ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۷:۵۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۸:۰۰ عصر، توسط Rose.)
نه کلا تا یکه که اکیدا ممنوعه، من با انتخاب خودم رعایت کردم... یعنی غذای خودمونو از ۱ بدون نمک درست می کردم، مال پسرمو جدا می کردم و برای خودمون نمک میزدم میاوردم... این مدلی بوده... از دو سالگی دیگه کلا رفتیم به سمت کم نمک و همه باهم می خوریم و غذای بیرونم دیگه میدم...
بعد تی وی تا ۲ اکیدا ممنوعه... فکر کنم این دوتا رو قاطی کردی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
اره فکر کنم, از اول تو گوش همه خوندم که رعایت کنن تی ویو نمک.و شکر و نبات مبات ممنوع  تو ناخوداگاه خودمم رفته خخخخخخ 
ماهم کلا بینمک و کم نمکه همه چیمون, پس یکسال اوکیه, دستت طلا با راهنماییای همیشگیت عزیزم 
...
راستی بچه ها من از دیروز بهش عدس پلو تو شیشه درست کردم دادم, امروزم دادم, فرداهم بدم دیگه خرما یا جو دوسر پرک و تست میکنم
ارسالها: 1,458
موضوعها: 0
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,886
خوب پسر من امروز هم با اینکه فرنیش رو با شیر خشک درست کرده بودم و خیلی رقیق بود نخورد. اما عاشق پوره گلابی شد
بچه ها پوره گلابی رو هر روز میتونم بدم؟ چون آبمیوه نمیخوام بدم
ارسالها: 1,251
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,938
یوتاب خیر ببینی دختر یه جا گفتی فرنی پسرتم تو شیشه میپزی فکر کنم
من دو روزه میذارم تو شیشه دو ساعت بپزه ، دیگه نمیخواد هی همش بزنم بافتشم عالی میشه
بازم از این هنرات واسم بگو خیلی به دردم خورد
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۱۲:۵۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۱۲:۵۶ صبح، توسط nona.)
چه جالب فرنی تو شیشه
یوتاب جونم عدس پلو رو چیا زدی عزیزم با گوشت بدون گوشت
عدس من حساسیت وحشتناک دارم در حد شوک آنافیلاکسی که اورژانس باید سریع به دادم برسه
خیلی میترسم امتحانش کنم لعنتی پر خاصیته
رز جون راست میگی همینکارو میکنم عید سعی میکنم از مادرشوهرم یاد بگیرم نشد از بیرون میگیرم سریع خشک میکنم و تفت میدم و پودر میکنم
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
اوف همه چی تو شیشه؟؟ شیشه کم آوردم، شیشه بدین شیشه  )
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
مگه شیشه رو عوض میکنی ترگل؟ من یدونه شیشه دارم با همونه زندگیم فقطم سوپ میذارم توش، بقیه رو شعله مستقیم
ارسالها: 1,251
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,938
نونا جان مامان من به کنجد شوک آنافلاکسی میده چند بار حسابی سکتمون داده
ولی من ارده میزنم تپل
ایشالا دخترت واکنش نمیده
چند ساعت خیس کن بپز اولین بار فقط آبشو بده
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
نونا جون خوب فرنی و عدس پلو و سوپ. سوپ خودش تنها ۶ ساعت در حال قل قله (برای پیشگیری از الرژی).
اوف دلم عدس پلو برای خودم خواست.
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۳:۰۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۳:۰۶ صبح، توسط nona.)
ترگل فرنی رو هم مگه توشیشه میپزی؟ من رو گاز یک ربعه
سوپو من ساعت ۹ صبح میذارم ساعت ۲ میدم دخترم
حالا غذای بعدیش اگه باز شل و وای باشه همون ساعت ۳ میریزم تو شیشه تا ۸ که شام بدم ولی اکثرا جو و مرغ یا جو و کینوا و مرغ رو رو گاز میذارم یک ساعت و نیم
یعنی کار بدی میکنم؟
ندا جون من به آب عدس بدتر وامنش نشون میدم
ولی بلاخره که باید امتحان کنم
بیایید فقط توضیح بدید عدس پلوی جذابتون شامل چیاست بجز عدس و برنج که خودم میدونم
|