امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
من دو مدل از این لیوانای بیلبیلک دار (اسمش یادم نمیاد!!!) گرفتم، هیچکدوم استفاده نشد و بخصوص اونی که نی نرم داشت تمیز کردنش سخت هم بود... تمیزترین و ایمنترین همین لیوانه.. کمی کجش کنید و کمکش کنید زود یاد میگیرن... زود نه 2-3 روز... چند ماه منظورمه.... پسر من دیگه از 1 سالگی فکر کنم خودش آب می خورد توی لیوانش...

سلین جان من از 2 دیگه کلوچه و کیک و بیسکوییت هم هر از گاهی میدم... ولی چیزی که همیشه دقت می کنم که بیشتر بخوره، از این بسته های ورزشی فیتنس اینها هست که معمولا شکر روغن زیاد نداره از اونا می گیرم براش... راستی کورن فلکس های بدون مغز هم می گیرم (مدلایی که برگه ی صافه و توش مواد شل نداره)... ولی چند بارم مغزدار گرفتم عاشقش بود... دیدم شیرینیش خیلی زیاده حذفش کردم...

میان وعده هم پسر من عاشق شیر و شیرکاکائو هست که متاسفانه با این بسته های آماده آشنا شده ولی توی خونه قایم می کنم و برای مواقع اضطراری نگه می دارم که چیزی ندارم یا حالش نیست و... بهش بدم... و با شیر و شکر و کاکائوی کم براش درست می کنم و حتی یه وقتا آب میریزم روش که زود خنک شه و شکر و کاکائوش کمتر بهش برسه...
دیگه اینکه حلواشکری خوب می خوره، خرما، انوووواع میوه ها یعنی ما روزی 2 مدل میوه رو حداقل باید بیاریم... نون و پنیر، نون و ارده و عسل یا شیره ها... توپک خرما با آجیل و اینها... پنکیک، کیک های لیوانی (یا سه دقیقه ای یا بدون فر هم بهشون میگن... خیلی سریع با چنگال هم میزنی و نیم ساعت بعد کیک کوچولو تحویل می گیری...)، اگه پسرت همکاری می کنه، درست کردن کیک هم خوبه بریزی توی قالب مافین و نگهداری هر موقع خواست بهش بدی... دیگه با ژله، ژله معمولی، ماست ژله ای و مارشمالو درست می کنم براش... یه چند بار پفک هندی گرفتم... گفتم حداقل روی روغنش نظارت دارم... الان آجیل هم راحت خودش می خوره حتی پوست پسته رو خودش باز می کنه ولی برای شما فکر کنم که زوده... دیگهههههههههه وای یادم داشت می رفت، میوه های خشکککککککککککک عاشششششقشونه یعنی... بخصوص موز، انبه، سیب و گلابی، خرمالویی که نازک باشه، کشمش... خیلی دوست داره... یه بارم برنجک گرفتم برای تست، که خیلی دوست داره، بعد این دفعه که تموم شه خودم می خوام براش درست کنم... بعد میانوعده ی غذایی طور هم تخم مرغ به شدت دوست داره... یعنی تا تخم مرغا تمم نشه یا از جلوی چشمش دور نشه، میره میاد و تخم مرغ می خواد!!!!
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، Nedaa28، nona، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
در مورد لیوان گفتین..
میخوام بگم من از همون دو ماه پیش که غذا رو شروع کردم، یه شات براش کنار گذاشتم و با اون بهش آب میدم...
داشت پیشرفت میکرد که الان یاد گرفته آب رو فوت کنه و صدا دربیاره Big Grin تقریبا آب خوردن به این شکل تعطیل شد، نمیدونم چطوری از سرش بندازم Huh
  • 2015، Celin، nona، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۷:۳۶ عصر)nona نوشته است: سلین جون لیوان عادی؟ آخه یهو دخترم ایوانو میده بالا کل محتویاتش میریزه دهنش
بله نونا جان لیوان معمولی فقط خودت مدیریت کن؛ کم توش آب بریز

مرسی رز جان
خوب شد میوه خشک رو گفتی اتفاقا عاشق سیب خشکه ولی بخاطر قند بیشترش نسبت به سیب تازه بهش نمیدم باید یه مقدار خشک کنم دوباره
کشمش هم دوست داره ولی باز بخاطر قند زیاد بهش نمیدم
با اینکه به ندرت چیزای شیرین خورده ولی عاشق شیرینیه Blush
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان من امروز میخوام تست هویج رو شروع کنم. با پشت قاشق له کنم بدم بهش؟
یا شیر اضافه کنم بهش؟
تا حالا انقد جامد نخورده

راستی من کلا فرنی رو حذف کردم. اصصصصلا پسرم نمیخوره. از وقتی فرنی بهش میدم دیگه از قاشقش هم بدش اومده. دیشب میخواستم بهش پاراکید بدم با همون قاشق نمیخورد
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه دیگه یکم شلش کن با شیر یا آب ، هیلی جامد زوده براش

من که دو ماه کامل میکس دادم از ماه سوم له شده و جامد
تو هم ببین پسرت کدوم راحته اصولش اینه میکس نشه
ولی خب میگم من میکس میکردم بعدشم راحت دخترم غیر میکس یا جامد رو پذیرفت بی دردسر یا مشکل
  • (کژال)، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا منم همش میکس میدادم. اما با تیکه رو راحت پذیرفتن خدا رو شکر. اون روز که برنج با گوشت قرمه سبزی دادم فقط گوشتشو ریش ریش کردم. چقدم دوست داشتن. انقد استرس داشتم قبلا.
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم ترگل گوشتو با دست ریش ریش یا پودر میکنم

وای من هنوز له میکنم با چنگال سوپشو

تو سوپم همینطوری با قطعات درشت میدی ترگل؟
  • 2015، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه نوناجون با قاشق یکم له میکنم. دیگه بنده‌های خدا دندون آسیاب ندارن کهBig Grin

الان دخترم عدس پلو خورد. ای جانم. لعنت به شیر
این بچه فراتر از سنشه. ولش نمیکنن که طفلکو Smile)
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای جان نوش جونش گوشت تنش شه بچم شیر نمیخوادSmile
دختر من باز به کینوا حساسیت داد یه هفته قطع کردم گفتم شاید خوب شه

همون تعحب کردم ترگل Smile
  • 2015، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهی بگردم.
میگم اگه حساسیت بده باید دوباره تست کرد؟ یا گذاشت کنار؟
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان