امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
قبلا پایان ۶ ماه بود الان شده شروع ۶ ماه.

حالا عجله نکن برای شروعش فکر نکن توپ شروع به خوردن میکنه Smile اگه خوب شیر میخوره چند روز اینور اونور هیچی نمیشه حتی همون انتهای شش ماهگی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مونا جان بستگی به شرایط بچه داره پسر من بعد واکسن شش ماهگی قطره و کمکی رو شروع کرد
پسر خ ش پیش همین دکتر میره چون زود دنیا امده وقتی وزنش  دوبرابر شد شروع کرد براش تقریبا ۴ ماهگی
روتین شبکه بهداشت ایران قطره آهن همون بعد واکسن شش ماهگیه
  • mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای دکتر براش آز ادرار نوشت. صبح ازش نمونه گرفتیم بردیم ازمایشگاه. میگه تعداد آزمایش‌ها زیاده، باید حداقل ۵ برابر این مقدار باشه اونم تو یه بار ادرار! دلم میخواد بدونم بچه ۹ ماهه میتونه تو یه جیش ۶۰-۷۰ تا جیش کنه؟؟ تصمیم گرفتم نه تنها آزمایشو ندیم، بلکه دیگه پیش این دکتر هم نریم.
  • (کژال)، Celin، mahtakhanoum، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وا یعنی چی مگه آدم بزرگه بگیم جیشتو نگه دار جمع شه یهو ۷۰ تا جیش کن
  • (کژال)، Celin، mahtakhanoum، mona70، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
همون. ملت هیچی از بچه نمیدونن. میگه اون دیگه با خودتونه، انقدر بهش مایعات بدین که انقد جیش کنه. اولا اذیت اون نایلون نمونه گیری که باید بچسبونم به بچه و معلوم نیست چقد باید بمونه تا طفلک جیش کنه به کنار، ثانیا بچه اگه مایعات میخورد که شیرشو میدادم و نیاز به این آزمایش کذایی نبود.
از دکترش هم بدم اومد. مقدادی گفته بود ۳۶۰ تا بخوره کافیه. این میگه شاید مجبور شیم لوله بذاریم تو بینیش شیر بدیم. میگم گفتاردرمانی گفته بلعش مشکلی نداره، تمرین دهانی نمیدم چون بچه اذیت میشه دیگه غذا هم نمیخوره. این میگه نه باید میداد!
حالا همه این ماجراها مال دیروزه ها، جیشش باعث شد درددلم بگیره Sad
  • (کژال)، Celin، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
ترگل جان واقعا چیزی از سیستم بدنی بچه نمیدونن
من یکبار از پسرم نمونه گرفتیم هنوز سینه خیز هم نمیرفت ۳ بار کیسه رو عوض کردم پاهاشو بهم میمالید که کنده بشه کلی هم غر زد و گریه کرد
آخر یه کم جیش کرد!!
چه جوری به بچه بگی جیش نکن نگه دار زیاد بشه نمونه Exclamation

امیدوارم زودتر یه دکتر خوب پیدا کنی 
خود مادر کم نگرانی نداره که دکتر هم بخواد بهش اضافه کنه
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم سلین جون. انشالله..
حالا منو نزنید (مخصوصا رز و نونا) دیروز بهش پلو و قرمه سبزی دادمSmile) قشنگ دوست داشت. بچه‌ام شیر دوست نداره خوب. ولش کنید دیگه
  • (کژال)، Celin، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ترگل نوش جونش Big Grin Heart
یه دکتری تو اینستا فالوو داشتم یادم نیست اسمش چی بود
میگفت اگر غذاهای خودشون رو نمیخورن و مشکل وزنگیری و ...دارن در حد کم نمک بزنید اون موقع به نظرم غیر علمی و غیر منطقی بود آنفالو کردم
اما تو مریضی پسرم تازه فهمیدم وقتی هیچی نمیخورن چه عذابیه اگر با ممنوعه ها بشه بهشون غذا داد بی خیال منطق و اصول شد لا اقل بچه ام ضعف نمی کرد
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۴، ۰۳:۲۸ عصر)Targol نوشته است: ممنونم سلین جون. انشالله..
حالا منو نزنید (مخصوصا رز و نونا) دیروز بهش پلو و قرمه سبزی دادمSmile) قشنگ دوست داشت. بچه‌ام شیر دوست نداره خوب. ولش کنید دیگه
نوش جونش وا بچه غذا خورده چرا باید برنیم
اتفاقا میگن اگه واقعا هر راهی رفتید بچه غذا نخورد میشه ادویه نمک استفاده کرد حداقل دکتر من دیدم به یه مادری اینو گفت

شمیم جون برو خوش میگذره ما که میریم
  • (کژال)، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دکتر منم گفت به فرنی پودر قند بزن چون نه شیرخشک داره نه شیر بچه بخوره
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان