امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۳:۳۳ عصر)nona نوشته است: صحرا جان حتما طبق نظر دکترش باشه اگه دکتر صلاح دیده مولتی مصرف شه حتما باید مصرف شه

نونا جان راستش حس میکنم دکترش خیلی توی یه سری زمینه ها آپدیت نیست.فقط تشخیصش خیلی عالیه؛اما توی شروع تغذیه کمکی و ویتامین ها و اینجور چیزا نظراتش قدیمی هستن به نظرم...مولتی هم به خاطر فاویسمش نداد.همینجوری واسه چکاپ پایان ۵ ماهگی که بردمش گفت مولتی و آهن رو شروع کن و آ.د رو قطع کن...

عه من نمیدونستم ممنوعه!
خب پاراکید هم رنگ و اسانس داره.اونم برای بچه هایی که آلرژی دارن ممنوعه؟اگه قطره هایی که رنگ و اسانس دارن بدیم چه مشکلی پیش میاد؟چون پسر من چه وقتی پاراکید میخوره؛چه این ۱۰ روزی که مولتی ویتامین میخوره مشکلی از لحاظ ظاهری براش پیش نیومده.یعنی روی سیستم داخلیشون ممکنه اثر بذاره؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان پسرم خداروشکر علایمی نداره،بهداشت هم اونجایی که ما میریم دکتر نداره چنتا بهیارن گمونم.
بعدم واکسن پسرم همینجوریش یک هفته عقب افتاده،اگر بازم عقب بیفته میخوره به تعطیلات عید و دوهفته میشه...نمیدونم چکارکنم
فاطمه هستم
Heart
  • mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صحرا جون باقی قطره ها رو نمیدونم اما مولتی ویتامین ها برای بچه های دارای حساسیت نمیدن
ببین دکتر اگه داده استفاده کن به هر حال آپدیت هم نباشه دیگه در خد مولتی ویتامین که اشتباه نمیکنه و دانشش هزاران برابر ماست

فاطمه جان نهایت بیست روز میتونه عقب بیفته مطمئن نیستم البته بهرحال حتما بگو قبل تزریق
شک هم نکن دخترت سرما نخورده همین کروناست حتما قرنطینه کنید مواظب پسرت باش
خدای نکرده مبتلا باشه واکسن هم بزنی تبش رو نمیتونی کنترل کنی
  • 2015، Rose، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Sahraa71 نوشته است:وای یوتاب جون عکس پروفایلت خودت و پسرت هستین؟ Heart

اره عزیز دلم  Heart

nona نوشته است:مرسی یوتابجانم خیلی دقیق بود
عزیز دلمی, امیدوارم به کارت بیاد عزیزم  Heart
  • nona، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صحرا جان من پاراکید به پسرم نمیدم ، استامینوفن حکیم میدم که اسانس نداره
اگه مشکلی نداشته فکر نمیکنم منعی داشته باشه
ولی زندیه کلا همه چیو بدون اسانس مینویسه
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها ما پرونار گرفتیم 1120
شما اگر با همون قیمت قبل پیدا کردید بگیرید و نگه دارید. البته وقتی با قیمت جدید پخش میشه دیگه هیچکس با قیمت قبل نمی‌فروشه.
  • 2015، nona، Rose، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال الان داری شوخی میکنییییی؟
یک میلیون و صدو بیست هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها من خب به خاطر مشکل کمخونی پسرم از اول ه تولد قطره اهن دادم, الانم سیدرال میدم ۳میل بود که ایندفع کردش ۴میل روزانه, اد نمیدم دیگه چون دو ماهه براش دی اولترا نوشته, توی شیرش سه سیسی بریزم روزانه, بعد گفت مولتی نده, دوماهه سانستولزینک پلاس گفته بدمو شربت کلسیم کلسی شور

بچه ها من خب به خاطر مشکل کمخونی پسرم از اول ه تولد قطره اهن دادم, الانم سیدرال میدم ۳میل بود که ایندفع کردش ۴میل روزانه, اد نمیدم دیگه چون دو ماهه براش دی اولترا نوشته, توی شیرش سه سیسی بریزم روزانه, بعد گفت مولتی نده, دوماهه سانستولزینک پلاس گفته بدمو شربت کلسیم کلسی شور
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه یوتاب جان. جدی میگم
ما خیلی گشتیم. آخر یه نفر به همسرم گفته بود تو بازار هست. ولی اجازه پخش نداره تا قیمت جدید بیاد. دیگه امروز زنگ زدن و گفتن بار جدید اومده. 1120
باز اگر میتونی بگرد یوتاب. صحرا چند روز پیش از ستاره گرفته بود. ولی همسر من رفت گفته بودن خیلی وقته پرونار فایزر نداریم.

راستی یوتاب فکر کنم شما سه تاشو زدین.
  • 2015، nona، Rose، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب ۴ میل سیدرال؟ وای چجوری میدی. دائم پس قطزه چکون به دستی که
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره کژال ما سه دوزو زدیم, همون دوزی ۳۰۰و خورده ای گرفتیم
اره ترگل, ۴سیسی سیدرال, ۳سیسی سانستول, سه سیسی د, اون موقع که مریض بود بچم سه سیسی کوریزان ۸ساعته و ۲سیسی سیتریزین ۱۲ساعته هم اضافه کن با استا و بروفن, بچم قطره چکون میدید دستم جیییغ میزد
  • 2015، nona، Rose، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان