۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۰۴:۲۲ عصر
کالاندولا ایروکس هم عالیه
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۰۴:۲۲ عصر
کالاندولا ایروکس هم عالیه
(۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۰۴:۱۲ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام وقتتون بخیر سلام عزیزم بعد هر بار پی پی کردن یعنی چی؟ دقیق بگو چطور کرم میزنی؟ باید هر بار که پوشکش رو خیس می کنه یا پی پی می کنه، تمیییز بشوری و با دستمال تمیز خشک کنی و بعد از خشک شدن کامل، کااااملا محدوده ی پوشک رو کرم مالی کنی باید قبل از جیش و پی پی روی پوست تمیز کرم رو زده باشی... هر بار که بچه رو میشوری باید کرم بزنی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
سلام مامانها
میگم شما ازین پارکهای بازی اطلاع دارین که خوبن یا نه؟ https://www.digikala.com/product/dkp-778...-pic-6016/ قیمتشم نسبتا بالاست. چون فضاش هم خصوصا برای دو تا بچه کمه باید دوتا بگیرم. نظرتون چیه؟ دور و برتون کسی نداشته؟ من اصلا نمیتونم اون دختر فسقلیم رو کنترل کنم. امروزم رفتیم دکتر گوارشش بسیار ناراضی از وزنش. خوب نیستم ![]() ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۱۰:۰۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۱۰:۰۸ عصر، توسط Arezoo1984.)
(۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۰۹:۵۰ عصر)Targol نوشته است: سلام مامانها سلام ترگل جان چه جالب که من هفته پیش دوستم رو که از کانادا اومده بود، دیدم به فکر خریدنش افتادم! مال دوستم البته فضاش بیشتر بود. دوستم برای این خریده بود که تا زمانیکه پسرش بتونه بلند بشه ایمن باشه دورش، پسرش دیواره رو میگرفت و هی تلاش میکرد بلند بشه و وقتی کامل بلند شد و اعتماد به نفسش بالا رفت، جمعش کرد. از خوبیهای بلاد کفر اینه که دوستم آمازون پرایم داشت، یک ماه استفاده کرد و پس داد!! حالا اگه بخوای تو ایران بخری! کلی هم هزینه میکنی آخرش هم با منت ازت مفت برمیدارن! در کل به نظرم به نسبت هزینه ایی که میکنی خیلی به کارت نمیاد ترگل داشتم کامنتهارو میخوندم، یکی اتفاقا بچه دوقلو داشت و راضی بود. تو میخوای یکی بخر ببین اگه به کارت میاد، دومی هم بخر ![]() • 2015، Nedaa28، Sufii، Targol، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۱۰:۴۵ عصر
ترگل جان خود دکتر چه پیشنهادی داد واسه افزایش وزن؟
همون دخترت که آلرژی داره استپ وزنیه؟
۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۱۰:۵۷ عصر
آرزو جون خوش به حالش. همون یکی دو ماه بیشتر به کار نمیاد فکر کنم.
ندا جون نه اون دخترم که آلرژیش خیلی کمتره. شیر دوست نداره. غذا رو با فیس میخوره. ورجه وورجه خیلیییی زیاد داره و هر چی میخوره میسوزونه، روزی سه بار هم پیپی میکنه تا مطمئن شه اپسیلونی باقی نمونه! ![]() ![]() • 2015، Arezoo1984، Nedaa28، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۱۱:۰۹ عصر
ای جان
انرژی از کجا میارن این وروجکا بدون خوردن آخه
۱۴۰۰/۱۲/۱۵، ۰۲:۴۹ صبح
خدا برات حفظشون کنه ترگلی
![]() ... بچه ها حالا که پسرم دوتا دندونش زد بیرون دیروز مسواک انگشتیشو از کی و چجوری بزنم؟ و اینکه خالی یا با خمیر دندون خاصی؟
۱۴۰۰/۱۲/۱۵، ۰۲:۴۶ عصر
سلااااام, لطفا سوال بالای من رو میگین چه باید کنم
![]() ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۵، ۰۳:۰۳ عصر
(۱۴۰۰/۱۲/۱۵، ۰۲:۴۹ صبح)youtab نوشته است: خدا برات حفظشون کنه ترگلی مبارک باشه یوتاب جان مسواک انگشتی رو از همون هفته ی اول تولد باید بزنی، بعد از شیر... بعد از دندون دراومدن، مسواک کوچیک معمولی شروع میشه با خمیردندون اندازه ی دونه ی برنج من از حدود 2 سالگیش، دهن پسرم رو با دستمال کاغذی پاک می کنم تا وقتی یاد بگیره که تف کنه... اگرچه در اندازه ی دونه ی برنج مجازه... ولی برای اطمینان خاطر خودم این کارو می کنم... خمیردندون هم مال کودک توی بازار هست، بری داروخونه یا فروشگاه های زنجیره ای حتما پیدا میشه، حتما حاوی فلوراید باشه، معمولا روش نمی نویسه، توی مواد تشکیل دهنده باید حدود 1000 ppm فلوراید یا ترکیبات فلوراید دار رو نوشته باشه... برند و اینها هم فرقی باهم ندارن... ولی میری داروخونه اول یه بسته ی بزرگ 100-200 تومنی میذارن جلوت ![]() شما هم بعنوان ویزیت می تونی بری تا براتون چک کنن و نکته ها رو بگن، آموزش هم میدن بعضا... خیالت کامل راحت میشه.... کلا موقع دراومدن اولین دندون ها یا یک سالگی هر کدوم زودتر اتفاق افتاد بهتره یه چکاپ با دندونپزشک اطفال انجام بدیم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |