله بازی
مشکلم اینه پسرم خیلی زود خسته میشه از بازی همش باید تنوع به خرج بدم کلی بازی از اینستا یاد میگیرم بازی میکتیم اما دیگه جیزی به ذهنم نمیرسه
ذهنش برای یادگیری خیلی مشتاقه انواع اشکال هندسی رو میشتاسه مثل لوزی ذوزنقه ...تا سی بدون کمک میشماره تا ۵۰با کمک ۲۴تا رنگ رو به تفکیک نوعشون میشناسه مثلا فسفری سبز سبز لجنی اینقدر علاقه به یادگیری داره که مجبور شدم حروف انگلیسی یادش بدم الان کامل حروف رو میشناسه جایی ببیته مثلا میگه ای بی یا من مینوسیم اون میگه و کلی ذوق میکنه اما دیگه نمیدونم چی باید تو این سن بهش یاد بدم
راستی کتاب خوندن هم که جز جدا نشدنیه موقع صبحانه نهار شام خواب ی دور من میخونم ی دور خودش از حفظ کاملا بدون غلط
میشه بگید دیگه چه بازی ها و چیز های اموزشی مناسب سنش هست که شما انجام دادید؟؟؟

ميس شين عزيز
چقد لذت بردم از رابطه ي خوب مادر و پسريتون ، ماشالله پسر باهوشي داريد
چرا كلاس موسيقي نميفرستينش؟
يا معلم خصوصي براش بگيريد توي خونه بهش پيانو يا ويالون ياد بده
موسيقي مهارتيه كه بچه رو از باقيه بچه ها متمايز ميكنه
پسر شما هم ماشالله گيراييش بالاست ميتونه ياد بگيره و ازين به بعد خودش با خودش سرگرم بشه
  • 2015، miss shin، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۵:۳۱ عصر)2015 نوشته است: میس شین جان ماشاالله به گل پسرت ذهنش خوبه خلاق هم هست
من با دخترم همین بازی های تو رو انجام میدادم،باهم شعر میخوندیم و حفظ میکردیم،خیلی با خمیر بازی خوب سرگرم میشد ...همین چرخه رو ادامه بده خوبه دیگه..
ممنون فاطمه جان ماشالله به گل دختر شما
ماهم روزی ی ساعت اهنگ گوش میدیم و میرقصیم پسرم خیلی دوست داره مشکلم اینه پسرم اصلا خودش تنها بازی نمیکنه فقط دنبال من میچرخه تو خونه بهش میگم بیا بازی کلی خوشحال میشه اما میبینه تکراریه ناراحت میشه انگار کسل میشه متاسفانه اصلا تلویزیون هم دوست نداره گوشی اصلا من همش میمونم چطور سرگرمش کنم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • 2015، liyane، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
میس شین جان شما همه کار میکنین دیگه بازی نمیمونه Smile). آفرین واقعا. پسر من خیلی خودش بازی میکنه با اسباب بازی هاش و وسایل خونه. اینه که منو یه کم تنبل کرده تو بازی. صبحا من معمولا کارای خونه رو میکنم و نهار درست میکنم واقعا اگه انرژی بمونه اون وسط مسطا مثل شما یکی دو تا یه ربع یا ۲۰ دقیقه باهاش بازی کنم. به جز بازی هایی که گفتی پسرم خیلی دوست داره بازی های تخیلی کنیم. منظورم اینه مثلا با فیگورهای حیوانات باهاشون قصه درست میکنیم. یکی از بازی هایی که پسرم خیلی دوست داره هوش چینه. یا پازل های مناسب سنش. عروسک گردونی هم میکنیم. یه سری من. یه سری خودش. البته تو این سن من ترجیح میدم آموزش ها بیشتر غیر مستقیم باشه. بیرون میریم میذارم به خیلی چیزا دست بزنه. تجربه شون کنه. بازی های بدنی هم خیلی میکنیم. چون در کنار تقویت هوششون تقویت عضلات و داشتن فعالیت بدنی واسشون خیلی مهمه. واسه همین خیلی وقت ها ترجیح میدم نهار رو شب قبل یا صبح زود درست کنم تا بتونیم بیشتر با هم وقت بگذرونیم. ولی واقعا خیلی وقتها نمیشه.
  • 2015، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ميس شين الان ديدم نوشتي دو تا سه سال
نميدونم چرا توي ذهنم چهارسال بود
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
از کجا بدونیم شیر داریم یا نه
بچم شیر میخوره گوشه لبش آبکیه ن سفید
ینی اب دهنشه؟خیلی گریه میکنه ینی گرسنس؟

بلا قلوپ قلوپ صدا میداد شیر خوردنش الان نه
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۲:۱۸ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام

عاطفه جان باید ببینی کی گریه میکنه. مثلا من شیر نداشتم. بچم سینه رو می‌گرفت. چند دقیقه میک میزد. بعد ول میکرد و گریه میکرد. شیرخشک که میدادم میخورد و میخوابید. از رو تایم گریش میتونی بفهمی
میتونی هم یه شیردوش بخری، یه بار شیرتو بدوشی ببینی چه قدر داری.

ولی الان دخترت کوچیکه. تو این سن به هزار دلیل گریه میکنن. ولی هرکدوم تایم داره. پسر من صبح ها کولیکش عود میکرد و گریه صحبش فقط با داروهای کولیک قطع میشد.
نمیدونم الان دخترت چند وقتشه دقیقا. ولی اگر زیر دو ماهه سیر بشه دو ساعتی میخوابه. من یادمه پسرمو به زور بیدار میکردم برای وعده شیر بعدیش
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان ببین وقتی شیر میخوره صدای قلوپ قلوپ خوردن میشنوی ازش؟!یا چیزی قورت میده یا که نه فقط مک خالی میزنه؟مشخص میشه؟!خب حالا ممکن هست سیر نشه از شیرت که خب اون هم باید دفعات شیردهی رو بیشتر کنی و خودتو تقویت کنی که شیرت قوی بشه.
کژال جان درست میگه ببین کولیکش نیست؟قطره که میدی بهش اروم میشه یا باز گریه میکنه؟!
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۲:۱۸ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام

بلا قلوپ قلوپ صدا میداد شیر خوردنش الان نه

عاطفه جان نوزاد به دلایل مختلف گریه میکنه، تا یکی دو ماه خیلی وقتها دلیل گریه اش اینه که میخواد به مادرش بچسبه، در واقع  خودش رو جدا از مادر نمیدونه، کولیک هست و هزارتا چیز دیگه...
اینکه بچه ات سیر میشه یا نه میگن باید تعداد پوشک خیسش رو درنظر بگیرین، به من گفتن حداقل 5 تا ولی تجربه به من میگه حدود 7 تا پوشک خیس سنگین... اگه هست این تعداد تو روز که بجه ات سیر میشه با شیرت.

دوستان یه سوال
برای دست و صورت فسقلی هاتون، دستمال مرطوب چی استفاده میکنین که اگه ببره به سمت دهنش، مشکلی نباشه.
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان