۱۴۰۰/۱۲/۱۳، ۰۳:۰۹ صبح
نه بابا فاطمه جان ارتفاعی ندارخ بالش روی پات تازمین که, نگران نباش فقط ترسیده

گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۳، ۰۳:۰۹ صبح
نه بابا فاطمه جان ارتفاعی ندارخ بالش روی پات تازمین که, نگران نباش فقط ترسیده
![]()
وابسید اومدم
رز جون نشد توضیح بدم میگم اگه از معدنی نمونه برداری ای چیزی میخوای اگه نمونه های قبلی برداشت شده بهت کمک میکنه میخوای اسم معدنوبهم بگو بهره بردارش ببینم کیه اطلاعات بگیرم برات. یه دهنتون سرویسم به جمیعتون بگم و برم بابا دو دقیقه وایسید عکس میذارید شاید یه بدبختی کارای آخر سالش تلنبار شده رو هم یه دو ساعت ناونه بیاد اینجا
۱۴۰۰/۱۲/۱۳، ۱۱:۳۵ صبح
ساعت دقیق بگو فاطمه جان
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۳، ۱۱:۴۵ صبح
خب میخوام نونا و بقیه هم باشن.نمیدونم۱۱ خوبه؟
ندا تو عکس گذاشتی؟
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۳، ۱۱:۵۳ صبح
بله
من بیشتر از خودتون دلم میخواد عکس نی نی هاتون ببینم انقدر در موردشون حرف زدیم دلم غش میره واسشون ![]() • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، (۱۴۰۰/۱۲/۱۲، ۰۹:۵۳ عصر)Rose نوشته است: آره دقیقا همینطوره رز عزیز، چون این داستان رو چندین دفعه تو سایت تعریف کردی نظرم رو مینویسم برات. البته قطعا ناراحت میشی و قبول هم نمیکنی، ولی من تلاشم رو میکنم. ببین، تو خودت واقعاً و رسماً عین نخوردهها شده بودی سر این غذا (گیرم حامله بودی، وظیفه همسرته که ویارت رو برطرف کنه، نه خانوادهش). و بعد از این که کلی هم خوردی رفتی گفتی برات اضافه بذارن ببری. بعد اونام زحمت کشیدن هر چی مونده دادن بهت، بعد گیر دادی به گوشت نداشتن خورش؟ خب حتماً گوشتی نمونده بوده که بذارن. چرا فکر میکنی از قصد کاری کردن؟ این مشکل فقط ناشی از توقع نابجا و اشتباه خودت بوده. معلومه که بهتر بود از بیرون خودتون وقتی برگشتین خونه قورمه سبزی بخرین ولی این تقاضا رو نکنی. اگر کسی در توانش بود و باملاحظه بود خب برای زن حامله غذای اضافه میذاره ببره، ولی اگر نذاشت اون زن به خاطر حامله بودن همچین توقعی نباید داشته باشه، که بعد اگر برآورده نشد شاکی بشه. یه کم توقعت زیاد و اشتباه بوده. من از مامانم هم بعد یه مهمونی بزرگ انتظار ندارم باکیفیتترین بخش غذا رو برام اضافه بذاره ببرم. یه کم درکِ صابمجلس برات سخت بوده چون فقط حاملگی خودت رو میدیدی و فکر میکردی مهمترین چیز اینه که تو حامله هستی. و در جواب ترگل بگم که منم اگر میدیدم عروسم از چیزی که با شرمساری براش از صابمجلس گرفتم ناراضیه بعدش هم میگفتم به درک، منم برای رفع هوسش دیگه زحمت نمیکشم. تا الان شترمرغ میگرفتم که بهش برسم، الان خیلی دیگه پرتوقع شده.
۱۴۰۰/۱۲/۱۳، ۱۲:۰۰ عصر
نداجان من عکستو ندیدم...چه حیف... امشب تو هم بذار عکست رو من ببینمت
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۳، ۱۲:۲۲ عصر
ندایی من اگه تونستم بذارم عکس دوتایی با پسری رو میذارم به عشق خودت, اما یادت باشه من ندیدمتاااااااااا
![]() ![]() |