ترگل من برای مامان و بابای همسر از رفاه براشون شارژ می کنن... و یه وقتا میدن ما بریم خرید... که نسوزه... واقعا هم نمیدونم چی داره هی شارژش می کنن... خارجی مارجی که اصلاااا نداره، ولی ایرانیاش تنوعش خوبه... و البته هم به تجربه دیدم هم الان دارم کتاب پارادوکس انتخاب رو می خونم، می بینم چقدر زندگی با انتخاب های کمتر راحت تره و انرژی رو کمتر تحلیل می بره... در کل اگه خرید کنی، نسبت به مثلا هایپراستار خرید آدم جمع و جورتره چون چیز خاصی نداره که وسوسه شه آدم

من خودم به هایپراستار بعنوان تفریح نگاه می کنم

والا توی ایران تفریح خاصی که نداریم، دیدن اجناس هایپراستار خودش آدمو شاد میکنه...ولی در کل من خب پوشکش رو از صاحب جم می خریم، بسته ۱۳۰-۱۴۰ تومنی، حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ درمیاد و ما مثلا از رفاه، گوشت و لبنیات و مثلا حبوبات رو می خریم... بالاخره من هایپراستار هم برم، اینا رو ایرانی می گیرم دیگه... فرق آنچنانی نداره... ولی باز گوشت تره بار از رفاه هم ارزونتره... مرغ هم تا همین جهش قیمتی که بود، مرغ سبز از قصابیای خاصی می گرفتیم، ولی بعدش دیگه مصرف مرغمون کم شد و از همین بسته بندیای معمولی میگیریم... چون ۱-۲ بار رفتم دنبال مرغ سبز شده بود کیلیویی ۹۰ تا ۱۲۰ که گفتم همینو گوشت میگیرم دیگه... چه کاریه ۱۲۰ تومن بدم به مرغ... و کلا مصرف مرغ ما افت کرد... یعنی میگم هر چیز رو ممکنه از یه جا بگیرم...
خلاصه که به نظر میاد چون رفاه جنس خارجی اصلا نداره، باهاش کار می کنن به دلیل دستورات سطوح بالاتر...
و اگه شما مثلا پوشک رو نمی تونی تا پایین شهر بری و از عمده فروشی بخری، لاقل همین پوشک رو هم از رفاه بخری به نفعته... بخصوص اگه کارتتون رایگان شارژ شده... به نظرم نذار از دستت بره...
ولی خب چیز خاص بخوای، می تونی از جاهای دیگه بخری...
در کل من با رفاه به دلیل اینکه هموطن خودمه که زندگیش راه میفته، مشکلی با خرید ازش ندارم... حتی اگه تنوعش کمه... چون هایپر هم برم، یه سری اجناس رو مسلما ایرانی میخرم... که همونا و شاید یه سری چیزای دیگه رو هم من از رفاه تهیه می کنم...
من شعبه ی پارک رویال میرم، به نظرم بدون گارد برو و ببین و اگر مورد پسندت بود خرید کن... اگر چیز خاص تر می خواستی و نمی تونی باهاش کنار بیای، همون بفروش طلا بخر و اصلا هم به فروشش فکر نکن،خرج روزانه ی آدم بالاخره از یه جایی میرسه
...........
بچه ها من الان نظراتتون رو دیدم
گوشت رو رون یا شقه همیشه میخرم و جلوی چشمم میگم خرد کنه
دستمال کاغذی هم چون باز از صاحب جم می خریم، تا حالا توجه نکردم ولی چشمک رو دیده بودم که داره...
ولی خب مثلا کنسروها، حبوبات، ادویه، گوشت و این چیزا رو دیدم چند تا برند داره...