موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
نه کزال من کلا ندادم
کلا چون روی هر چیز ترکیبی اندازه ی یه کارخونه مواد شیمیایی روش نوشته، من کلا استفاده نکردم... یعنی نه ماجان، نه بیسکوییت مادر و نه چیز دیگه ندادم... دروغ نگم یه چند بار سرلاک گرفتم اما خیلی کم استفاده میشد در حدی که بیشترش رو باید میریختم دور... و واقعا برای جاهایی که مجبور بودم و مثلا شب لب به هیچی نمیزد استفاده می کردم
الان اگه دارید میرید جایی که دور و برتونن، و کمک دارید، اینجا یه وعده بده، هواپیما شیر بده، رسیدی اونجا هم بگو غذا رو آماده کنن تا بهش بدی... اگه سفر بی کمکه، قابلمه و تابه و اینها رو تمیز بذار کنار، سیب زمینی یا هویج و اینها رو توی شیشه های کوچیک بپز و ببر اونجا که رسیدید یه ۲۰ مین بجوشون و بده به پسرت، برای وعده هاش هم برنامه ریزی کن و مواد رو ببر اونجا هر روز غذاش رو آماده کن... حالا روزی دوبار وعده ی تکراری بخوره چیزی نمیشه ولی راحت هم می تونی تنوع بدی، مخلوط کنی یا جدا جدا بدی...
کلا ببین یه سال اول چون جهش رشدی و مغزی هست، بهتره تازه ترین و با کیفیت ترین مواد رو به بچه بدیم... حیفه معده ی کوچیکشون با این چیزا پر شه، هنوزم که تعداد وعده هاش کمه، اشکال نداره تا برسید مقصد شیر بده بعدش غذای تازه بده... بعد از یک سال دیگه غذای سفره میشه و دستت خیلی باز میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۵:۳۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۵:۳۶ عصر، توسط nona.)
آرزو جان نون میپزی؟ چه خوب فرصت میکنی آفرین
ترگل جان من صبحانه یروز فرنی سیب و خرما میدم یروز جوی دوسر و موز وسیب و خرما، یبارم سیبزمینی وتخم مرغ جدیدا سیب زمینی تخم مرغ بد میخوره اگر نخوره میریزم داخل فرنی یا جوش.
ناهار سوپ میدم ( میکس) گوشت و پیاز و گوجه و هویج و نخود فرنگی و کدو حلوایی و هویج و سیب زمینی و کدو سبز و جوی دوسر با نوک چاقو کره
یه هفتست شامم میدم کته مرغ و کدو ( با جو البته) که حایگزینش کردم با کینوا و مرغ و کدو که متاسفانه حساسیت داره بهش
لذا از امشب ک*ت*ل*ت مرغ میدم بهش احتمالا
گاهی هم شام کوکو سیب زمینی میدم
کژال من ماجان اصلا راضی نبودم البته فقط شیر و ماستشو گرفتم.
امیدوارم این عادت میکس سوپ از سرم بیفته آخه سوپو نبست که میخوره کامل میترسم غیر له شده بهش بدم
ولی خب باقی چیزا رو همینطوری میدم
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
بچهها واقعا دمتونگرم چقدر سخته غذای بچهها یعنی شما روزی اقلا دو نوع غذا برای بچهها و یه نوع برای خودتون میپزین؟
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
ازه دیگه صنوبر جان،منکه شده گاهی روزی چهار مدل غذا درست کردم...همین قدر له و داغون میشم
فاطمه هستم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۶:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۷:۰۸ عصر، توسط nona.)
کژال شما اول راهی میگم من هنوز سوپو چون کامل میخوره میکس میدم
بله دندونم داره اما ملا ذهنیتی ندارم که سوپ رو جور دیگه بدم خیلی قطعات مختلف داره با اندازه های مختلف فعلا که میکس میدم سوپ.رویعنی با گوشتکوب له میکنم
ترگل نه بابا چه نمونه ای
کژال البته ربطی به دندون نداره اصلا
چون لثشون به حد کافی محکمه دستتو بذار دهنش متوجه میشی کلا تا وقتی دندون مقابل وجود نداشته باشه دندون داشتن کمکی نمیکنه عزیزم یعنی کارایی نداره. ولی کلا من تا همین ماه پیش همه چیو میکس میدادم یه هفته ملا هیچی نمیخورد تصمیم کبری گرفتم هیچیو حز سوپ میکس نکنم غذای جامدم بدم که دادم کم کم. حالا زیاد نمیخوره ها بازی بازیه با غذاهاش
…..
ترگل دخترم گرمی زیاد نکرده دو ماهه فقط قد یکم کشیده واقعا صد گرمم زیاد نکرده! شیر و غذایی که میخوره تمام صرف نخوابیدناش و ورجه وورجش میشه
کل شبانه روز خوابش در بهترین حالت ۸ ساعته
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۷:۱۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۷:۲۱ عصر، توسط Targol.)
نوناجون نظر دکترت چیه؟ دکتر گوارش دخترم این بار خیلی یهو شکه شد. حالا چند ماهه میگم هیچی نمیخوره، فقط ۳۰۰ تا به زور شیر میخوره، هی میگفت فقط ادرار مهمه و اون وزنی که با کاپشن و کلاه گرفته بود و در ظاهر مینیمم نرمال بود!! حالا شنبه دیدم میگه بعد سه ماه ۶۰۰ خیلییی کمه، چقدر شیر میخوره؟ وای باید یه قوطی رو سه روزه تموم کنه (دخترم تقریبا یه قوطی رو ۸ روز داره). ببرش گفتاردرمانی که چرا نمیخوره؟ ببرش آز ادرار و مدفوع بده..
از اونور گفتاردرمانی گفته این که غذا رو درست میخوره (از نظر اصولی) بیخود مجبورش نکن شیر بخوره. بعدم گفت آب رو با لیوان بده شیر رو با نی. دو مدل لیوان اونت خریدم. کلی ذوق کردم که ذره ذره با نی لیوان بازی بازی مک زد، تا شیر رسید به دهنش قیافه اش رو ترش کرد لیوان انداخت. دیگه هم از دیروز به قسمت نی لب نزد. با لیوان دهنی دار هم تا دید از دهنیش یه چی اومد تو دهنش عین همون حرکت رو تکرار کرد. وای یعنی دلم میخواد خودمو بگشم از دستش.
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۷:۲۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۷:۲۳ عصر، توسط nona.)
ترگل دختر من شیر منو میخوره ( شاید شیرم مقوی نیست اصلا) غذا هم دو وعدشو صبحانه و سوپ رو معمولا میخوره من زیاد نمیدم در حد معده یه بچه نه ماهه میدم . کره و روغنم اضافه نمیکنم چی بشه در حد سر چاقو بهاطر بحث دیابت و فشار و بلوغ زودرس بزرگسالی. ولی اصلا وزن زیاد نمیکنه استپ وزنیه ( به من رفته فکر کنم) الان سومین ماهیه که واقعا یک گرمم اضافه نکرده ازونطرف قد کشیده فقط!!!! دکتر ماه پیش هیچی نگفت حالا این ماه میبرمش
ترگل چرا میگه بعد سه ماه ۶۰۰ کمه؟! دختر افزایش وزنش بعد شش ماه همین ماهانه حدود ۳۰۰ گرمه! زیاد نیست کمم نیست