امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
من ماه اول تازه از هفته دومی که پسرم سوپ دادم توش یه تیکه کوچیک مرغ انداختم،الان که یک ماه شده تازه از دیروز ماهیچه انداختم اونم کم در حد یه ابنبات.حالا نمیدونم چقدر درسته ولی توی فایلی که دکتر پسرم دادم هم همینو گفته
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب من موز و‌سیب با جوی دوسر میدم و خرما. یا سیبو تو فرنی میریزم زرده هم قاطی میکنم. فلفل دلمه چجوری دادی بخار پز یا تو سوپ؟
  • (کژال)، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فلفل دلمه رو از شنبه میخوام بدم, تو سوپ بریزم, اهان جو دوسر و خرما رو شروع نکرثم, پس بذار جای فلفل دلمه ای جو رو شروع کنم
  • (کژال)، 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۲، ۰۷:۰۵ عصر)nona نوشته است: کژال پسرت شیر خوب نمیخوره؟ وزنش کمه؟
آخه آبمیوه جلوی شیر خوردنو میگیره
بعدم قند بالا داره افزایش وزن میده

نونا خوب شیر میخوره و متاسفانه بسیار چاقه. البته ما به شکل ژنتیکی در کودکی چاقیم هممون. من و خواهرم هر دومون خیلی دیر راه افتادیم به خاطر همین وزن بالا. ولی 4_5 سالگی لاغر شدیم.

(۱۴۰۰/۱۲/۱۲، ۰۷:۰۷ عصر)nona نوشته است: مژال همون سیب زمینی اول باید تنها بدی تست کنی بعد دو نه بدونه موادو اضافه منی

اهان پس سیب زمینی و هویجو اول جدا جدا پوره میکنم. بعد سوپ میکنم

(۱۴۰۰/۱۲/۱۲، ۰۷:۰۸ عصر)2015 نوشته است: من ماه اول تازه از هفته دومی که پسرم سوپ دادم توش یه تیکه کوچیک مرغ انداختم،الان که یک ماه شده تازه از دیروز ماهیچه انداختم اونم کم در حد یه ابنبات.حالا نمیدونم چقدر درسته ولی توی فایلی که دکتر پسرم دادم هم همینو گفته

فاطمه جان مرغ گفت نخوره. روزی 30 گرم ماهیچه گوسفند
  • 2015، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان دکتر من به یه نی نی که کمبود وزن داشت گفت هر روز آب هویج یا آب سیب مخلوط با آب بده
ولی واسه من گفت نده اصلا فقط پوره
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه ها مینین وزن نرمال بچه هشت ماه تموم حدود چقدره؟
  • liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال آبمیوه خیلییییی محدود اونم رقیق شده با آب باید باشه... اصلا زیر 1 سال نباید این حجم آبمیوه بدی... اصلا جلوی اشتها رو میگیره، حجم قندیش هم خیلی بالاست... ما محدودیت شیرینی تا 1 سال کامل رو داریم که مثلا من خودم تا 2 سال کلا شکر و نمک ندادم... یعنی از یک که غذای سفره میخورد، کلا بی نمک درسن می کردم و برای خودمون جدا نمک میزدم...همین الانم مگه کیکی چیزی درست کنم یا بیرون بگیریم که قند مصنوعی بخوره... تازه با اینهمه رعایت و گرفتن شیر شب آخر 4 ماهگی و... اوایل 2 سالگی من لک روی دندونش دیدم!!!!!!!

به جز دندان، بحث تمایل بچه به قند هم بالا میره و امکان گرفتن بیماری های شایع غیر واگیر خدای نکرده بالا میره...

کلا سرلاک و بیسکوییت مادر و اینها فایده ای نداره هیچ، کلی هم ضرر داره... همون فرنی هم همینطور کلا نشاسته اس... شاید دکترت قدیمیه و آپدیت نیست... اینو میخوای یه سرچ کن و با یه متخصص تغذیه اطفال جوان مشاوره کن... چون الان داری پایه های تغذیه ی آینده ش و می سازی... چون میگی پسرتم تپله، سلول های چربی کودکی کلا خطرناکن و چاقی کودکی می تونه از چاقی بزرگسالی تا ریسک بیماری های غیرواگیر خطرناک و حتی بلوغ زودرس و کم شدن قد در آینده (یعنی نرسیدن به حدی که بچه توی ژنتیکش هست منظوره که برای پسر میشه قد مادر + قد پدر تقسیم بر 2 بعلاوه ی 7) و...... بیاره... الان می تونی بگی قد خودتون که میگی بچگی تپل بودید چنده؟ پسرت وزنش چقدره؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب فکر کنم تو اون برگه سلامتشون نوشته.
همون که نمودار داره

رز جان من 160.خواهرم 170
پسرمم وزنش 10.5
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها یکم تنوع غذایی میگید؟ من الان به بچه‌هام سوپ ماهیچه و فرنی با میوه میدم. سیب و موز هم هر روز یه مقدار میدم. ولی به نظرم خیلی تکراری شده. زرده یه روز دادم استقبال نکردن. حالا برگردم خونه‌ام دوباره میدم. ولی خوب دیگه چی؟؟ خیلی وقته غذاهاشون همیناست.

راستی به دختر کوچولوم آب هویج بدم پس؟ چون دوست داره. اما من خیلی کم دادم. در حد ۲۰ میل. میترسم بیشتر بدم.
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قد ودتون که خوبه به نظرم، ولی اگر صلاح می دونی باز یه مشورتی بکن به نظرم... توی پسرا بلوغ زودرس خیلی تاثیرش روی قد بیشتره...

ترگل جان چند وقتشونه؟
من چند صفحه قبل در مورد تنوعی که میشه با تخم مرغ داشت گفتم...
درباره ی غذا هم فینگرفود رو جایی گفتم نمی دونم اینجا بود یا جای دیگه... ولی اگه سنشون بالای 7-8 شده یا بیشتر از 2-3 ماهه شروع کردی، فینگرفود رو شروع کن که واقعا راحت میشی...
چند تا سایت هم معرفی کرده بودم می تونی ایده بگیری...
پیج های اینستا هم هستن بخصوص خارجیا دستورای خیلی خوبی دارن و حداکثر پتانسیل غذا آزاد میشه برای بچه... سرچ کن babyfingerfood یا fingerfood

ببین آب میوه اونقدر فایده نداره... قنده و یکمممم ویتامین... خود میوه های فصل از همه بهتره... همه چیزش متعادل وارد بدن بچه میشه... من چند جا دیدم که زیر 1 سال، باید آبمیوه رو بصورت رقیق شده داد و زیاد هم نه... خیلی محدود...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان