امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۴:۰۲ عصر)Arezoo1984 نوشته است: سلام به همه
من امروز برای اولین بار به دخترم بادمجون دادم (اونم میرزاق*ا*س*می Big Grin ) حین خوردن دور دهنش قرمز شد و بعد از اینکه غذاش تموم شد، قرمزی ها هم برطرف شد، الان موندم چیکار کنم؟ دوباره تکرارش کنم که شاید حساسیت زدایی بشه و یا چند وقتی بیخیالش بشم.
من کلا همه چیز از اول به دخترم دادم و جالب اینه که به غذاهای آلرژی زا هیچ واکنشی نشون نداد و بادمجون اولیش بود!

خب یه سرچی کردم..گویا مشکلی نیست و به خاطر موادی که توی بادمجون هست شامل سولانین و هیستامین این مشکل پیش میاد.

(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۳:۲۸ عصر)Targol نوشته است: بچه‌ها میشه برنامه غذایی کوچولوهاتونو بنویسید؟

ترگل جان دختر من خیلی علاقه ایی به غذا نداره و شیر رو بیشتر دوست داره برای همین من دو وعده بهش غذا میدم یکیش ساعت حدود 11 (بعد از خواب صبحش) که حالت صبحانه داره مثل اوتمیل و لقمه نون و پنیر و ... یکیش هم حدودای ساعت 4.5 که میشه بعد خواب عصرش.
ولی کم کم میخوام سه وعده اییش بکنم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم من میدادم مشکلی نبود ولی یه بار کشک بادمجون آماده دادم، دقیقا همین اتفاق افتاد! ولی باز خودمم کشک بادمجون درست کردم که تست کنم، تکرار نشد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Arezoo1984، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرزوجان و لیانه جان هم یادمه گفته بودن اوتمیل میدن. با ماست میدین؟ یا شیرخشک؟
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۴:۳۰ عصر)Rose نوشته است: عزیزم من میدادم مشکلی نبود ولی یه بار کشک بادمجون آماده دادم، دقیقا همین اتفاق افتاد! ولی باز خودمم کشک بادمجون درست کردم که تست کنم، تکرار نشد...

اتفاقا میخواستم بپرسم کشک میشه داد یا چون شوره، جز ممنوعیات حساب میشه؟

(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۴:۳۴ عصر)Targol نوشته است: آرزوجان و لیانه جان هم یادمه گفته بودن اوتمیل میدن. با ماست میدین؟ یا شیرخشک؟

ترگل من اوتمیل رو با آب جوش درست میکنم ولی اون چیزهایی که من خوندم گویا شیر پاستوریزه رو میشه تو غذا استفاده کرد ولی من تا حالا امتحان نکردم، نه اینکه نخوام، یادم میرفت حقیقتش، الان که گفتی یادم اومد Big Grin
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ارزوجان دخترت چند وقتشه؟؟
ترگل جان من پسرم ۶ماهش تمومه.
فاطمه هستم
Heart
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خودم درست کردم رز جان
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ارزو جون من فکر کردم منظور غذاهای پختنیه. شما اوتمیل رو میپزید یا مثل ادم بزرگها درست میکنید؟
پاسخ
بچه ها شما فرنی یا حریره بادام ماجان به بچه ها دادین؟
میخواستم تست کنم که اگه حساسیت نداره برای سفر براش بگیرم.
کلا تو سفر به نظرتون غذای کمکیش رو کم کنم فقط شیر بخوره بهتره؟ یا همین آماده هارو بگیرم.
پاسخ
ماجان توش شیر داره دکتر من به بقیه میگه میتونن استفاده کنن ولی اول باید تست کنی
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون من حوی دو سر پرک استفاده میکنم صبحانه با سیب و خرما یا موز و خرما میدم
تو سوپشم میریزم
  • (کژال)، 2015، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان