۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۷:۳۱ عصر
خوب به سلامتی. من که فقط خوشحال شدم
)

چالش خرید طلا
|
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۷:۳۱ عصر
خوب به سلامتی. من که فقط خوشحال شدم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۷:۳۷ عصر
خوبه که رز جون. برو حالشو ببرررر
آره خوب که شد ولی هم خودش و هم دلار پایین بود نمیخواستم اینهمه نقد کنه...
باز ۳-۴ تومنم ۳-۴ تومنه بمونه توی سرمایه گذاری... هر چی میگفتم اینم هست، هی می گفت نه این پول طلاته، من فکر می کردم تعارف می کنه... ولی بدون اینکه بگه، رفته نقد کرده... ولی آره دیگه با خیال راحت ببرم بفروشم، اتفاقا فاکتور حلقه هم بدون اینکه دنبالش باشم، پیدا شد و اینو نشونه ی این می گیرم که باید از زندگیم خارج شه و جدیدتر بیاد ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • 2015، mona70، nona، Sufii، youtab، ترانه خانوم،
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۸:۲۳ عصر
رز جون منم همچین چیزایی رو همیشه میگم نشونس, اعتقادم دارم, پس حله مباااااارکت باشه, منتظر خبر خوشم ازت
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۸:۲۴ عصر
مردم همسر دارن ما هم همچنین. ....
![]() زل زده تو چشای من میگه خب بگی!!! چقدر وزّه هست .. (اینو اصلا معنیشو نمیدونم از آلما یاد گرفتم خوشم اومد از دو روز پیش هرکی رو میبینم بهش میگم) بعد همسران مردم میرن بهشون میگن این پول طلاته فقط خرج طلاته .... هییییییی . ... حالا بیاید مسخره م کنید ![]() رز جون مبارکه بیا برو بخر خدایی عکسشو بذار
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۸:۳۱ عصر
لیدان خیلی شیطونیا
![]() تازه دارم کشفت می کنم ![]() ببینیم اگه دوباره یه مشکلی پیش نیاد حتما حتما می خرم ![]() شما هم مطمئنمممم که می خری ![]() ![]()
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • 2015، mona70، nona، Sufii، youtab، ترانه خانوم،
رز مخلصیم
![]() میدونم که اگر اشتباه نکنم اکتشاف جزو حرفه ت محسوب میشه ![]() خدا واسه هم حفظتون کنه انشالله که مشکلی هم پیش نمیاد و میخری وبه شادی استفاده میکنی و لذذذذتشو میبری ماهور جون فدات ![]() ![]() ترگل ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۹:۱۹ عصر
رز جان عکس اون انگشتر مربعی نگین دارها را دوباره میذاری؟ ( نخندین به توصیف)
هر چی میگردم پیدا نمی کنم چقدرررر به دلم نشست اسمشون هم بگو لطفا
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۹:۲۹ عصر
ماری جان چشم حتما
اصلا مدلای مدنظرمو میذارم اگه جایی میشناسید با بدل های الماس (کوبیک زیرکن و مویزانایت) دارن بهم بگید. فقط باید با لپ تاپ بیام که بتونم عکس آپلود کنم اطلاعات کلی، اونایی که یه نگین درشت دارن، سولیتر بهشون میگن... من دنبال بدل الماسم چون نگین های الماس که درشت میشن مثلا از دو قیراط به بالا، دیگه باید میلیاردی براشون هزینه کرد... ولی اون نگین های ریز که باعث درخشش جواهرات میشن، اونا معمولا الماس های ریز و کیفیت پایین هستن که زیادن و زیاد هم استفاده میشن... ولی درشت که میشه دیگه فکر کنم قیمتشون تصاعدی میره بالا ![]() از نظر کات یا برش اگر منظورته که اسمش چیه، اونهایی که کامل مربعن پرینسس کات، اونایی که مستطیله امرالد کات و اونایی که مربع هستن ولی انگار زوایاش تیز نیستن و انگار درخششونم خیلی زیاده کوشن کات میگن... حالا شاید یه تاپیک زدم در مورد همین مسائل هم صحبت کنیم که آشنا باشیم، ندایا جون هم بیان در مورد بازارش صحبت کنن یا سوال جواب بدیم...
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |