امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
چشم نونا جان حتما میرم 
میگم تو شیردهی سونو سینه میشه رفت ؟برا چکاپ؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام الهام جون ان‌شاالله که بهترباشی و زود خوب بشی ببخشید من جواب میدم بله میشه
  • Elhamgoli، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بله الهام جان. میشه
  • Elhamgoli، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۰، ۰۲:۳۹ صبح)youtab نوشته است: نونا جون من ابریزش و سرفه فقط امونمو بریده
پسرم تب نکرد دیگه خداروشکر, اما تقریبا هیچی لب نمیزنه, خیلیم لوس شده, همش گریه میکنه, مطمئنم درد ندار, خلط ته گلوشم توی خواب اذیتش میکنه بچمو, مثل منه نمیتونه با دهن نفس بکشه, به بینی عادت داره, سختشه هیلی, منم همینطورم, خیلییی هم لاغر شده

بميرم براي جفتتون عزيز دلمممم
ببين اين اميكرون لعنتي تا دوره ش تموم نشه ادم خوب نميشه
من فكر كنم ١٠ روز طول كشيد تا خوب شدم چون متاسفانه نميتونم دارو بخورم گذاشتم بدنم خودش خوب بشه ولي بي اشتهاي مطلق بودم فقط ميتونستم سيب پخته بخورم از شدت سرفه هم عق ميزدم
ولي پسرم زود خوب شد
خيلي نگرانتونم 
ببين تو الان چطوري غذا درست ميكني؟
اخه من بيحال بودم همش افتاده بودم توي جا
  • 2015، mona70، nona، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رسی مهربونا, نونا جونم انلاین ویزیت کردم و دارم داد بهم, خدا نکنه لیانه مهربونم, اره واقعا منم از شدت سرفه میخوام بالا بیارم, تا بچم چشماش گرم میشه من سرفم میگیره میپره طفلی, قربون محبتت عزیزم, غذا که دیروز م ش داد اما بادمجون داشتمرغ خالیشو خوردیم, امروزم همسرم از یرون جوجهگرفت, فردارو گفت از بیرون گیره تا ن بهتر بشم Heart
  • 2015، liyane، mona70، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون غذا بپزم بفرستم؟ مخصوصا که به خونه خواهرم نزدیکی امروز فردا اینجام
کاملا هم بی تعارف میگم

دخترم امروز رسما سرویسم کرد نظافت خونه بود من و دخترم اومدیم خونه خواهرم آقا از ۶:۲۰ بیدار شد تا خود ساعت ۱۰ شب بکسره بیدار فقط سه بار پنج ده دقیقه خوابید یعنی من یعالم کارتی شرکت داشتم خواهرمم یعالم کارتی دانشگاه و کلاساش دو نفری از کت و کول افتادیم از عهده این فنچ برنیومدیم
  • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، Rose، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
فدات بشم مهربونم, مرسی از محبتت, خوب کردی رفتی یه هوایی عوض کردی, هرچند که گل دخمر نذاشته Big Grin
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
وای نونا جون وقتهایی که بچه‌ها رو دور لج میفتن خیلی بدهههه. دخترهای منم خواب روزشون خیلی کوتاه شده. فقط فرصت میکنم برم دستشویی یا چای بخورم.
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۱۲:۱۲ عصر)youtab نوشته است: فدات بشم مهربونم, مرسی از محبتت, خوب کردی رفتی یه هوایی عوض کردی, هرچند که گل دخمر نذاشته Big Grin
هوا عوض کردم Undecided  خیلیییییییییی واقعا

یعنی سرویسمون کرد نیم وجبی

ترگل یعنی چی بگم دیروز باورت میشه خونه خواهرم نتونستم برم سرویس فقط یکبار اونم شب داشتم میمردمSmile
  • (کژال)، 2015، mona70، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام به همه

کژال جون؛یادمه دفع پیش شما یه هفته قبل از من واکسن پرونار گرفته بودی و داروخانه رامین رو بهم معرفی کردی.الان من دوباره آخر هفته دوز دوم پرونار پسرمه و فایزرشو هیچ جا پیدا نمیکنم.رامین هم نداشت...اگه الانم توی این روزا دوز بعدی پرونار رو خریدی و فایزر پیدا کردی،میشه بگی از کجا خریدی؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان