امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نه یوتاب جان من اون قند ۴ نوبته ( که از من ۵ نوبت گرفتند هر دوبار) کلا زیر ۱۰۰ بود همه رو ۹۰ میچرخید
نمیدونم والا چرا گفتند ۱۴۰ خوبه بعدشم اینقدر سرم شلوغ بود تا امروز از کسی نپرسبدم خوبه بنسای جان پرسید
نه قند من از اول یکم رو به بالا بود همون حول و حوش ۹۰ تو آزمایشگاهای بیمارستان اینا تست میدادم میشد حدود ۸۰، اما خب یکی از دقیقترین آزمایشگاهها که آزمایشگاه مرکزی بود همیشه حدود ۱۰ واحد بیشتر گزارش میداد
احالا این هفته میگم بیان خونه ازم تست بگیرن ببینم چنده قندم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۶، ۰۸:۳۵ عصر)youtab نوشته است: سلام سلام
لیانه جانم موهای پسر منم خیلی چرب میشه امروز میبریم حمام فردا صبخ چسبیده به سرش
در صپرتی که منو همسرم کاملا موهای خشکی داریم
البته میدونم تغییر میکنه اما برام عجیبه...
زهره جون من پسرم زردی گرفت که زیاد نبود ۱۱.۷ بود اما چون اصلا نه دکتر خودش نه دکتر بیمارستان هیچکدوم اجازه ندادن دستکاه بیاریم خونه
هر دو با اینه نمیشناختن همو اما گفتن دستگاه تو خونه عارضه ایجاد میکنه برای همین ما دو شب بیمارستان موندیم برای زردیش
که خداروشکر صبخ روز سوم با زردی ۵مرخص شد

لیانهدجان در مورد بایو اویل یه بار گفتی که خانومی داشت
من خیلی خوندم برای ترک بعد از زایمان خوبه. اره؟

سلام يوتاب جون
عزيزم تجربه ي شخصيه من از بايوايل خوب بود شكمم اصلا ترك نخورد ولي به نظرم روي ترك هايي كه ايجاد شدن تاثير زيادي نداره بيشتر به درد پيشگيري ميخوره
  • nona، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جانم انشالا که از میدی و نتیجه ععالیه عریز دلم
راستی همسرت چطورن؟
...
لیانه جانم مرسی که گفتی
راستش تصمیم گرفتم ماه دیگه برم دکتر پوست. میدونم زیادی روش زوم کردم من خیلی اهل قرتی بازی و اینا نیستم اما اینبه شدت برام مهمه
دنبال دکتر خوبم
اگر میشناسین لطفا بهم معرفی میکنین؟
  • liyane، nona، Sh96.shamim، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانایی که نی نی دارین تب سنج چی گرفته بودین؟ خوب بوده؟ از داروخانه گرفتین یا سیسمونی فروشی؟
  • nona، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من از سیسمونی گرفتم
نمیدونم
یبار تستی گذاشتم زیر بغلش ۳۶.۲بود

اما به نظرم داروخانه بهتر باشه
  • Nedaa28، Sh96.shamim، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان خدارو شکر مرخص شدن از بیمارستان و خیلی بهترن هرچند تست مجددشون عفونت نداشتند و دوره ۲۱ روزه قرنطینه تموم شده بود و دکتر هم گفته بودن دیگه به زندگی عادی برگرد اما به توصیه برادرم یک هفته بیشتر قرنطینه رو انجام دادیم یعنی حدود یک ماه و خوبه کهانجام دادیم چون روز ۲۳ تست پی سی آرشون یه آیتمش مثبت شد البته عدد سی تی بالا بود اما باز هم هنوز عدد بالای ۴۰ نبود و هنوز به عنوان فرد مبتلا میتونست رده بندی بشه. بهرحال خدا کمک کرد و از همه مهمتر متاسفانه آشنا داشتن تو این شرایطه وگرنه تخت خالی وجود نداشت ما تا نیاز شد بلاخره با به پیگیری دو سه ساعته تخت پیدا کردیم تو یه بیمارستانی که امتحانشو‌ تو کرونا نسبتا پس داده
واقعا باید مراقب بود الان که اوضاع سیاهه و اینبار دیگه خواهر و برادرام میگن با آشنایی هم نمیشه تخت خالی پیدا کرد اگر هم پیدا بشه بیمارستانای خاصن که هزینه ها بالای ۲۰۰ میلیون میشه. بیمارستانی که همسر من رفت و یک هفته بستری شد در نهایت با حدود سی تومن‌ مرخص شد اما اگر اون بیمارستانی که اولین بار تماس گرفتم و میخواستم ببینم تخت داره یا نه که نداشت میرفتیم قطعا بالای صد میلیون میشد چون مثلا رمدسیوری که تزریق میکنن خارجیهو گرونتر خیلی
چه میدونم مسوولین که بی فکرو بی کفایت عرضه یا بهتره بگم قصد وارد کردن واکسن روگویا ندارن خودمون باید حسابی رعایت کنیم
ندا جان من از داروخانه گرفتم قبلا تو خونه ازین کوچولوهای زیر بغل و‌زیرزبونی داشتم اما دیدم دخترم اصلا نمیذاره و نگهش نمیداره
من از داروخانه تب سنج پیشونی گرفتم ۶۵۰!هزار تومن
تب سنج گوش میخواستم که نداشت همون شبیم بود که تست همسرم مثبت شده بود و عجله داشتم که بخرم
خب اون تب سنجایی که تو مطبدکتراست و تو گوش میذارن دقیقتره
این مدل پیشونی حدود ۲ یا ۳ دهم خطا داره مثلا اگه تب سنج من ۳۶.۷ نشون بده دمای واقعی بین ۳۶.۵ تا ۳۶.۹ هست اما خب اون تب سنجا مارک خوبش و تب سنجای لیزری مخصوص بالای ۱.۵ میلیونند که به نظرم اختلاف در حد دهم درجه قابل گذشته Smile
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا، کتایون خانم
پاسخ
یه مدل تب سنج دارم هم گوش هم پیشونی استقاده میشه که از چند سال پیش داشتیم.یه مدل هم از این زیربغلی ها یه سال قبل بارداری خریدم از داروخونه...دیگه واسه پسرم جدا نخریدم..فرقی نداره چی باشه چدن همشون خطا دارن
سر تبی که واسه واکسن دو ماهگی داشت.رو پیشونی یه عدد بود تو گوش یه عدد دیگه از زیر بغل یه چیز دیگه.قشنگ باید میانیگین میگزفتی.البته در دهم درجه اختلاف بود
دکتر بهم گفت بود زیربغل مهمتره از ۳۷.۵ به بعد تب
  • Nedaa28، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان من از شما یکسری سوال دارم راجع به علاقه همیشگیم یعنی خیاطی میایی یکی از تاپیکای مرتبط با شغل که ازت بپرسم. از بچگی همیشه خیاطی رو دوست داشتم اما خب هیچوقت نشد که برم دنبالش الان میخوام این کارو بکنم ولی صفر صفرم
چون میدونم این تا‌یک و تاپیک بارداری هستی گفتم اینجا بهت بگم که اگه تونستی بیایی تو یه تاپیک مرتبط به من راهنمایی بدی عزیز دل
  • Elham67، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۸، ۰۲:۳۷ عصر)nona نوشته است: کژال جان من از شما یکسری سوال دارم راجع به علاقه همیشگیم یعنی خیاطی میایی یکی از تاپیکای مرتبط با شغل که ازت بپرسم. از بچگی همیشه خیاطی رو دوست داشتم اما خب هیچوقت نشد که برم دنبالش الان میخوام این کارو بکنم ولی صفر صفرم
چون میدونم این تا‌یک و تاپیک بارداری هستی گفتم اینجا بهت بگم که اگه تونستی بیایی تو یه تاپیک مرتبط به من راهنمایی بدی عزیز دل

نونا جان حتما الان میرم یکی از تاپیک های مربوط 
هستم در خدمت شما Heart

دوستان یه سوال تخصصی از شما که زایمان کردید
اگر تاریخ زایمان مشخص باشه و طبق اون بریم بیمارستان که خب قبلش رفتیم حمام و تمیز و مرتبیم
اما اگر یهویی مشکلی پیش بیاد و بخوایم بریم بیمارستان چی؟
از نظر شیو بودن میگم
البته من قبلا لیزر رفتم و خیلی وضعم خراب نیست. ولی بابات این 2 سالی که برای کرونا نرفتم برای شارژ مو داره بدنم
تو اون استرس و شلوغی اول دوش بگیرم و شیو کنم بعد برم بیمارستان؟
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان منم همینطوری شدم
منم وضعم ای بد نبود اما چون کیسه ابم پاره شد پرستار گفت پدتو ببینم وقتی دید و قرار شد برم اتاق عمل برای زایمان برام شیو کرذن خودشون
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان