امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
Nedaa28 نوشته است:یوتاب خیر ببینی دختر یه جا گفتی فرنی پسرتم تو شیشه میپزی فکر کنم
من دو روزه میذارم تو شیشه دو ساعت بپزه ، دیگه نمیخواد هی همش بزنم بافتشم عالی میشه
بازم از این هنرات واسم بگو خیلی به دردم خورد
عزییییزدلمی ندا جونم, خداروشکر به کارت اومد فدات بشم یکم کارت اسونتر شد  Heart

nona نوشته است:چه جالب فرنی تو شیشه Smile
یوتاب جونم عدس پلو رو چیا زدی عزیزم با گوشت بدون گوشت
عدس من حساسیت وحشتناک دارم در حد شوک آنافیلاکسی که اورژانس باید سریع به دادم برسه
خیلی میترسم امتحانش کنم لعنتی پر خاصیته

رز جون راست میگی همینکارو میکنم عید سعی میکنم از مادرشوهرم یاد بگیرم نشد از بیرون میگیرم سریع خشک میکنم و تفت میدم و پودر میکنم
ای وای چه بد نونا جونم, من فعلا خالی دادم ببینم میخوره یا نه, اول عدسو ریختم تو شبشه با نصف شیشه اب, شیشه پنیر خامه ای صباح کوچولوها, بعد که قشنگ پخت برنج خیس شده ریختم توش و گذاشتم یه ساعت بپزه تواب عدس خاصیتشو بگیره اهان یه کوچولو هم روغن زیتون ریختم, وقتی پخت با قاشق نرمش کردم دادم خورد, حالا بعدا میخوام چرخ کرده هم زم براش

راستش من یه جا خوندم شیشه غذاهای گوشتی جدا باشه, یادم نیست کجا 
منم شیشه سوپایی که گوشت و مرغ داره جداست, سوپ سبزیجاتش جداست, فرنی و عدس پلو ایناش جداست 
شیشه پختن پوره مثلا هویج یا کدو تنبلش جداست 
هرچی میخریم دیگه شیشه ایه در فلزی میگیریم  Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، Targol، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
نه نونا جون به خاطر حرف بچه‌ها گفتم. من فقط سوپ رو تو شیشه میپزم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من تاحالا تو شیشه نپختم چیزی رو
انقده تعریف میکنین برم امروز امتحان کنم.همه چی سوپش رو باهم بریزم تو شیشه،تا نصف شیشه اب؟بعد بذارم تو قابلمه در قابلمه هم ببندم؟خب اگه ابش کم شذ چی؟
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آبش کم شد آب جوش اضافه کن
ماهیچه بنداز عالی میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اب قابلمه کم شد آبجوش بربزم.آب توی شیشه چی؟اون کم شد چکار کنم؟
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من همه شیشه‌هام در پلاستیکیه. کلا اصلا شیشه‌ها رو نگه نمیداشتم. فقط شیشه خیارشورها درشون فلزیه که تو قابلمه‌هام جا نمیشن. شیشه سس الویه مهرام برای سوپشون دارم. همین Sad
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جونم ببین هرچی میخوای بریز تو شیشه, اندازه یه دو یانت اب بریز و درشو محکم کن, بعد بذار تو قابلمه اب بریز تا نصفه اینا, درشو بذار بپزه, اب توی شیشه که هیچیش نمیشه, فقط اب قابلمه اگه تموم داشت میشد اب جوش بریز از بغل توش که شیشت نشکنه, من همه چیو تو یشه پزم نگران ته گرفتن و هی همزدن نیستم, خیلی راحتتره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، Rose، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
فاطمه اون کم نمیشه. به اندازه بریز
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مربا شانا فلزیه بزرگاش برای تو که دوتا نی نی داری خوبه ترگل

فاطمه اب توشیشه رو اگرم زیاد ش, من جدا میکنم عصر مثلا چند تا قاشق میدم بخوره کلی خاصیتش توشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، Rose، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ا یوتاب الان یادم اومد اتفاقا دو تا شیشه مربای شانا داریم برای دوره‌ای که صبحانه پنیر نمیخوردم. انقدم هویجش بدمزه و البالوش شیرین بود یکی دو بار بیشتر نخوردم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان