امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسی بچه ها ببخشید قاطی کردم یهو
اومدن تب سنج گذاشتم ۳۷/۱ بود
چند ساعت استا بدم ۴ساعت خوبه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بله یوتاب جان 
هر 4 ساعت بده 
چجوری حالش؟ سرحاله؟
  • (کژال)، 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان تو که امشب بیداری
به نظرم چهار ساعت دیگه چک کن. اگر تب داشت بهش استا بده. برای چی الکی بدی؟
ببین چند هفته پیش که ما کرونا داشتیم، پسر خواهرمم گرفته بود. خواهرم همینجوری 6 ساعته بهش استا میداد. دماش رو 35 مونده بود. دوبار بردنش بیمارستان.
مخصوصا که شما اون تایم که حس کردی تب داره دماسنج نداشتی که. نمیدونی واقعا دمای بچه چند بوده. شاید اصلا مشکلی نداشته باشه. صرفا گرمش بوده. من روزی 10 بار حس میکنم پسرم تب داره و دماشو چک میکنم. مخصوصا که دکترا میگن دندان دراوردن تب نداره
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان ۳۷.۱ تب نیست عزیزم
بالای ۳۷.۵تب حساب میشه
نگران نباش
فقط هر نیم ساعت چک کن ببین بالا نره

شاید فقط حس کردی تب داره عزیزم
فقط حواست بهش باشه اگر دماش بالای ۳۷.۵ رفت استامینوفن هر ۴ ساعت
تقریبا یک ساعت هم زمان میبره اگر تب داشته باشه پایین بیاره
اگر نیم ساعت گذشت دیدی تب داره تن شویه با آب ولرم حتما ولرم باشه
قسمت شکم و کشاله ران و زیر بغل،جای دیگه اصلا نذار خدایی نکرده لرز میکنه
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
سلین جان فکر کنم یوتاب یکی دو ساعت بعد اینکه استا داده دمارو چک کرده 37.1 بوده. برای همین نگرانه تب بوده باشه و دوباره بره بالا
  • Celin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه سلین جون الان اینه تبش که خیلی خنک تره بدنش اونموقع که تب داشت تب سنج نبود پیشم خیلی داغ بود بچم
  • (کژال)، Celin، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها ببخشید نمیرسم این هفته درست پستارو بخونم و لایک کنم Smile
کژال دختر منم لالایی دوست داشت اصلا از سه ماهگیش با آهنگ کودکانه میخوابوندمش طول روز، هر روزم نیم ساعت موسیقی سنتی میذاشتم براش اما دو ماه پیش تو اینستای دکتر هوش که گفت هر پنج ساعت شنیدن آهنگ و موسیقی ( با کلام یا بی ملام) متصل یا منقطع فرق نداره معادل یک ساعت دیدن تلویزیونه و آسیب زننده دیگه نذاشتم نه اینکه نذارما اما مثل سابق مه موقع خواب روزش لالایی پخش میشد ( فک کنم البته قشنگ ۴ ساعت نیشد منقطع)؟نمیذارم. الان نهایت روزی دو ساعت منقطع و یا کمتر
البته گفته بود روزی یک ساعت موسیقی شاد تاثیر مثبت داره رو مغز بچه
( البته همه اینا وقتیه که براش پخش کنید اینها رو اگر خودتون بزنید و بخونید که عالیه چون شکل تعاملی داره و مفیده کاملا)
  • (کژال)، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۶، ۰۲:۴۶ صبح)nona نوشته است: بچه ها ببخشید نمیرسم این هفته درست پستارو بخونم و لایک کنم Smile
کژال دختر منم لالایی دوست داشت اصلا از سه ماهگیش با آهنگ کودکانه میخوابوندمش طول روز، هر روزم نیم ساعت موسیقی سنتی میذاشتم براش اما دو ماه پیش تو اینستای دکتر هوش که گفت هر پنج ساعت شنیدن آهنگ و موسیقی ( با کلام یا بی ملام) متصل یا منقطع فرق نداره معادل یک ساعت دیدن تلویزیونه و آسیب زننده دیگه نذاشتم نه اینکه نذارما اما مثل سابق مه موقع خواب روزش لالایی پخش میشد ( فک کنم البته قشنگ ۴ ساعت نیشد منقطع)؟نمیذارم. الان  نهایت روزی دو ساعت منقطع و یا کمتر
البته گفته بود روزی یک ساعت موسیقی شاد تاثیر مثبت داره رو مغز بچه
( البته همه اینا وقتیه که براش پخش کنید اینها رو اگر خودتون بزنید و بخونید که عالیه چون شکل تعاملی داره و مفیده کاملا)

نونا من در حد زدن پشت قابلمه و دبه ماست میتونم هنرنمایی کنم Big Grin
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
یوتاب خدا بد نده الان خوندم ای جان ایشالا تب نباشه عزیزم الان چطوره؟
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه منم 5 ساعت نمیزارم. فکر کنم حداکثر دو ساعت باشه در طول روز. منم کلاسیک بی کلام میزارم صبح ها که پوشکش بازه. وقتایی که داره بازی میکنه موزیک های کودکانه
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان