امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
احتمالا نمونه برداری مجدد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، nona، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آقا این که میگین من از خدامه شماره مو نداشتن، چون الان نمیتونم عکس بذارم پروفایلم ?
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
رز جون من دوستای معدنی زیاد دارم یکی دو نفرشونم استادن با اساتید مشهور دنیا تو حوزه معدن کار میکنن خلاصه اگه میتونم برات ازشون اطلاعاتی بگیرم که به دردت بخوره بگو

بچه ها ولی من باورم نمیشه مگه میشه آخه شماره عروس رو نداشت!!!!
  • (کژال)، 2015، Elham67، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نوناجون من یه چیزی بگم خیلی باورت نمیشه اما دیگه گذشته، بنده خدا آدم آزارگری هم نبودن. به خاطر همین دیگه گذشتم از اون موضوع Big Grin
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه ترگل مطمئنا بیمنظور ندارن منظور ندارم که بگم تعمدا ندارن اما خب عجیبه دیگه فقط عجیبه همین. شایدم برای من عجیبه Smile آخه دیگه من ازونور افتادم حتی شماره عمه مادرشوهرمو دارم به من زنگ هم میزنه یا دایی بزرگ پدرشوهرم. خانمش حدود ۸۴ سالشه من زنگ میزنم ایشون زنگ میزنه Smile البته من کلا معاشرت با آدمای سن بالای مهربونو دوست دارم
  • (کژال)، 2015، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون منم شماره هیچکس از خانواده همسرو ندارم اونام مال منو ندارن..مشکلیم نداریم اصلا
البته من شماره فامیلای خودمم زیاد ندارم.خیلی محدود

رز جون کلی حرص خوردم ازت.دختر چرا مسئولیت همه چیو به عهده میگیری.نمیتونن اتیش درست کنن برن یاد بگیرن.بعد شما تازه زایمان کرده روت نشده بقیه خم وراست شن مگه شاه و ملکه بودن.صبح بهت میگن شب عروسی یا عقد بریم شما میری!!!هرچی میزارن جلوت میخوری تا وعده بعد به همسرت نمیگی ببرم بیرون بهم غذا بده..از چیزی که تا الان ازت فهمیده بودم این کارا بعید بود
  • (کژال)، 2015، mahtakhanoum، nona، Rose، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
پس عجیب نیست حرفمو پس میگیرم بچه ها

راست میگن رز ازت بعیده
  • (کژال)، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۲، ۰۳:۰۷ عصر)nona نوشته است: رز جون من دوستای معدنی زیاد دارم یکی دو نفرشونم استادن با اساتید مشهور دنیا تو حوزه معدن کار میکنن خلاصه اگه میتونم برات ازشون اطلاعاتی بگیرم که به دردت بخوره بگو

بچه ها ولی من باورم نمیشه مگه میشه آخه شماره عروس رو نداشت!!!!

مرسی عزیزم
خیلی محبت داری
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۲، ۰۴:۴۸ عصر)Sh96.shamim نوشته است: رز جون کلی حرص خوردم ازت.دختر چرا مسئولیت همه چیو به عهده میگیری.نمیتونن اتیش درست کنن برن یاد بگیرن.بعد شما تازه زایمان کرده روت نشده بقیه خم وراست شن مگه شاه و ملکه بودن.صبح بهت میگن شب عروسی یا عقد بریم شما میری!!!هرچی میزارن جلوت میخوری تا وعده بعد به همسرت نمیگی ببرم بیرون بهم غذا بده..از چیزی که تا الان ازت فهمیده بودم این کارا بعید بود

نه اینکه نتونن، لفففففت می دن... مثلا سه ساعت میخوان با فوت و اینا راه بندازن من میرم یه پنکه میارم تنهایی درست می کنم، یا گاز روشن می کنم زغال رو درست می کنم آتیش رو سریع راه می ندازم...
آره اون شکم پاره خم و راست شدن مشکلی بود که خدا رو شکر با کمک دوستم حل شد... 
آره نباید می رفتم یا باید با خرج سننننگین می رفتم ببینن یه من ماست کره داره... حتی میگم باید عقد دخترخاله رو هم یا نمی رفتم باهاشون و بچه ی 6 ماهه، یا با هواپیما می رفتم و بر میگشتم که به مراسم برسم...
غذا هم آره بخدا راست میگی هر چی میذارن جلوم می خورم... ولی میرم بیرون حسابی می خورم... یا می دونیم مامانش برنامه شام و... نداره، بیرون غذا می خوریم، بعد خونه چند تا لقمه می خوریم و می گذره... ولی همسر چیزی لو نمی ده... میگه مامان ناراحت میشه و نفهمه که ما چیزی خوردیم... ولی میگم این سری سفارش میدم اسنپ فود بیاره...
آره این دو سال و اندی بچه داری از من یه آدم دیگه ساخته... البته قبلا هم در مقابل بقیه همینی که الان در مقابل اینها شدم بودم، ولی چون دوستشون داشتم کلا اعتراض اصی نمی کردم... یا مثلا آتیش رو همیشه با میل خودم می رفتم درست می کردم... چون کاریه که دوست دارم... خیلی زیاد... ولی به قول شما ارزش و جایگاه آدم میاد پایین متاسفانه... تازه چند تا از این پیج های سیاست های خانمانه فالو کردم می بینم چقدر اشتباه بوده... مثلا همیشه باید رسمی رفت خونه ی فامیل شوهر... من اینطور نبودم...
  • (کژال)، 2015، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون اگه بیرون میرید میخورید خب خوبه
منم باشم به روشون نمیارم یعنی اسنپ فود سفارش نمیدم مگه اینکه مثلا شام نذاشته باشن یا به عهده من گذاشته باشن اون موقع میگم شام خاضری مهمون من
  • (کژال)، 2015، Maryam8842، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان