امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
خانم فسیلی جان مبارکه عزیزم
چه جالبه که تو این دوره بیشتر این فسقلی ها زودتر دنیا اومدن
ایشالا تن همشون سلامت باشه
منم منتظرم تاریخ زایمانم فیکس بشه
دیگه تا دوشنبه ایشالا دختر منم تو بغلمه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
به به زهره جون بسلامتی ایشالا
منتظرتیم اینور
  • Sh96.shamim، youtab، زهره جون، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه هایی که زود زایمان کردین آمپول ریه زده بودین؟
من الان استرس گرفتم هفته دیگه نوبت دکتره برم بهش اصرار کنم بهم بده؟؟
  • Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جانم من همون شبی که کیسه ابم پاره شد رفتم بیمارستان قبل از عمل فوری زدن برام
هفته ۳۴ بودم
نگران نباش عزیزم
خداروشکر پسر من مشکل ریه نداشت
به دکترت بگو فکر کنم برات بزنن
استرس نگیر اصلا فدات شم بدتر میشه ها
ریلکس باش و به خوبیاش فکر کن
  • Nedaa28، nona، Sh96.shamim، خانم فسقلی، زهره جون، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها خدا نی نی هاتونو حفظ کنه همیشششه
  • 2015، nona، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، زهره جون، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه مامانای گل...
نی نی هاتون خوبن؟
ایشالا منم به زودی نینیمو بغل میکنم ...
زهره جون شما تاریخ سزارین کی زدن برات؟۳۹ هفته زایمان میکنی؟دکتر من بهم گفت ۳۹ هفته درش میاریم.
  • nona، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، زهره جون، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۳، ۰۸:۳۳ صبح)nona نوشته است: بچه ها در مورد واکسن فکر کنم به نوع واکسن ارتباط داره
یکی از خواهرام و یکی از زن داداشام که ایران نیستن و الان باردارن بکی فایزر و یکی مدرنا زده طی دوره بارداری یکی ماه دوم یکی ششم
دوستمم که پزشک تو بیمارستان کروناست  به من گفت از ماه شش شیردهی ببعد واکسن میتونم بزنم
حالا بذارید از خود دکتر طبرسی از طریق اطرافیان میپرسم بهتون میگم
وای خدا خیرت بده نونا جان. من بی صبرانه منتظر خبرت هستم چون از ایشون متخصص تر تو ایران نداریم الان. 
من هنوز با دو تا دکتر خودم صحبت نکردم. ولی یکی از اقوام تو گروه متخصصین بیمارانی عفونی مطرح کردن و بالای ده تا پزشک امروز به ما گفتن که حتما بزن. عوارض نزدنش خیلی بیشتر از زدن هست.

انشالله همه نی نی ها سلامت به دنیا بیان.من میام اینجا و میبینم نی نی های شما که هفته 33 و 34 به دنیا اومدن حالشون خوبه قوت قلب میگیرم.
یکم خیالم راحت میشه
پسر منم داره 31 هفترو تموم میکنه دیگه.
  • nona، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، زهره جون، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
واااای کلی تایپ کردم پرید نمیدونم چرا
چقدر دلم میخواد گاهی اینجاهم مبشد ویس گذاشت Tongue
روناک جووووونم راست میگیا به سلامتییییییی
انشالا خوش قدم باشه و صحیح و سلامت و سر وقتش بیاد تو بغلت عزیز دلم...
کژال جانم نگران نباش عزیزم و اصلا به زود اومدن و اینا فمر نکن و فقط کلا به خودت برس...
فسقلی جان من ده روز اول نخوردم اب هویج چون همش تو برو بیا و اینا بودم یادم رفته بود اما بازم پسرم زردی گرفت. منظورم اینه که خیلی زردی رو نمیشه گفت با چیز خاصی میاد اما میدونم خاکشیر ععالیه براش
کلا مایعات رو بذار تو برنامت. زییاااااد
اب طالبی با یه قاشق گلاب. اگر مشمل دیابت نداری اب هندوانه هم خنکه هم خوبه. انواع شربت خاکشیر با عرق بیدمشک. گلاب. رازیانه. نعنا
غذاهای شوید دار
اب قلم. اب پای مرغ. اب ماهیچه. اب مرغ با استخوان. اینا پر از خواص و کلسیمن
یه شیشه اب همش بذار کنارت بخور
ببین من اینارو عمم هی بهم گفت و منم خوردم و نتیجه منفی ای نگرفتم و به نظرم مفید بوده
قطره شیر افزا هم خوردم از همون اول. حالا میخوام اینی که نونا جون و لیانه جون گفتنو بگیرم
  • *روناک*، 2015، nona، Rose، Sh96.shamim، زهره جون، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۴، ۰۱:۲۷ صبح)خانم فسقلى نوشته است: بچه ها مادرم ميگه اب هويج زردى مياره? بخورم يا نخورم؟
براى درمان كمر درد بعد بى حسى چكار كرديد؟

خانم فسقلی جان هویج زردی نمیاره
ممکنه ایجاد تغییر رنگ موقت کنه که هیچ ضرری نداره
ولی درکل حرف من و مامانتو رها کن
از دکترت بپرس

حتما کژال جون میپرسم میگم

یوتاب جون هندونه رو حواست باشه شنیدم خیلی نفاخه
بچه ها بیایید بهتون یکم روحیه بدم
دختر من خدارو شکر بعد از بک ماه مفهوم شب رو کامل متوجه شده (به توصیه هرشب سر ساعت مشخص لباس خواب بهش پوشوندم )و الان از ۱۱:۳۰ تا ۶ صبح رو تو تختش میخوابه فقط دو بار برای شیر خودش حتما پا میشه ولی گریه نمیکنه صدا درمیاره بیدارم کنه قربونش بشم
اما از لحظه طلوع حورشید Smile دیگه بغلم میخوابه
ایشالا این موردشم کم کم مرتفع کنم
این لباسه خیلی کمک خوبی بود صبحا دوباره لباسشو عوض میکنم، گفتم که امیدوار باشید مامانایی که نی نی ۲۴ ساعته بغلتونه الان قشنگ میذاره مچموعا طول روز و شب ۷ ساعت اینابخوابم
قبلا شده بود یه دقیقه نخوابیده بودم
  • Hami99، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، زهره جون، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون چه عالی که موفق شدی، عزیزم اگه اتاق خوابتون نورگیر هست بچه با نور بیدار میشه، اگر میخواهید یکم بیشتر بخوابه یه پرده هایی هست به اسم black out که خیلی بیشتر از پرده ضخیم تاریک میکنن ازونا بذاری بچه با نور بیدار نمیشه. کلا ایجاد روتین برای بچه ها خوب جواب میده، خواهرشوهر من که اروپا هست بهش یاد داده بودن قبل خواب بچه رو یه حمام الکی ببره و بعد لباس خواب بپوشونه و همه جا رو تاریک کنه تا بچه عادت کنه
  • 2015، Hami99، nona، Rose، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان