۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۱۱:۲۸ صبح
اخه بچه ها گوشواره طلاهاش بزرگه منظورم اینه که سنگینه خب، بااون اذیت نمیشه؟؟!!تتراسایکلین گرفتم زدم
فاطمه هستم

گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۱۱:۲۸ صبح
اخه بچه ها گوشواره طلاهاش بزرگه منظورم اینه که سنگینه خب، بااون اذیت نمیشه؟؟!!تتراسایکلین گرفتم زدم
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۱۱:۳۳ صبح
فاطمه یه جفت میخی کوچولو بگیر زیر یک گرم هم هست گوشواره، در حد پونصد ششصد
۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۱۱:۴۶ صبح
(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۱۱:۲۸ صبح)2015 نوشته است: اخه بچه ها گوشواره طلاهاش بزرگه منظورم اینه که سنگینه خب، بااون اذیت نمیشه؟؟!!تتراسایکلین گرفتم زدم چرا شاید اذیت بشه... شاید به موهاش گیر کنه، شاید حواسش نباشه دستش گیر کنه و حتی گوشش رو از فرم بندازه... اصلا به نظر من فرم گوش آدم با گوشواره خیلی عوض می شه... این سلبریتی ها رو نگاه کنی حالت از فرم گوششون بد میشه... مثلا نیکول کیدمن با اینهمه خوشگلی گوشش خیلی بد فرمه و خیلی از مدل موهاش جوریه که فقط گوشواره معلوم باشه نه گوش با اینکه بالا بردن موهاش فوووق العاده خوشگل و جوونتر نشونش میده... به قول سوفی یه میخی ریز بگیر تا اکی شه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
فاطمه گوشواره نوزاد خیلی سبکه. چون برام چندتا کادو اوردن میدونم
![]() از دیروز متوجه یه رفتاری تو بچههام شدن. انگار حسادت میکنن. تا به کوچولوهه غذا میدم اون یکی گریه میکنه. دختر بزرگم که شیر خودمو میخوره، اگه در حال شیر دادن باشم کوچیکه که تا حالا محل سگ بهم نمیداد میاد سمتم و گریه میکنه و از سر و کولم میخواد بره بالا. باید با یه دست اینو بغل کنم با اون دست زیر سر اون یکی رو بگیرم تا آروم شن. البته خوشحالم که بالاخره متوجه یه تعلق خاطری از کوچولوهه به سمت خودم شدم. ولی داره سخت میشه ![]() فکر نمیکردم از این سن بفهمن. یعنی واقعا حسادته؟؟
گوشواره میخی برای بچه خیلی اذیت کنندس - خوابیدن باهاش خیلی سخته -برای ادم بزرگا هم سخته - گوشواره حلقه ای ریز ساده برای بچه مناسب بدون اویز و ....ترگل درست میگه قیمتی نداره - من الان خودم تو گالری دارم زیر 500هزار تومن خیلی مناسب برای بچه و بزرگسال و استفاده روزمرس -
مسیر جهان دوره گردیست
![]() • 2015، mahtakhanoum، nona، Rose، Targol، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۵:۲۰ عصر
بچه ها من از دیشب یهو یکی از سینه هام بشدت درد گرفته اصلا دست بهش میزنم دادم در میاد
بزور یعنی شیر میدم هی میخوام جیغ بزنم از درد انگار تصادف کرده باشه ضرب دیده اونجوری درد میکنه ![]() ![]() چیکار کنم؟ برم دکتر زنان ؟
۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۵:۲۳ عصر
الهام جان از دیشب مدام درد داشتی.عفونت سینه یا ماستیت رو بخون ببین علائمشو داری یا نه.
۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۵:۲۴ عصر
عزیزم من برخورد نداشتم ولی فکر کنم بچه های ما می رفتن بیمارستان...
شماره ی دکترتون رو نداری ازشون بپرسی؟ حالا بچه هایی که اطلاعات بیشتری دارن میان راهنمایی می کنن
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |